Royal Fans denken dat Kate Middleton zwanger is omdat ze al meer dan twee maanden niet in het openbaar is gezien

Inhoudsopgave:

Royal Fans denken dat Kate Middleton zwanger is omdat ze al meer dan twee maanden niet in het openbaar is gezien
Royal Fans denken dat Kate Middleton zwanger is omdat ze al meer dan twee maanden niet in het openbaar is gezien
Anonim

Kate Middleton is al meer dan twee maanden niet meer in het openbaar gezien en veroorzaakt zwangerschapsspeculatie. Er zijn vierenzestig dagen verstreken sinds de hertogin van Cambridge in het openbaar optrad.

Dit feit is nogal in tegenspraak met het nieuws dat Kate en William hogere functies hebben gekregen binnen de instelling. Ze zouden in ieder geval meer in de schijnwerpers moeten komen te staan.

Kate Middleton woonde onlangs het huwelijk van haar broer bij samen met prins William en hun drie kinderen, prins George, 8, prinses Charlotte, 6 en prins Louis, 3. De koninklijke familie reisde zaterdag in het geheim naar Frankrijk om het huwelijk bij te wonen.

Hertogin Kate's jongere broer, James Middleton, trouwde met de Franse financieel analist Alizée Thevenet. James is een succesvolle ondernemer en is nu officieel een getrouwde man!

Onder de gasten waren Kate's ouders, haar zus, Pippa Middleton; Pippa's man en hun twee kinderen, Arthur en Grace Matthews. James Middleton was de laatste van zijn drie broers en zussen die in het huwelijksbootje stapte!

Mr. & mevrouw Middleton

James schreef: "Gisteren trouwde ik met de liefde van mijn leven, omringd door familie, vrienden en natuurlijk een paar honden in het mooie dorp of Bormes-les-Mimosas. Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik ben ❤️."

Er is geen enkele foto van de familie Cambridge tevoorschijn gekomen uit de privébruiloft. Ook is Kate Middleton de afgelopen maanden niet op sociale media verschenen.

Het laatste publieke optreden van Kate was op 11 juli, toen ze naar Wimbledon ging voor de tennisfinale in het enkelspel voor mannen en later die dag woonden zij, prins William en hun oudste zoon de voetbalfinale van Euro 2020 in het Wembley Stadium bij.

De laatste foto van Kate van het officiële Instagram-account van The Duke and Duchess of Cambridge werd op 6 augustus geplaatst, maar dat was van januari vorig jaar. De koninklijke staat in gesprek met een overlevende van de Holocaust.

Het publiek is eraan gewend om Kate samen met haar man in de schijnwerpers te zien. Op Emergency Services Day in het VK stapte Prins William afgelopen donderdag alleen uit om brandweerlieden in Zuid-Londen te ontmoeten.

Het lange tijd verdwijnen heeft koninklijke fans doen vermoeden wat de Dutchess mogelijk verbergt? Is het gewoon een ongelukkig toeval of is koninklijke baby 4 echt onderweg…

Kate's laatste optredens op sociale media

Kate, William en George in het Wembley Stadium.

Kate in gesprek met een overlevende van de Holocaust.

Noch William noch Kate hebben over de kwestie gesproken, maar fans zullen uitkijken naar tekenen van een babybuil wanneer Kate terugkeert van haar afwezigheid.

Aanbevolen: