Deze actrice onthulde dat dingen heel anders zouden zijn geweest als ze Angelina Jolie had uitgelachen voor meneer en mevrouw Smith

Inhoudsopgave:

Deze actrice onthulde dat dingen heel anders zouden zijn geweest als ze Angelina Jolie had uitgelachen voor meneer en mevrouw Smith
Deze actrice onthulde dat dingen heel anders zouden zijn geweest als ze Angelina Jolie had uitgelachen voor meneer en mevrouw Smith
Anonim

Mr. & Mrs. Smith wordt voor altijd herinnerd als de film die Brad Pitt en Angelina Jolie samenbracht. Er moet echter ook worden opgemerkt dat de film een grote hit was aan de kassa en dat er zelfs geruchten zouden opduiken over een serie.

In werkelijkheid had de film er heel anders uit kunnen zien. Johnny Depp kreeg bijna de rol van Pitt en bovendien werd Angelina Jolie ook bijna verslagen. Laten we eens kijken naar wat er achter de schermen gebeurde.

Angelina Jolie en Brad Pitt begonnen een relatie nadat meneer en mevrouw Smith

Naast ET zou Angelina Jolie toegeven dat het laatste waar ze naar op zoek was ten tijde van de film een relatie was, vooral gezien haar leven als moeder.

Maar uiteindelijk gebeurde het zo, toen ze een hechte band kreeg met Brad Pitt buiten de set tijdens Mr. And Mrs. Smith.

"Vanwege de film zijn we uiteindelijk bij elkaar gebracht om al deze gekke dingen te doen, en ik denk dat we net deze vreemde vriendschap en partnerschap ontdekten die plotseling gebeurde. Ik denk dat ik me een paar maanden later realiseerde, 'God, ik kan niet wachten om aan het werk te gaan'", vervolgde ze. "Alles wat we met elkaar te maken hadden, we vonden er gewoon veel plezier in samen en veel echt teamwerk. We werden gewoon een soort paar."

Jolie zou verder onthullen dat toen de film eindigde, de twee beseften hoe sterk die waterpijp werkelijk was. "Het duurde tot het einde van de shoot, denk ik, voordat we ons realiseerden dat het misschien iets meer betekende dan we onszelf eerder hadden toegestaan te geloven," legde Jolie uit. "En het was belangrijk om beide de realiteit hiervan te kennen, iets waar heel serieus over nagedacht zou worden."

De film heeft hun leven compleet veranderd…

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de film nooit teruggekeken

Verrassend genoeg onthulde Pitt dat het voormalige stel de film nog nooit samen had gezien, "Nee, we hebben hem nog nooit gezien", zei Pitt. "Ik bedoel gewoon omdat, weet je… zes kinderen. Omdat ik verliefd werd."

Brad onthulde destijds dat hun kinderen de kans kregen om de film te bekijken en ze vonden het geweldig. "Ik bedoel, onze kinderen keken - eindelijk - meneer en mevrouw voor een van de eerste keren, zoals vorig jaar, en ze dachten dat het de grappigste was die ze ooit zouden hebben gedaan, " zei Jolie. "Natuurlijk is het zien van je eigen ouders die elkaar proberen te vermoorden… voor een kind is het alsof je je ouders ziet vechten. Het was erg grappig voor hen."

Zoals we inmiddels weten, liep het niet goed af met het paar, wat resulteerde in een zeer openbare scheiding die destijds overal in de roddelbladen stond.

Sindsdien zijn de twee verder gegaan en leiden ze een heel ander leven. Het is echter interessant om op te merken dat de relatie misschien helemaal niet zou zijn verlopen als iemand anders in de rol van Angelina Jolie was gecast. De actrice deed de verrassende onthulling op de Ellen Show, die met een haperende adem werd ontvangen door het live-publiek.

Gwen Stefani onthulde dat ze Angelina Jolie bijna versloeg tijdens audities

Mr. & Mrs. Smith was een enorm succes aan de kassa en bracht $ 487 miljoen op. Een belangrijke reden voor de enorme score aan de kassa had te maken met de sterren Brad Pitt en Angelina Jolie. Het bleek dat de dingen bijna heel anders waren, aangezien Gwen Stefani samen met Ellen onthulde dat ze auditie had gedaan voor de rol van Jolie in de castingfase.

Gwen zou verder gaan met te zeggen dat de dingen heel anders zouden zijn geweest als ze de rol had gekregen, in veel opzichten, vooral als het gaat om het persoonlijke leven van Brad en Angelina.

Hoewel Gwen werd verslagen, was ze nog steeds in staat om een behoorlijk cv te smeden met andere projecten. Wat Jolie en Pitt betreft, misschien zouden ze willen dat Gwen in plaats daarvan de rol kreeg, gezien hoe de dingen zouden verlopen in de jaren die volgden…

Aanbevolen: