Fans reageren als 'Dancing With The Stars' dit jaar geschiedenis schrijft met hun keuzes

Inhoudsopgave:

Fans reageren als 'Dancing With The Stars' dit jaar geschiedenis schrijft met hun keuzes
Fans reageren als 'Dancing With The Stars' dit jaar geschiedenis schrijft met hun keuzes
Anonim

Fans konden geen genoeg krijgen van de baanbrekende première van Dancing With The Stars.

Van Sharna Burgess en Brian Austin Green als het eerste partnerschap tussen professionele dansers en beroemdheden die een relatie hebben met Jenna Johnson en Jojo Siwa die magie creëren op de dansvloer als het eerste koppel van hetzelfde geslacht.

De première van seizoen 30 zat vol TikToks, cha-cha-cha's en non-stop glitter. Fans zijn nog steeds aan het bijkomen van dit ongelooflijke nieuwe seizoen vol met sterren bezaaide celebs.

Bachelor Alum, Jason Tartick en verloofde van de winnaar van de spiegelboltrofee van vorig jaar twitterden: "DWTS is echt door en door geweldige televisie. Een helse show."

Nikki Bella, die verloofd is met pro-danser Artem Chigvintsev, schreef: "Wat een geweldige première! Ik ben zo trots op @artemchigvintse. Ik ben zo opgewonden dat ieders reis begint. Het is echt een van de meest ongelooflijke ervaringen je ooit zult hebben! Geniet van elke seconde! Hier gaan we seizoen 30!! DWTS."

Laten we eens kijken naar de eerste nacht van beide paren op de balzaal!

Sharna Burgess en vriend Brian Austin Green

"Eerlijk gezegd… ik zal op een gegeven moment de juiste woorden vinden. Maar heilig, ik ben in de hemel om te doen waar ik van hou met de man van wie ik hou. Stem alsjeblieft, want ik wil dit doen zo lang als we kunnen."

"GEOBSESSEERD met dit duo. ☺️? Erg groovy Foxtrot van @brianaustingreen en @sharnaburgess!"

Sharna en Brian behaalden een score van 24 op 40.

"Ik doe Dancing with the Stars vanwege mijn vriendin Sharna," vertelde Green aan de camera's, terwijl Burgess zei: "Ik ben ongelooflijk opgewonden om iets met hem te delen waar ik zo veel van hou. Brian voegde eraan toe: "Als ik dit verpest, zou het me niet verbazen als Sharna me zou verlaten", grapte hij.

Aan de andere kant ontvingen Jenna Johnson en JoJo Siwa de beste scores van de avond met in totaal 29 punten van juryleden: Len Goodman, Bruno Tonioli, Derek Hough en Carrie Ann Inaba.

Jenna Johnson en partner JoJo Siwa

"Geschiedenis gemaakt ??. JoJo Siwa. Er zijn niet genoeg woorden om mijn absolute bewondering voor je uit te drukken. Op het moment dat ik je ontmoette, wist ik dat je mijn leven zou veranderen. Je bent vol liefde, gelach, positiviteit en GLITTER!!! Bedankt voor een epische nacht … (en me redden van plat op mijn gezicht te vallen?) EERSTE OOIT HETZELFDE SEKSPAAR!!!! En ik ben er trots op om het te zeggen. De eerste nacht en (hopelijk) nog veel meer te gaan! ???"

Stem af op maandagavond om 20.00 uur EST om DWTS alleen op ABC te bekijken!

Aanbevolen: