Hoe lang zijn Bruno Mars en Anderson.Paak vrienden?

Inhoudsopgave:

Hoe lang zijn Bruno Mars en Anderson.Paak vrienden?
Hoe lang zijn Bruno Mars en Anderson.Paak vrienden?
Anonim

In februari 2021 kondigden twee van de grootste namen van R&B aan dat ze hun kunstenaarschap zouden bundelen om de krachtpatser van een band, Silk Sonic, te creëren. De eerste schok van de samenwerking tussen Bruno Mars en Anderson. Paak sloeg al snel om in pure opwinding bij de fans. Echter, na de aankondiging van een aankomend album van de gloednieuwe band die de sociale media overspoelde, is het vrij veilig om te zeggen dat fans meer dan ooit in de war waren.

En het is duidelijk waarom fans niet extatisch waren om te zien hoe de twee hun krachten bundelden. Zoals beschreven in een interview met Apple Music, heeft Mars altijd bestaan in een "songwriting superhit-wereld", terwijl de meer "underground". Paak bracht zijn tijd voorafgaand aan Silk Sonic door met samenwerken en contact leggen met andere artiesten. De bundeling van krachten resulteerde dan ook ontegensprekelijk in een perfecte combinatie van talenten onder hetzelfde genre van soulvolle R&B. Maar hoe kwam dit huwelijk van talent tot stand, en hoe ver gaat de vriendschap tussen de twee muzikale giganten terug?

8 Bruno Mars en Anderson. Paak ontmoetten elkaar in 2017

Het staat buiten kijf dat de tienvoudig Grammy-winnende Mars een enorm succesvolle carrière heeft gehad sinds zijn allereerste release "Just The Way You Are" in 2010. Met. Paak's populariteit steeg in 2016 met de release van zijn album Malibu, vragen sommigen zich misschien af hoe de twee elkaar in het begin zelfs hebben gekruist. Volgens Men's He alth ontmoette het paar elkaar toen. Paak werd gekozen om een concert voor Mars te openen tijdens zijn 24K Magic-tour in 2017.

7 Maar het duurde 4 jaar om hun samenwerking officieel aan te kondigen

Hierna lijkt het alsof het paar zich wat meer op zichzelf bleef concentreren. Tussen 2017 en 2021, toen ze het nieuwe duo aankondigden, bleven beiden werken aan hun eigen muziek- en solocarrière. Gedurende de periode van 4 jaar werkte Mars samen met verschillende artiesten en muzikanten om samen nieuwe muziek te creëren. Dit omvatte enkele van de grootste namen van de muziek, zoals Cardi B en Chic. Ondertussen was. Paak druk bezig met het uitbrengen van nog 2 studioalbums, Oxnard en Ventura in 2018 en 2019. Ondanks hun solofocus, kwam het paar uiteindelijk samen om hun eerste studioalbum als duo op te nemen. Ze maakten de nieuwe band in februari 2021 via Twitter bekend.

6 Een jamsessie tussen Bruno Mars en Anderson. Paak veranderde in iets groters

Volgens het artikel begon het paar te experimenteren met muzikale stijlen en op elkaar af te kaatsen om iets te creëren dat later een officiële bandsamenwerking zou worden. Zoals Men's He alth het beschrijft, kwam het paar met een zin, die uiteindelijk een hook werd, die vervolgens veranderde in een aantal serieuze studiosessies met de bedoeling serieus wat muziek te maken.”

5 'An Evening With Silk Sonic' werd uitgebracht

Hun eerste single als officieel duo, "Leave The Door Open", uit maart 2021, gaf fans een voorproefje van de toekomstige muziek die zou volgen. En dus tegen de tijd dat 12 november arriveerde en het paar hun allereerste studioalbum als Silk Sonic uitbracht, haastten fans van over de hele wereld zich om de nieuwe geluiden te streamen.

4 Bruno Mars en Anderson. Paak hadden een onconventionele manier van opnemen

Terwijl hij met Zane Lowe van Apple Music sprak, onthulde Mars een zeer onconventionele methode die. Paak onbedoeld zou gebruiken tijdens het opnemen. Terwijl hij sprak over de begindagen van het duo dat An Evening With Silk Sonic opnam, benadrukte hij hoe. Paak was komen opdagen voor de opname van "Smokin' Out The Window" na een paar drankjes te hebben gedronken.

Mars verklaarde: "Op zijn verjaardag belde ik hem. Ik zei: 'Yo, ik wil dat nummer afmaken' en hij zei: 'Ik ben dronken! Wat bedoelt u? Kom op!' En hij komt opdagen, en hij loog niet. Maar hij was hysterisch die nacht. Je had hem moeten zien"

3 Bruno Mars en Anderson. Paaks vriendschap komt hun carrière ten goede

Terwijl hij sprak met Ebro Darden van R&B Now Radio op Apple Music, opende. Paak over de vriendschap die tussen Mars en hemzelf was opgebouwd en hoe het zijn carrière als muzikant enorm had geprofiteerd. Hij prees Mars als de industriereus die hij is.

. Paak verklaarde: En er is een cheatcode, weet je wat ik bedoel? Iedereen vertelde me dat de cheatcode verband houdt met deze gast. Krijg Bruno aan jouw kant, en ja, het is dope”.

2 Maar het begon toch organisch

Ongeacht de carrièrevoordelen die uit de vriendschap voortvloeiden, was het helemaal niet het primaire doel ervan. Naarmate het interview vorderde, benadrukte. Paak verder hoe de vriendschap eigenlijk een heel organisch en natuurlijk geconstrueerd iets was geweest, eraan toevoegend dat muziek maken niet eens altijd bovenaan de prioriteitenlijst stond en in plaats daarvan momenten van echte vriendschap en goede tijden waren.

Hij verklaarde: Het had niet kunnen gebeuren tenzij het organisch en natuurlijk was, en elke dag zouden we naar de studio gaan en het was geweldig. Het waren maar grappen. Op sommige dagen maakten we niet eens muziek.”

1 Bruno Mars en Anderson. Paak vertrouwen elkaar op een diep niveau

Het staat buiten kijf dat zo'n hechte band een basisniveau van vertrouwen moet hebben. Paak benadrukte dit zelf terwijl hij Mars bleef prijzen. Hij verklaarde dat het vertrouwen dat hij in Mars had, niet alleen als persoon maar ook als muzikant, hem hielp in zijn eigen muzikale vaardigheid.

Hij verklaarde: Ik vertel hem de hele tijd dat ik veel vertrouwen in hem heb en dat voelde ook goed. Ik voelde me een groot deel van mijn carrière, ik heb collabs en zo gedaan, maar het voelde goed om een kerel te kunnen vertrouwen om het op deze manier te proberen - geweldige vocale producer, een van de beste vocalisten waarmee ik ooit heb gewerkt, en gewoon duwen me naar een ander niveau.”

Aanbevolen: