Hoe de vriendin van Bruno Mars in het geheim zijn carrière inspireerde

Inhoudsopgave:

Hoe de vriendin van Bruno Mars in het geheim zijn carrière inspireerde
Hoe de vriendin van Bruno Mars in het geheim zijn carrière inspireerde
Anonim

Bruno Mars en zijn vriendin Jessica Caban zijn samen sinds 2011 en blijven samen in 2022. Ze houden allebei hun relatie liever relatief privé en buiten de pers en het publieke oog. Zo kunnen ze zich allebei focussen op hun professionele carrière binnen de entertainmentindustrie. Het paar woont sinds 2012 samen in een herenhuis van $ 6,5 miljoen in Los Angeles met hun Rottweiler-puppy genaamd Geronimo. Hoewel sommige fans misschien nieuwsgierig zijn waarom Bruno Mars niet zijn echte naam Peter Gene Hernandez draagt, hebben andere fans een andere gedachte verstand. Ze vragen zich af of de relatie van Bruno Mars met model en ondernemer Jessica Caban hem tijdens zijn carrière op enigerlei wijze heeft geïnspireerd.

Jessica Caban heeft de carrière van Bruno Mars ondersteund

Ondersteuning is een belangrijk onderdeel van elke gezonde relatie. Of je nu een beroemdheid bent of niet, iets hebben dat er voor je is door alle hoogte- en dieptepunten is de beste partner om te hebben. Zowel Bruno Mars als Jessica Caban hebben veel liefde en steun aan elkaar getoond. Hetzelfde jaar dat Bruno en Jessica begonnen te daten, was toevallig ook Bruno's doorbraakjaar. Hij klom omhoog in de Billboard-hitlijsten en had enkele van de meest beluisterde nummers op Spotify. Bruno won ook de Best Male Pop Vocal Performance Award bij de Grammy's voor zijn hitsingle 'Just The Way You Are'. Toen Jessica werd geïnterviewd over Bruno Mars, zei ze dat Bruno "een geweldige zanger is, een geweldig persoon en erg grappig."

Elk jaar woont Jessica de Grammy Awards bij met Bruno, en hij zorgt er altijd voor dat hij haar erkent in zijn dankwoordjes. In 2016 ontving Bruno de Record Of The Year Award bij de Grammy's voor zijn single 'Uptown Funk'. Tijdens zijn dankwoord vergat hij Jessica te noemen omdat hij werd onderbroken. Dus toen hij in 2018 opnieuw Record Of The Year won bij de Grammy's voor zijn nummer '24K Magic', maakte hij het goed met Jessica en bedankte hij haar.

Als het op toeren aankomt, kan het voor veel stellen moeilijk zijn om een relatie te onderhouden als je partner voor een lange tijd weg is om de wereld rond te reizen. Als het echter om Bruno en Jessica gaat, vinden ze manieren om het te laten werken. Wanneer Jessica een paar dagen vrij heeft, gaat ze met Bruno op tournee om hem te ondersteunen in wat hij graag doet, optreden voor al zijn bewonderende fans. Tijdens zijn show in Los Angeles in het Staples Center nam Jessica de tijd om een foto voor zijn poster te plaatsen om haar steun te betuigen met een schattig bijschrift.

Welke Bruno Mars-nummers gaan over Jessica Caban?

Bruno Mars heeft in het verleden veel nummers geschreven van zijn solo-albums en werkt nu aan nieuwe muziek met zijn nieuwe band Silk Sonic met zijn vriend Anderson. Paak. Telkens wanneer Bruno een nieuw nummer uitbrengt, doen ze het altijd enorm goed en zijn het grote hits geworden. Zoals veel songwriters schrijft Bruno liedjes gebaseerd op zijn persoonlijke leven. Bruno's 'Just The Way You Are' en 'Marry You'-fans kunnen vaststellen dat ze waarschijnlijk zijn geschreven over en geïnspireerd door Jessica. Het is Bruno's hit 'When I Was Your Man' dat fans in verwarring brengt toen Bruno toegaf dat hij ook door Jessica was geïnspireerd. Zoals veel stellen hebben Bruno en Jessica hun strijd binnen hun relatie. Bruno schreef het lied voor Jessica toen hij zich zorgen maakte over de mogelijkheid dat hij haar zou verliezen.

Bruno Mars en Jessica Caban werken samen aan projecten

Bruno Mars en Jessica Caban hebben bewezen dat hun relatie elke test kan doorstaan, zelfs als ze samenwerken. Toen Bruno Mars samenwerkte om een sarcastische korte video te maken met de online comedy-videoskitgroep Funny or Die, verscheen Jessica ook in de sketch. De video is gebaseerd op het S alt-N-Pepa-nummer "Whatta Man". Bruno speelt een goede vent en beschermt een vrouw (Jessica) tegen een inbraak in de hotelkamer. Jessica speelt ook een zwanger meisje dat Bruno uit een brandend gebouw draagt.

Bruno Mars en Jessica Caban werkten in 2016 opnieuw samen, alleen deze keer was Jessica niet op het scherm, maar haar badkledinglijn wel. Voor de muziekvideo '24K Magic' droeg de vrouw die op de achtergrond feestte, allemaal Jessica's ontwerpen van haar badkledinglijn Caban's J. Marie.

Gedurende hun 10 jaar daten hebben Bruno Mars en Jessica Caban bewezen dat ze samen door elk obstakel kunnen komen. Van het tonen van oneindige liefde en steun van hun beide carrières tot het samen naar zoveel mogelijk Award-shows gaan. Bruno heeft ook veel oprechte liedjes geschreven die zijn opgedragen aan Jessica en de problemen die gepaard gaan met het hebben van een relatie. Het koppel heeft zelfs bewezen dat ze samen aan projecten kunnen werken en toch even sterk zijn als altijd. Hopelijk komt er met een nieuw album van Bruno Mars' band Silk Sonic een cameo van Jessica uit. Of ze nu schittert in een muziekvideo of haar zin in de video gebruikt, we zijn er zeker van dat het geweldig zal zijn. Bruno Mars en Jessica Caban zijn een bewezen power couple en een kracht om rekening mee te houden, en we kunnen er zeker geen genoeg van krijgen.

Aanbevolen: