Beyoncé zingt eerbetoon aan fantekst Chanel, 13, nadat ze sterft aan hersenkanker

Beyoncé zingt eerbetoon aan fantekst Chanel, 13, nadat ze sterft aan hersenkanker
Beyoncé zingt eerbetoon aan fantekst Chanel, 13, nadat ze sterft aan hersenkanker
Anonim

Muzieksuperster Beyoncé heeft een emotioneel eerbetoon gebracht aan Lyric Chanel, een jonge kankerpatiënte die helaas haar strijd tegen hersenkanker heeft verloren.

Lyric was net 13 jaar oud.

De mooie tiener was een superfan van Queen Bey en vocht twee jaar lang tegen anaplastisch ependymoom. Net als Beyoncé was Lyric afkomstig uit Houston.

In november 2020 werd Lyric geopereerd in het Texas Medical Center om een tumor te verwijderen, meldde ABC 13. Maar helaas groeide de tumor binnen twee maanden terug en verspreidde zich naar verschillende delen van haar hersenen.

Twee dagen geleden vertelden artsen de familie dat ze nog maar een paar dagen te leven had.

Gisteren werd haar overlijden aangekondigd door haar familie op sociale media.

Lyric en haar familie documenteerden haar reis via Instagram.

Haar pagina @Yhung. Chanel verdiende meer dan 500.000 volgers die steun en liefde boden in haar commentaarsectie.

Terwijl Lyric haar ervaring met kanker documenteerde, uitte ze ook haar optimisme en vreugde.

Ze uploadde vaak video's die meezongen met haar favoriete Beyoncé-nummers. De ster van "Black Is King" kwam de video's van Lyric tegen en reikte uit met oprechte berichten en geschenken.

Lyric ontving als verrassing een bloemstuk van de Grammy-bekroonde artiest. Het boeket bevatte witte rozen, orchideeën en een speciaal bericht ondertekend door het wereldwijde icoon.

Schat, schat, ik kan de sterren helemaal vanaf hier zien, ik kan de zon voelen wanneer je in de buurt bent. Ik was zo ontroerd om te zien hoe deze teksten je inspireerden, lang niet zoveel als jij mij. Ik kan niet wachten om je op een dag te ontmoeten en ik ben zo blij dat je veilig thuis bent. Je bent een overlever. God zegene, B,' stond er op de kaart.

In oktober kreeg Lyric een felbegeerde Ivy Park-doos van Beyoncé met merchandise van de herfstrelease. Lyric deelde een video met haar fans toen ze de volledige kledinglijn, schoenen en accessoires ontving.

"Heel erg bedankt @beyonce, dit had niet op een beter moment kunnen komen", schreef ze in het bijschrift terwijl ze haar dure koopwaar liet zien. “[Ik] ben net terug van de chemokuur en kijk naar de verrassing die wachtte. Ik hou zoveel van je."

Nadat het nieuws van haar dood openbaar werd, ging Beyoncé naar haar website om haar hits "Brown Skin Girl", "Halo" en "Love On Top" voor Chanel te zingen. Een begeleidende video toonde Lyric dansen en zingen.

"Ik hou van je met heel mijn hart", de moeder van drie eindigde haar eerbetoon.

Lyric was ook een fan van Bronx-rapper Cardi B, die ook Lyric bereikte, evenals rappers Trina en Trae tha Truth.

Aanbevolen: