Wat is er met Leighton Meester gebeurd? Dit is hoe de voormalige 'Gossip Girl'-ster vandaag haar leven leidt

Inhoudsopgave:

Wat is er met Leighton Meester gebeurd? Dit is hoe de voormalige 'Gossip Girl'-ster vandaag haar leven leidt
Wat is er met Leighton Meester gebeurd? Dit is hoe de voormalige 'Gossip Girl'-ster vandaag haar leven leidt
Anonim

Gossip Girl katapulteerde de carrière van Leighton Meester als nooit tevoren. De Texaanse actrice, afkomstig uit Fort Worth, werd beroemd door het vertolken van Blair Waldorf, hoewel ze aanvankelijk auditie deed voor Serena. Daarvoor speelde Meester in films als Law & Order, Veronica Mars, Tarzan en meer.

"Ik was jong toen ik met Gossip Girl begon. Er waren plotseling veel meer mensen in de buurt en er werd naar me gekeken", vertelde ze over haar tijd dat ze het personage speelde in een interview, volgens Glamour. "Als je niet het juiste perspectief hebt, zou je zeker in de war kunnen raken door mensen die zo aardig tegen je zijn of je veroordelen voor gedrag dat typisch is voor een 20-, 21-jarige… fouten maken maar ze heel publiekelijk moeten maken."

Het is echter een tijdje geleden sinds de originele Gossip Girl-finale werd uitgezonden en de actrice heeft zich sindsdien gewaagd aan andere bedrijven in de entertainmentindustrie. Met de reboot van Gossip Girl die eerder dit jaar werd uitgezonden, is het de beste tijd om een kijkje te nemen in het leven van Leighton Meester na Gossip Girl.

6 Leighton Meester maakte haar Broadway-debuut

Twee jaar nadat de finale van Gossip Girl was uitgezonden, maakte Meester haar debuut op Broadway. In 2014 speelde de actrice in de toneelbewerking van John Steinbeck's Of Mice and Men naast James Franco en Chris O'Dowd in het Longacre Theatre.

"Het is zo anders. Het was echt eng, vooral in het begin. En dan raak je eraan gewend en begin je zoveel plezier te hebben", zei Meester over haar Broadway-debuut tijdens een interview met Collider. "Het is het leukste ooit, maar het is ook heel moeilijk en eng en confronterend."

5 Ze waagde zich op muziek

Bovendien is Leighton Meester ook een muzikant. Ze tekende in 2009 een exclusief platencontract onder de vlag van Universal Republic en verscheen in verschillende hitlijsten, waaronder 'Somebody to Love' met Robin Thicke en 'Your Love's a Drug'.

Meester bracht echter haar debuutalbum Heartstrings onafhankelijk uit in 2014. De actrice produceerde het negen-track project samen met haar oude medewerker Jeff Trott, en debuteerde op nummer 139 in de Billboard 200-hitlijst. "Ik denk dat de muziek echt een compliment is voor waar ik voor ga in mijn carrière als acteur: een weerspiegeling van mezelf die emotioneel, open, kwetsbaar en nog steeds sterk is", zei ze tijdens een interview met Vice.

4 Leighton Meester geniet van populariteit op sociale media

Meester is ook behoorlijk populair op sociale media. Op Instagram heeft de actrice zes miljoen volgers verzameld met wie ze haar dagelijkse leven, boekaanbevelingen en projecten waaraan ze heeft gewerkt deelt. Ze heeft 1,6 miljoen anderen op Twitter, maar haar bekendheid op sociale media heeft haar tol geëist. Omgaan met online trollen is iets waar de actrice altijd mee te maken heeft gehad, inclusief de tijd dat een online trol haar "dik" noemde omdat ze vorig jaar met haar babybuil pronkte.

3 Leighton Meester trouwde met Adam Brody

In 2014 trouwde Meester met collega-acteur Adam Brody, die ze ontmoette op de set van The Oranges na een jaar verloving. Het Hollywood-powerkoppel schuwt het niet om samen liefdadigheidsprojecten te doen, omdat ze in 2019 met kinderen werkten om lunches te serveren op Para Los Niños Charter School. Daarvoor stond de actrice bekend om het daten met Sebastian Stan, met wie ze in 2008 begon te daten.

"Ik zou niets veranderen [in het verleden] omdat ik gelukkig ben waar ik nu ben", zei Meester tijdens een interview in september 2018 over het leven na het huwelijk. "En ik denk dat dat een van de vele prachtige aspecten is van niet alleen het hebben van een kind en het ontmoeten van je soulmate, maar ook, ik voel me echt gelukkig in mijn carrière, echt op een plek waar ik wil zijn."

2 Ze werd een moeder

Leighton Meester en Adam Brody begroetten hun eerste kind, dochter Arlo Day Brody, op 4 augustus 2015. Het paar verwelkomde vorig jaar een nieuwe toevoeging aan hun gezin, een jongetje. Meester en Brody staan er echter om bekend dat ze hun privéleven op de DL houden, omdat ze zelden samen in het openbaar verschijnen.

"Ik praat niet veel over Arlo. Ik ben erg trots op dat deel van mijn leven. Maar ik ben ook erg trots op de show en op het werk dat ik doe," vertelde Meester aan Raffinaderij 29 in 2017. "Ik denk dat de perceptie is: je bent een vindingrijk, of je bent een icoon, of je bent een moeder. Er is geen tussenweg."

1 Leighton Meester speelde in 'Alleenstaande ouders'

Over haar acteercarrière gesproken, de 35-jarige heeft nog steeds een overvloed aan projecten aan haar horizon. Haar nieuwste project, Single Parents, is een sitcom van ABC die werd uitgezonden van 2018 tot 2020. De actrice speelde Angie D'Amato, een alleenstaande moeder met een behoeftige zoon, naast Taran Killam, Brad Garrett, Kimrie Lewis en meer. De serie werd twee seizoenen en 45 afleveringen uitgezonden voordat deze werd geannuleerd.

Aanbevolen: