Dit is waarom Billie Eilish nerveus is over het bijwonen van de Oscars

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Billie Eilish nerveus is over het bijwonen van de Oscars
Dit is waarom Billie Eilish nerveus is over het bijwonen van de Oscars
Anonim

Billie Eilish is een van de meest succesvolle muzikanten tot nu toe. Ze verwierf in 2015 bekendheid met haar single Ocean Eyes. Sindsdien wint ze prijzen, toert ze en brengt ze albums uit. Fans waren zo opgewonden voor haar toen werd aangekondigd dat ze dit jaar zou optreden tijdens de Oscars-ceremonie. Met deze enorme stap in haar carrière onthulde Billie een deel van haar gevoelens voor haar aanstaande optreden. Lees verder om erachter te komen wat ze voelt voor haar grote Oscars-uitvoering.

Billie Eilish's reis naar de Oscars

Eilish kwam in de schijnwerpers met haar single Ocean Eyes die later verscheen op haar debuut-EP, Don't Smile at Me. Deze EP bestond uit zeven nummers die ze samen met haar broer Finneas O'Connell schreef. Ze hebben het ook samen geproduceerd. Het bevatte zelfs een eerder uitgebracht nummer genaamd &Burn met rapper Vince Staples.

Na het succes van haar EP bracht Eilish in 2019 haar debuutstudioalbum uit. Het album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? bereikte nummer één in het VK en kreeg ook geweldige erkenning in de Verenigde Staten. Het was een van de best verkochte albums van dat jaar. Hierna bracht ze een aantal singles uit voordat ze haar tweede studioalbum uitbracht. Een van de meest populaire singles was Everything I Wanted.

In 2021 kondigde ze op Instagram aan dat haar tweede debuutalbum, Happier Than Ever, binnenkort zou uitkomen. Ze plaagde de grootsheid van het album door haar liefde ervoor te tonen en uit te leggen dat het album “precies voelt zoals ik het wil. Er is niet één nummer, of één deel van één nummer, waarvan ik zou willen dat het dit was of dat ik wou dat het dat was.” Het was duidelijk dat dit project veel voor haar betekende en fans konden niet wachten om het te horen.

Het titelnummer Happier Than Ever werd uitgebracht als single. Het werd al snel geliefd bij fans en critici. Dat maakt het aankomende album nog meer verwacht. Dit jaar schreven Billie en Finneas drie nummers voor de Pixar-film Turning Red uit 2022. Deze nummers werden uitgevoerd door fictieve personages in de film.

Ze heeft gemengde gevoelens over haar optreden voor de Oscars

Er werd bevestigd dat zowel Eilish als Finneas dit jaar zullen optreden bij de Oscars. Ze brengen het nummer No Time To Die, het themanummer van de nieuwste James Bond-film. Het nummer kreeg ook een nominatie voor Best Original Song; dit wordt zowel Eilish als Finneas' eerste Oscar-nominatie.

Eilish onthulde onlangs hoe ze zich echt voelt over het optreden deze zondag bij de Oscars, en zei dat ze zich zowel "erg nerveus als erg opgewonden" voelde over het optreden. Zowel optreden als genomineerde laten haar gemengde gevoelens voelen. Fans voelen waarschijnlijk dezelfde emoties in de hoop dat Eilish en Finneas het beste originele nummer winnen.

Wat te verwachten van Billie Eilish Volgende

Behalve dat het een muzikaal fenomeen is, heeft Eilish onlangs haar eigen geur uitgebracht. De naar zichzelf vernoemde geur Eilish doet het ongelooflijk goed. In feite was het binnen enkele uren na de release uitverkocht. December 2021 was ze zowel de presentator als de muzikale gast voor Saturday Night Live, waar ze het titelnummer van haar tweede debuutalbum, Happier Than Ever, vertolkte.

Eilish werd dit jaar ook bevestigd als headliner op Coachella. Hoewel het een opwindende onderscheiding was voor de carrière van een muzikant, werd dit het middelpunt van een drama met muzikant Kanye West. Omdat West ook op Coachella moet optreden, eiste hij excuses van Eilish voordat hij zou overwegen om op het evenement op te treden. Hij wilde dat ze zich verontschuldigde bij Travis Scott nadat ze een fan had geholpen bij haar show na de tragedies die plaatsvonden tijdens de Astroworld-show van Scott. Ze reageerde op West door te zeggen "letterlijk nooit iets over Travis gezegd. Ik hielp gewoon een fan."

Eilish heeft zelfs Grammy-overwinningen. Waaronder Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year en Album of the Year. Ze won alle vier deze prijzen in hetzelfde jaar, waardoor ze de eerste vrouwelijke artiest was die ooit vier hoofdcategorieën won op dezelfde avond. Hierdoor hebben fans het over de Grammy's van dit jaar en of Billie de categorieën zal veroveren waarvoor ze is genomineerd.

Dit jaar is ze genomineerd voor zeven categorieën, waaronder Record of the Year, Song of the Year en Album of the Year. De 2022 Grammy's gaan in première op 3 april 2022, en fans kunnen zien in welke categorieën Eilish wint. Tot die tijd kunnen fans Eilish en Finneas zien op de 94e Oscars die No Time To Die uitvoeren.

Aanbevolen: