Dit is wat Kate Middleton haar koninklijke kinderen zal geven voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Dit is wat Kate Middleton haar koninklijke kinderen zal geven voor Kerstmis
Dit is wat Kate Middleton haar koninklijke kinderen zal geven voor Kerstmis
Anonim

Een koninklijke insider heeft onthuld dat Kate Middleton deze kerst 'praktische' cadeaus voor haar kinderen wil kopen en alles zal vermijden dat als te 'extravagant' wordt beschouwd. De onthulling werd geopenbaard aan Okay! Tijdschrift van Vanity Fair-correspondent Katie Nicholls, die ook een kijkje gaf in de opvoedingsstijl van de koninklijke familie, bewerend dat Kate "zeer strikt is op het gebied van schermtijd."

Nicholls ging verder in op de cadeauplannen van de hertog en hertogin en verklaarde dat het paar dit jaar 'beter nadenkt' over de cadeaus die ze kopen. Ze vervolgde dat, hoewel 'tech-savvy' George en Charlotte hoogstwaarschijnlijk een paar gadgets op hun verlanglijstje hebben staan, Kate's 'schermtijd'-houding betekent dat het paar meer voorstander is van het kiezen van iets dat is ontworpen om 'buiten' of met de duurzaamheid om 'voor altijd mee te gaan'.

Kate heeft een verbod op iPads ingesteld

De bijdrager van Vanity Fair verklaarde vervolgens dat de hertogin zich vooral richt op het aanmoedigen van haar kroost om creatief te zijn en niet toestaat dat een van haar kinderen hun eigen mobiele telefoons of tablets bezit, door dergelijke apparaten als 'volwassen speelgoed' te bestempelen en niet geschikt voor kinderen. Middleton zou zelfs zo ver gaan om een verbod op iPads op te leggen.

Er is eerder gemeld dat Kate gelooft dat tijd doorbrengen in de buitenlucht een integraal onderdeel is van de toekomstige gezondheid en het geluk van een kind, en dat de voordelen hiervan een leven lang meegaan. Ze bevestigde haar standpunt verder door een 'Back to Nature'-tuin te creëren voor de Chelsea Flower Show in 2019, waarbij ze enthousiast was dat haar kleintjes haar actief hadden geholpen bij het maken van de display, door een bos mos, takjes en boomstammen te verzamelen die hun moeder kon gebruiken.

De Young Royals brengen veel tijd buitenshuis door op hun klimrek en doen aan tuinieren

Nicholls bevestigde dat de hertogin trouw blijft aan haar natuurlijke overtuigingen in de manier waarop ze haar kinderen opvoedt, en onthulde dat de kinderen klimrekken, schommels en een vijver hebben, en dat elk van de kinderen de leiding heeft over hun eigen stukje van de moestuin. Ze bevestigde dat deze levensstijl een positieve invloed heeft gehad op het jonge koningshuis en bevestigt dat prins Louis 'het gelukkigst is bij het verkennen van het terrein' van de woning van de familie in Norfolk.

Bovendien heeft de 66-jarige moeder van Kate Middleton, Carole, gedeeld dat haar geliefde kleinkinderen deze kerst grondig vermaakt kunnen worden, door te schrijven op de website van haar bedrijf Party Piece: "Ik hou ervan om Kerstmis leuk en spannend te maken voor mijn kleinkinderen, daar is onze Silly Santa edit voor!"

Aanbevolen: