Niemand realiseerde zich hoe kort Bruno Mars was tot dit moment

Inhoudsopgave:

Niemand realiseerde zich hoe kort Bruno Mars was tot dit moment
Niemand realiseerde zich hoe kort Bruno Mars was tot dit moment
Anonim

Toen een 18-jarige Peter Gene Hernandez in 2003 vanuit Honolulu, Hawaii, naar Los Angeles kwam om een carrière in de muziek na te streven, had hij geen flauw idee van het feit dat hij zich spoedig zou ontwikkelen tot de ster die hij nu is. Bruno Mars werd een van de best verkopende muziekartiesten aller tijden.

Bruno Mars werd beroemd in 2010 dankzij het succes van 'Nothin' on You' van B.o. B en 'Billionaire' van Travie McCoy, beide met zijn zang. Nu is de 'Granade'-zanger een begrip geworden.

Een ding dat Mars in zijn hele carrière dwars heeft gezeten, is zijn lengte. En er was een specifiek moment in de geschiedenis waardoor iedereen zijn korte maat besefte.

Bruno Mars' lengte leverde hem zijn bijnaam niet op

Toen hem werd gevraagd hoe hij erover dacht zijn naam te veranderen, legde Mars uit en zei: "Bruno zit achter Bruno Sammartino aan, die deze dikke worstelaar was. Ik denk dat ik deze dikke kleine baby was, dus mijn vader belde altijd me dat als een bijnaam. De Mars kwam alleen maar omdat ik het gevoel had dat ik geen pit had, en veel meisjes zeggen dat ik niet van deze wereld ben, dus ik had zoiets van, ik denk dat ik van Mars kom."

Met de hoogten die hij in de muziekindustrie heeft bereikt met slechts drie albums, is het eerlijk om te zeggen dat hij echt 'niet van deze wereld' is. Terwijl zijn moeder zowel zangeres als danseres was, speelde zijn vader de muziek van Little Richard; dit inspireerde Bruno als een jong kind. Zijn oom, die een Elvis Presley-imitator was, moedigde de driejarige Mars aan om Elvis Presley en Michael Jackson op het podium te spelen.

Fans realiseerden zich dat de lengte van Bruno Mars niet is wat ze dachten

Bruno's roem en talent op het gebied van muziek zijn onmiskenbaar authentiek, net als zijn lengte. Fans twijfelen zelfs aan zijn bewering dat zijn lengte 5'5 is. Zijn lengte werd voor het eerst een onderwerp van speculatie in 2012 toen hij optrad op Victoria's Secret Show, waar de modellen een flink aantal centimeters boven hem hadden.

De artiest werd echter niet beïnvloed door het hoogteverschil en veroverde de harten van de toeschouwers met zijn betoverende zang.

Er zijn nogal wat gevallen waarin hij er kleiner uitziet dan de mensen om hem heen tijdens live-optredens en prijsuitreikingen. Het incident dat de meeste aandacht naar zijn lengte trok, was toen Bruno Mars een prijs in ontvangst nam voor Beste Mannelijke Video voor 'Locked Out of Heaven' van Taylor Swift tijdens de 2013 MTV Video Music Awards.

Voor het evenement had Taylor Swift een getailleerde, diepblauwe glinsterende jurk en hakken aangetrokken die haar lengte van 1.10m telden. Tegelijkertijd was Bruno Mars gekleed in een diepgroen pak- broek over een overhemd met luipaardprint en platte zwarte schoenen waardoor hij relatief kort leek toen hij naast Taylor Swift stond toen hij de prijs in ontvangst nam.

De 2016 NFL Super Bowl 50 Halftime Show, waar hij een duet uitvoerde met Beyonce, was zo'n gelegenheid. Hoewel Beyonce, met een lengte van bijna 5'7", laarzen met hakken droeg, wat haar lengte met nog eens 3 inch zou hebben verhoogd, leek Mars (5'5") niet veel korter te zijn. Dit houdt in dat de zanger tijdens dit evenement misschien schoenhiel-inzetstukken droeg in zijn stijlvolle paar Nike-sneakers.

Bruno Mars geeft niet om zijn lengte

Hoewel sommige mensen er misschien aanstoot aan nemen dat ze zich schamen voor hun uiterlijk, gaf de zanger openlijk toe dat hij klein is en heeft hij er zelfs meerdere keren grappen over gemaakt. Hij vertelde The Daily Star in 2015: "Ik ben een kleine jongen, en dat is altijd iets waar ik aan moet denken. Ik heb altijd de hoed gedaan. Nu doe ik die met grotere randen om mezelf groter te laten lijken."

Mars vertelde hen ook dat zijn moeder Bernie zijn haar probeerde te föhnen toen hij jonger was om hem groter te laten lijken. Hij heeft gezegd: "In mijn gedachten ben ik 6-3. Maar ik ben 5-5. Doe me een plezier: zeg dat ik 5-6 ben," en op Twitter zei hij dat hij verveeld was met de vraag van hoe lang hij is.

Hoewel zijn lengte misschien een nadeel is, dragen de stijlvolle looks en goede smaak van Mars goed bij aan zijn uiterlijk. Keer op keer heeft Mars, de winnaar van 11 Grammy Awards, bewezen dat de lichaamsbouw van een persoon hun succes niet in de weg staat.

Bruno heeft onlangs nieuwe muziek uitgebracht met Silk Sonic, een RnB-duo met rapper Anderson. Paak en Mars zelf. Na de onderbreking van twee jaar is Mars helemaal klaar om weer harten te winnen. Fans willen graag meer nieuwe muziek horen van het nieuwe RnB-duo.

Aanbevolen: