Wat is er gebeurd met Gypsy Rose Blanchard en hoe haar leven een schokkende wending nam

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Gypsy Rose Blanchard en hoe haar leven een schokkende wending nam
Wat is er gebeurd met Gypsy Rose Blanchard en hoe haar leven een schokkende wending nam
Anonim

Als de meeste mensen denken aan de acteur Joey King, denken we in de eerste plaats aan de beelden van de Netflix-filmserie The Kissing Booth. Dat is natuurlijk logisch, want die films hebben veel fans en ze hebben King een stuk rijker gemaakt. Het is echter ook vermeldenswaard dat King heeft gesproken over het willen spelen van "rare en wilde" rollen. Op basis van hoe geweldig King was toen ze Gypsy Rose Blanchard speelde in The Act, lijkt het waarschijnlijk dat ze geweldig zal zijn in een van de meer unieke rollen die ze begeert.

Dankzij het succes van de miniserie The Act uit 2019 werden veel meer mensen zich bewust van het verbluffende levensverhaal van Gypsy Rose Blanchard. Ook al onthulde de miniserie een aantal werkelijk verbazingwekkende dingen die gebeurden, het blijkt dat Gypsy's leven opnieuw een schokkende wending nam nadat The Act werd gefilmd die vrijwel niemand had verwacht.

Gypsy Rose Blanchard's verontrustende jeugd en misdaad

Van jongs af aan verscheen Gypsy Rose Blanchard in de media. Tijdens die periode van haar leven werd Gypsy altijd zij aan zij gefilmd met haar moeder Dee Dee Blanchard.

Tijdens elk van de resulterende interviews spraken moeder en dochter over de vele gezondheidsproblemen van Gypsy en het werk dat Dee Dee onvermoeibaar deed om voor haar te zorgen.

Tijdens de eerste jaren van Gypsy Rose Blanchards leven werd bij haar een extreem lange lijst van chronische aandoeningen vastgesteld, waaronder leukemie, astma en spierdystrofie. Dee Dee zei ook dat Gypsy de "mentale capaciteit van een 7-jarige had door hersenbeschadiging" en dat ze een rolstoel gebruikte.

Verbazingwekkend genoeg is dat slechts een greep uit de problemen die Gypsy leek te hebben.

Zoals de wereld later zou ontdekken, waren alle gezondheidsproblemen van Gypsy Rose Blanchard niet echt. In plaats daarvan was het de moeder van de zigeuner die bij volmacht het Munchausen-syndroom had, omdat ze de aandacht en steun leuk vond die ze kreeg vanwege de vermeende ziekten van haar dochter.

Als gevolg daarvan dwong Dee Dee Gypsy om te doen alsof ze al die ziekten had, zowel in het openbaar als meestal thuis.

Toen Gypsy Rose Blanchard volwassen begon te worden, begon ze de list die haar moeder haar opdrong ernstig te kwalijk te nemen. Bovendien wilde Gypsy de wereld ervaren zoals haar leeftijdsgenoten dat deden, maar haar moeder bleef haar laten leven als een ernstig ziek kind.

Uiteindelijk kwam Gypsy in opstand door meerdere Facebook-profielen aan te maken en online met jongens te flirten.

Toen Gypsy Rose Blanchard 23 jaar oud was, begon ze een online relatie met Nick Godejohn. Na verloop van tijd onthulde Gypsy de realiteit van haar situatie aan Nick, het tweetal begon te praten over weglopen en ze kozen zelfs namen voor hun potentiële kinderen.

Na een tijdje te hebben toegegeven aan hun fantasieën, besloten Gypsy Rose Blanchard en Nick Godejohn dat het tijd was om ze te verwezenlijken. In plaats van weg te rennen, concludeerden ze dat Gypsy's moeder eerst moest gaan, dus nam Nick het leven van Dee Dee Blanchard met de volledige goedkeuring van Gypsy.

Verre van meestercriminelen, werden Gypsy Rose Blanchard en Nick Godejohn bijna onmiddellijk gepakt en berecht voor hun misdaden. Uiteindelijk werd Nick veroordeeld tot levenslang en 25 jaar voor twee verschillende aanklachten, terwijl Gypsy werd veroordeeld tot 10 jaar achter de tralies voor haar rol.

Gypsy Rose Blanchards leven kreeg een wending toen ze in de gevangenis zat

Toen Nick Godejohn Dee Dee Blanchard van het leven beroofde, verwachtte hij duidelijk dat haar dochter Gypsy Rose Blanchard met hem zou eindigen. Natuurlijk, als ze allebei jarenlang in de gevangenis belandden, zou dat soort romantiek bijna onmogelijk zijn.

Toch dacht Nick waarschijnlijk niet dat Gypsy een andere relatie zou krijgen.

Nick Godejohns hart is misschien gebroken in 2019 toen hij ontdekte dat zijn vroegere liefde Gypsy Rose Blanchard nu verwikkeld was in een andere man. Natuurlijk gaan mensen in de gevangenis voortdurend een relatie aan, dus het kan vreemd lijken dat Gypsy een man begon te daten en de krantenkoppen haalde.

Het was echter het feit dat Gypsy en de nieuwe man in haar leven een grote verbintenis aangingen die veel aandacht trok.

In april 2019 vernam het tijdschrift People dat Gypsy Rose Blanchard verloofd was. Als gevolg hiervan sprak het tijdschrift met een vriend van de familie Blanchard, Fancy Macelli genaamd, die beweerde kennis te hebben van de situatie.

Volgens Fancy had Gypsy's familie haar verloofde op dat moment niet ontmoet, maar ze waren ondersteunend. Zij zijn erg gelukkig. Je hoort opwinding in haar stem.”

Drie maanden later sprak de stiefmoeder van Gypsy Rose Blanchard met People en had ze niets dan aardige dingen te zeggen over Gypsy's verloofde."We mogen hem echt en we hopen hem beter te leren kennen. Hij houdt heel veel van Gypsy, en dat kun je duidelijk zien als hij over haar praat en naar haar kijkt."

Uiteindelijk zijn Gypsy Rose Blanchard en Ryan Scott Anderson getrouwd op 27 juni 2022 terwijl ze haar gevangenisstraf blijft uitzitten. Op dit moment is er niets bekend over hoe Blanchard en Anderson elkaar hebben ontmoet. Het kan echter niet al te lang duren voordat de pasgetrouwden als een paar gaan leven, aangezien Gypsy in december 2023 voorwaardelijk kan worden vrijgelaten.

Aanbevolen: