Nicki Minaj wordt geslagen voor reling tegen Leigh-Anne van Little Mix

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj wordt geslagen voor reling tegen Leigh-Anne van Little Mix
Nicki Minaj wordt geslagen voor reling tegen Leigh-Anne van Little Mix
Anonim

Zangeres Jesy Nelson is beschuldigd van blackfishing in haar nieuwste muziekvideo Boyz, waaraan ze samenwerkte met Nicki Minaj. Fans vonden dat Jesy in niets op zichzelf leek, vooral niet als ze naast Minaj stond, die van Trinidadiaanse afkomst is.

Blackfishing is een term die wordt gebruikt om iemand te beschuldigen die zijn uiterlijk verandert om de indruk te wekken dat hij zwart of raciaal dubbelzinnig is. In een recent interview schuwde Jesy de aantijgingen en onthulde ze dat ze gewoon een fan was van zwarte muziek en cultuur, en niet probeerde iemand anders te zijn.

Een dag later doken Jesy's voormalige bandlid Leigh-Anne Pinnock's gelekte berichten op TikTok-influencer NoHun online op, waar ze Nelson beschuldigde van "ze te blokkeren". Leigh-Anne zou hebben gezegd: "Maak een video over haar als een zwarte vis… Ze heeft ons geblokkeerd. Sluit ons af."

Nicki Minaj verdedigt nu Jesy Nelson tegen claims van "blackfishing" in hun nieuwste videoclip, en riep Leigh-Anne uit, wat suggereert dat ze jaloers was op Jesy's solocarrière. "Als je een solo-carrière wilt, baby, zeg dat dan gewoon… Als je je zo voelde, waarom was je dan 10 jaar met haar aan het kikien en heb je 10 jaar met haar in video's gezeten…" zei Minaj.

Nicki Minaj wordt bekritiseerd vanwege haar mening

Twittergebruikers zijn woedend op Nicki omdat ze betrokken is bij Little Mix-drama, en bestempelen haar als een hypocriet omdat ze tegen Leigh-Anne tekeer gaat en Jesy verdedigt, die hier niet het slachtoffer was.

"Nicki verliest gewoon mijn respect naarmate de dagen verstrijken", schreef een gebruiker.

"Niet Jesy die daar zit alsof ze het slachtoffer is hier …" schreef een fan, en een ander reageerde "en ook lachend nadat ze Leigh Anne zoveel shit had zien doormaken in de industrie. smerig gedrag van beide hen."

"Ze zal over alles praten, BEHALVE die zaak waarin ze wordt aangeklaagd voor het lastigvallen van het slachtoffer van haar man…", zei een ander. Nicki Minaj wordt momenteel aangeklaagd door Jennifer Hough, het slachtoffer van aanranding van haar man.

Naar verluidt is dit niet de eerste keer dat Leigh-Anne openlijk heeft besproken dat Jesy een blackfish is. Meerdere publicaties meldden dat de zangeres haar gedachten met Nelson deelde terwijl ze nog bandleden waren, maar Jesy schonk er niet veel aandacht aan.

Jesy Nelson kondigde in december 2020 haar vertrek uit Little Mix aan, waarbij ze benadrukte dat het spelen in een meidenband zwaar op haar geestelijke gezondheid had gewogen. Haar voormalige bandleden, Jade, Leigh-Anne en Perrie zijn zonder haar doorgegaan met het maken van muziek, en de groep heeft Jesy onlangs op sociale media ontvolgd nadat haar videoclip voor Boyz was uitgebracht.

Aanbevolen: