Survivor 41': Erika Casupanan schrijft geschiedenis als allereerste Canadese winnaar

Inhoudsopgave:

Survivor 41': Erika Casupanan schrijft geschiedenis als allereerste Canadese winnaar
Survivor 41': Erika Casupanan schrijft geschiedenis als allereerste Canadese winnaar
Anonim

Spoiler Alert: Details over de seizoensfinale van 'Survivor 41' worden hieronder besproken! Survivor 41 is eindelijk ten einde gekomen na wat alleen kan worden omschreven als een van de moeilijkste seizoenen tot nu toe! Jeff Probst kondigde aan dat de 18 schipbreukelingen een seizoen als geen ander zouden tegemoet gaan zonder vuursteen, zeildoek of rijst. Ondanks de vele verkeersdrempels wisten de Survivor-spelers maar liefst 26 dagen te overleven voordat ze een winnaar konden kronen.

Hoewel van Xander Hastings werd verwacht dat hij de kroon mee naar huis zou nemen na het winnen van de laatste immuniteitsuitdaging, waren fans verbijsterd toen Erika Casupanan na de stemming van de jury tot officiële winnaar werd uitgeroepen. Erika Casupanan werd niet alleen de eerste vrouwelijke winnaar sinds Sarah Lacina's overwinning in seizoen 34, maar ze werd ook de allereerste Canadese winnaar in de 41-seizoenengeschiedenis van de show.

Xander kiest Deshawn en Heather om vuur te maken

Kijkers kijken uit naar de vuurmakende scène in elk seizoen van Survivor en deze keer was het gemakkelijk een van de meest succesvolle! Nadat hij de laatste overwinning op de immuniteitsuitdaging had behaald, selecteerde Xander Hastings Heather en Deshawn voor de "maak vuur"-uitdaging, die zou beslissen wie er naast hem zou zitten in de laatste drie.

Ondanks dat Erika een gemakkelijke keuze was voor de uitdaging om vuur te maken, had Xander het gevoel dat Deshawn en Heather gemakkelijker konden worden geselecteerd, aangezien ze niet superieur was als het op haar vuursteen aankwam. de overwinning. Terwijl het nek aan nek was tussen de twee, waardoor we allemaal op het puntje van onze stoel zaten, kwam Deshawn door met de overwinning.

De 'Survivor 41' Final Three

Overlevende 41 Erika Deshawn Xander
Overlevende 41 Erika Deshawn Xander

De laatste drie van Survivor 41 zijn officieel gemaakt! Na 26 dagen namen Xander, Erika en Deshawn de leiding als de laatste drie, waardoor kijkers er zeker van waren dat Hastings de overwinning mee naar huis zou nemen. Tijdens het vraag- en antwoordgedeelte van de aflevering van de jury leek het alsof het tussen Xander en Erika zou gaan, voornamelijk vanwege de onopvallende strategie van Casupanan.

Het is duidelijk dat Xander het hele seizoen fantastisch werk heeft geleverd, vooral als het erop aankomt de Yase-stam op zijn rug te dragen, maar was het genoeg voor de jury om hem als winnaar van het seizoen te kiezen? Het bleek niet zo te zijn!

Erika Casupanan wordt eerste Canadese winnaar

Ondanks dat Xander een handvol uitdagingen heeft gewonnen, waaronder de laatste immuniteitsuitdaging, terwijl hij dit seizoen een scala aan voordelen en extra stemmen heeft verzameld, lijkt het alsof het niet genoeg was om hem de overwinning van dit seizoen veilig te stellen. Nadat Jeff Probst de jurystemmen hardop voorlas, voor het eerst live sinds seizoen één, werd Erika Casupanan officieel gekroond tot winnaar van Survivor 41.

Dit maakt Erika niet alleen de eerste vrouw die de Survivor-winnaar sinds seizoen 34 wordt genoemd, maar Erika Casupanan werd ook de allereerste Canadese winnaar. Aangezien het prijzengeld van $ 1.000.000 in USD is, betekent dit dat Erika maar liefst $ 1,3 miljoen CAD mee naar huis neemt. Over een succesverhaal gesproken!

Aanbevolen: