90 dagen verloofde' sterft aan COVID-19 complicaties

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde' sterft aan COVID-19 complicaties
90 dagen verloofde' sterft aan COVID-19 complicaties
Anonim

Voormalig 90 dagen verloofde ster Jason Hitch is overleden op 45-jarige leeftijd. Zijn zus Shannon heeft dinsdag aan TMZ onthuld dat hij is overleden aan complicaties als gevolg van COVID-19.

Shannon vertelde de website ook dat Jason geen bestaande aandoeningen had en niet was gevaccineerd. Hoewel ze vermoedt dat hij stierf aan COVID-19-complicaties, wilde ze andere gezondheidsfactoren niet uitsluiten.

De eerste luitenant in de legerreserves in Florida heeft geen bestaande gezondheidsproblemen. Hij stierf op een IC in Florida met zijn familie aan zijn zijde. Hij speelde in het tweede seizoen van 90 Day Fiancé in 2014. TLC heeft zijn familie en vrienden hun condoleances gestuurd.

90 dagen verloofde ster Jason Hitch getrouwd met Cassia Taraves

Hitch, die helaas op 45-jarige leeftijd stierf aan COVID-19, trouwde met Cassia Taraves nadat ze vanuit Brazilië naar de Verenigde Staten was verhuisd. 90 dagen verloofde volger het paar nadat Hitch naar Zuid-Amerika reisde en Taraves hielp verhuizen naar zijn geboorteplaats in Spring Hill.

Volgens de Tampa Bay Times kruiste het paar elkaar voor het eerst op Facebook in maart 2012 nadat Tavares een vriend van hem begon te daten. Nadat die relatie eindigde, begonnen Hitch en Tavares hun eigen langeafstandsrelatie.

De realityshow, die wordt uitgezonden op TLC, toont verschillende niet-Amerikaanse vrouwen die een visum krijgen om hun verloofden te ontmoeten. Later moeten ze beslissen of ze met de man willen trouwen of naar huis willen terugkeren. Hij verdedigde haar meerdere keren tegen beweringen dat ze met hem trouwde voor het Amerikaanse staatsburgerschap.

De show laat zien hoe Hitch zich zorgen maakt dat zijn nieuwe verloofde het weer niet leuk zou vinden en zich zou vervelen met het stadje. Nadat ze getrouwd waren, begon het paar een snackbedrijf voor postorderbedrijven genaamd Gifting Fun. In 2017 gingen ze uit elkaar voordat ze in 2018 scheidden. Hoewel ze worden betaald om in de show te verschijnen, hebben veel stellen het financieel moeilijk.

In januari 2017 werd Jason gearresteerd in verband met huiselijk geweld bij een incident met Tavares. Volgens politierapporten hadden de twee ruzie over huwelijksproblemen in bed toen hij haar bij haar arm pakte en een teken achterliet, voordat hij haar op de grond duwde.

Tributes stromen binnen voor Reality Star na de dood

Na hun breuk onthulde de Braziliaanse schoonheid dat het paar vrienden was, maar moeite had om een romantische band te behouden. Cassia schreef een oprecht eerbetoon in een Instagram-verhaal aan haar ex-partner, waarin ze haar schok beschreef bij zijn vroegtijdige overlijden. In 2019 zei Jason dat hun splitsing te wijten was aan een gebrek aan communicatie, maar geloofde dat ze vrienden zouden blijven. Er werd niet gedacht dat hij met iemand anders uitging toen hij stierf.

Costar Danielle Mullins Jbali plaatste ook een throwback-foto van de groep, waarin ze haar verdriet uitte over het overlijden van Hitch.

Aanbevolen: