Fans reageren op Jojo Siwa die geschiedenis schrijft met 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jojo Siwa die geschiedenis schrijft met 'Dancing With The Stars
Fans reageren op Jojo Siwa die geschiedenis schrijft met 'Dancing With The Stars
Anonim

Jojo Siwa schreef de geschiedenis van Dancing With The Stars toen ze de eerste ster werd die samenging met een professionele danseres van hetzelfde geslacht.

Jojo Siwa werd aangekondigd samen met Olympisch gouden medaillewinnaar, Suni Lee, om deel te nemen aan seizoen 30 van Dancing With The Stars. De rest van de cast moet nog worden vrijgegeven, maar Siwa stal de show toen het nieuws over haar potentiële partner bekend werd.

De internetpersoonlijkheid zal dansen met een vrouwelijke pro! Jojo Siwa kwam in januari 2021 naar buiten op sociale media als onderdeel van de LGBTQ+-gemeenschap. Een fan vroeg de ster wat haar label was, en Siwa zei dat ze "dit antwoord niet echt weet."

De 18-jarige plakt geen specifiek label op haar seksualiteit en heeft gelukkig een relatie met vriendin Kylie Prew.

Siwa is trots om voor het eerst in de dertig seizoenen van de show deel uit te maken van deze ervaring.

Siwa vertelde een online bijeenkomst van de Television Critics Association: Het is normaal dat een meisje met een jongen danst, en ik vind dat echt cool, maar het is echt speciaal dat ik nu niet alleen kan delen met de wereld waar je van kunt houden van wie je houdt, maar ook met wie je wilt dansen.”

Jojo Siwa is hyped

"Kom maar met de pailletten en de glitters. ✨ We zijn SIWA enthousiast hierover! ? DWTS."

Voormalige leden van de show en huidige dansers toonden allemaal hun enthousiasme voor Siwa. De winnaar van de spiegelboltrofee van vorig jaar, Kaitlyn Bristowe, zei: "Geweldig!!!!" en haar partner Artem schreef: "Super enthousiast voor jou ??."

The Dance Moms aluin laat de jeugd zien dat het oké is om je ware zelf te zijn. Siwa noemde een paar profs met wie ze graag gekoppeld zou willen worden, waaronder Lindsay Arnold, Jenna Johnson en Britt Stewart.

"Het gaat zoveel geven aan mensen die er zijn, mensen van de LGBTQ-gemeenschap, iedereen, mensen die zich net een beetje anders voelen", zei Siwa. "Ik wil het goed maken voor de mensen die na mij komen." Gastheer Tyra Banks zei: "Ik denk dat het levens gaat redden," en: "Ik denk dat het levens gaat veranderen, en het zal veel lawaai maken, en het lawaai dat gemaakt moet worden."

DWTS Sneak Peek

"Het wordt niet veel magischer dan dit ???"

De rest van de castleden en de partners van Siwa en Lee worden op 8 september onthuld. DWTS keert live terug op 20 september op ABC!

Aanbevolen: