Wie is de BFF Saucy Santana van Yung Miami en hoe lang zijn ze al vrienden?

Inhoudsopgave:

Wie is de BFF Saucy Santana van Yung Miami en hoe lang zijn ze al vrienden?
Wie is de BFF Saucy Santana van Yung Miami en hoe lang zijn ze al vrienden?
Anonim

Als je het rapduo City Girls de laatste tijd hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk op de hoogte van de nauwe banden van JT en Yung Miami met Love & Hip Hop-ster Saucy Santana. De laatste heeft behoorlijk naam gemaakt sinds zijn verschijning in de VH1-realityshow, en sindsdien heeft hij een muziekcarrière gelanceerd waardoor zijn single "Walk" meer dan twee miljoen spins op Spotify heeft bereikt.

In de afgelopen maanden hebben celebs, waaronder Chloe Bailey, R&B-superster Toni Braxton en Kelly Rowland, allemaal meegedaan aan de virale WalkChallenge, waardoor Saucy Santana nieuwe carrièrehoogten heeft bereikt en het aantal volgers op Instagram drastisch heeft vergroot.

Naast zijn beste vrienden met Yung Miami, echte naam Caresha Brownlee, met wie hij hilarische livesessies deelt op het sociale mediaplatform, is Santana op zichzelf een entertainmentmagnaat geworden, maar wat weten we nog meer over hun vriendschap en wat de toekomst biedt voor de tv-persoonlijkheid?

saucy santana instagram
saucy santana instagram

Yung Miami en Saucy Santana's Friendship

Hoewel het onduidelijk is hoe lang de twee elkaar al kennen, begonnen fans de vriendschap van het paar op te merken na hun eerste paar Instagram Live-sessies in 2019.

Miami en Santana zouden hilarische gesprekken aangaan - waarvan er vele werden gebruikt om memes te maken op andere virale Instagram-pagina's, wat zeker hielp om de realityster op de kaart te zetten.

Opgemerkt moet worden dat elke livestream meer dan 100.000 weergaven zou vergaren, en hoewel Santana toen nog relatief bekend was, heeft zijn associatie met de City Girls hem zeker geholpen om snel beroemd te worden, nu hij zich heeft opgehoopt een indrukwekkende 1,2 miljoen volgers alleen al op Instagram.

Een fan, die duidelijk vermaakt werd door Santana's reguliere streamingsessies met Yung Miami, ging naar Twitter en schreef: Ik kijk geen mensen live maar als Santana en Caresha live zijn, kijk ik want de grappen zijn HILARISCH (sic).”

"Ik zou echt de hele dag naar Santana en Caresha kunnen kijken. Ik ben zwak!" een andere fan merkte op: "Een realityshow in de trant van Paris x Nicole's 'A Simple Life' maar met Yung Miami + Saucy Santana en de titel is 'Caresha, please.'"

Een derde had soortgelijke woorden herhaald en voegde eraan toe: Santana en Caresha hebben een realityshow nodig, want dit is te vermakelijk om gewoon live te zijn. Santana en Caresha live was het hoogtepunt van deze pandemie.”

Santana ziet geen problemen om zijn beste vriend te roosteren met tienduizenden mensen die hun Instagram Live bekijken, maar het is allemaal leuk en leuk, want als Yung Miami last heeft van iets dat haar vriend had gezegd over haar gewicht of iets dat ze had gedragen, zal ze Santana zeker een voorproefje geven van zijn eigen medicijn met een hilarische diss van haarzelf.

Nogmaals, hoewel de meeste mensen hun BFF waarschijnlijk niet belachelijk zouden maken omdat ze misschien een outfit dragen die duidelijk een maat te klein voor hen is, hebben Santana en Yung Miami altijd elkaars ongewone gevoel voor humor afgewisseld, en mensen zijn duidelijk houden van de speelsheid die ze met elkaar delen.

In februari 2021 werd aangekondigd dat Zeus een volledig seizoen van Get Saucy With Santana had besteld, een aanstaande datingshow met in de hoofdrol de realityster, hoewel een officiële releasedatum nog moet worden onthuld door het streamingplatform.

De 27-jarige bracht in december 2020 ook zijn debuutalbum uit, It's A Vibe, na het succes van zijn single 'Walk', die op Instagram een virale sensatie werd en op TikTok in een stroomversnelling raakte. een stel influencers en celebs namen deel aan de WalkChallenge, die het nummer alleen maar verder promootte bij hun eigen fans.

Het album, met nummers van rappers LightSkinKeisha en DreamDoll, was in de maak tijdens de coronaviruspandemie toen Santana zei dat hij geïnspireerd raakte om een heel oeuvre op te nemen voor degenen die gewoon weer wilden dansen.

2020 was voor de meesten een uitdagend jaar, maar de social media-beïnvloeder was er zeker van dat hij de stemming van mensen kon verbeteren met zijn debuutrelease, die volgens hem vol staat met feelgood-nummers, waaronder 'Workin', 'Birkin,” en “Mij geven.”

"Het is sfeermuziek", vertelde Santana aan Respect Mag voorafgaand aan de release van het album in december 2020. "Met alles in de wereld op dit moment, wil ik dat mensen het naar hun zin hebben. Je kunt het album van begin tot eind afspelen en je zult een vibe vangen!”

Zijn Zeus-show, Get Saucy With Santana, ondanks dat er geen premièredatum is, zal naar verwachting in de zomer worden uitgezonden en zal een aantal van de beste vrienden van de influencer bevatten, waaronder Yung Miami, JT en Bad Girls Club-ster Natalie Nunn.

Aanbevolen: