RHOM': Twitter reageert terwijl de moeder van Alexia Ehevarria op haar trouwdag sterft aan COVID

Inhoudsopgave:

RHOM': Twitter reageert terwijl de moeder van Alexia Ehevarria op haar trouwdag sterft aan COVID
RHOM': Twitter reageert terwijl de moeder van Alexia Ehevarria op haar trouwdag sterft aan COVID
Anonim

The Real Housewives van Miami-ster, Alexia Ehevarria, werd op woensdag 25 augustus wakker met een gevoel van opgetogenheid. Dit was haar trouwdag en ze zou eindelijk met Todd Nepola trouwen, nadat ze hun bruiloft in 2020 had uitgesteld vanwege het coronavirus. In een tragische speling van het lot werd wat de gelukkigste dag van haar leven had moeten zijn, al snel de absoluut treurigste ervaring, want die ochtend vroeg haar moeder haar leven verloor aan COVID-19.

Alexia Ehevarria had een zeer hechte band met haar moeder, en toen ze ontdekte dat ze was overleden op de dag dat ze zou gaan trouwen, kwamen alle plannen onmiddellijk tot stilstand.

De tragische timing

Er is waarschijnlijk geen slechtere dag voor Alexia om haar moeder te verliezen dan op haar trouwdag. Helaas is haar trouwdag in het verleden ontsierd met pech, zij en Todd hadden de bruiloft van hun dromen gepland in 2020, maar toen de wereldwijde pandemie toesloeg, waren ze, net als zoveel andere koppels, gedwongen om te annuleren hun plannen en regel een datum in de toekomst om hun geluk nog een keer te beproeven.

Het lijkt erop dat het geluk niet aan hun kant stond.

25 augustus 2021 zou hun nieuwe trouwdatum zijn en het paar telde gretig af naar hun magische moment, maar helaas werd Alexia's moeder ernstig ziek door het coronavirus.

Ze verloor haar leven aan COVID-19 op de ochtend van de 25e en de trouwplannen van het paar werden opnieuw geannuleerd.

Verwoest door het verlies van haar moeder en niet in staat om te trouwen met de man van haar dromen, zal deze datum nu herinnerd worden om de verkeerde redenen.

Emotionele uitstorting

Het v alt niet te ontkennen dat Alexia en haar moeder een zeer hechte band hadden. Ze plaatste een echt hartverscheurend bericht over haar moeder op sociale media en fans konden echt de liefde tussen hen voelen. Er is een enorme emotionele uitbarsting geweest op sociale media, ter ondersteuning van Alexia in deze werkelijk bedroevende tijd.

Fans hebben gereageerd om te zeggen; "Dat is zo triest … RIP mama," "omg ik kan me niet voorstellen dat dit gebeurt op mijn trouwdag. Het is tragedie x 2," en "wauw, dat is de slechtst mogelijke timing en dit zal Alexia nu al zo lang achtervolgen, gebeden voor de familie."

Anderen vroegen zich af of Alexia's moeder was ingeënt en of deze ziekte het gevolg was van een vaccin of daardoor veroorzaakt kon zijn.

De meeste fans stuurden knuffels, gebeden en positieve gedachten, en moedigden Alexia aan om door te gaan met positieve gedachten en haar bruiloft te verplaatsen, in de wetenschap dat haar moeder zou hebben gewild dat ze haar liefde zou vieren.

Aanbevolen: