Tom Holland en Zendaya denken dat Timothée Chalamet een geweldige 'Spider-Man'-schurk zou zijn

Inhoudsopgave:

Tom Holland en Zendaya denken dat Timothée Chalamet een geweldige 'Spider-Man'-schurk zou zijn
Tom Holland en Zendaya denken dat Timothée Chalamet een geweldige 'Spider-Man'-schurk zou zijn
Anonim

Spider-Man co-sterren Tom Holland en Zendaya willen dat Timothée Chalamet lid wordt van het MCU.

In een gesprek met AP Entertainment deelden Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon ideeën voor Timothée Chalamet om deel te nemen aan hun Spider-Man-franchise. Toen het trio werd gevraagd welk personage Chalamet zou moeten spelen, zeiden Holland en Zendaya dat hij een geweldige Spidey-schurk zou zijn.

Timothée Chalamet zou een goede schurk zijn

Tijdens het bespreken van een mogelijke rol die Timothée Chalamet zou kunnen spelen in de MCU, vertelde Zendaya dat fans wilden dat Chalamet Harry Osborn zou spelen, die uiteindelijk Green Goblin wordt (eerder gespeeld door James Franco). Ze dacht dat haar mede-ster van Dune een goede vriend van Spider-Man zou kunnen zijn.

"Ik denk dat hij een goede vriend van Spider-Man… of vijand zou kunnen zijn," zei de actrice, en Holland voegde eraan toe: "Ik denk dat het goed zou zijn om hem binnen te halen als een FOS [vriend van Spider -Man] en dan wordt hij een beetje slecht."

"Hij zou een schurk kunnen zijn… hij zou een goede schurk zijn", zei de 25-jarige acteur. "Wat grappig is omdat hij zo aardig is", zei Zendaya over haar voormalige co-ster.

Tom Holland bedacht ook een verhaallijn voor Chalamet's Harry Osborn, waarin hij deelde dat de acteur MJ (Zendaya) zou kunnen versieren en dat Spider-Man dat zou voorkomen.

"Hij zou beginnen als een bendelid, en dan zouden we hem uit de bende moeten schoppen. Misschien komt hij voor MJ en heb ik zoiets van 'Woah, Harry. Je kunt maar beter uitkijken waar je bent bewegen rond mijn meisje bro, '"zei Holland.

Toms idee voor het personage van Chalamet om Zendaya na te jagen, maakt fans gek. De co-sterren zijn aan het daten sinds ze elkaar in juli zagen, en fans zijn dol op de publieke opmerkingen van Nederland over hun relatie, ook al is het beperkt tot hun personages op het scherm.

Timothée Chalamet heeft zijn acteerbereik getoond in films zoals Call Me By Your Name, Little Women en Dune, en hij zou ongetwijfeld een geweldige aanvulling zijn op de superheldenfilmfranchise. Maar de acteur heeft zijn afkeer uitgesproken van het spelen in superheldenfilms en onthulde dat een van zijn helden hem vroeg in zijn carrière wat advies gaf.

"Geen harddrugs en geen superheldenfilms", vertelde de acteur aan Time Magazine in een interview in oktober.

Aanbevolen: