TMZ heeft getipt dat Amber Heard haar blauwe plek zou laten zien voor camera's

Inhoudsopgave:

TMZ heeft getipt dat Amber Heard haar blauwe plek zou laten zien voor camera's
TMZ heeft getipt dat Amber Heard haar blauwe plek zou laten zien voor camera's
Anonim

De rechter die toezicht houdt op de schokkende lasterzaak van Johnny Depp tegen Amber Heard, oordeelde woensdag dat TMZ niet kon voorkomen dat een van zijn voormalige journalisten de getuigenbank opnam, ondanks een noodmotie die door de roddelsite was ingediend om dit te voorkomen. De journalist getuigde dat de roddelsite getipt was over een verschijning in de rechtbank waarbij de actrice een blauwe plek zou vertonen.

Zowel TMZ als de advocaat van Amber Heard probeerden de getuigenis van de verslaggever tegen te houden

Gisteren, tijdens een lunchpauze, ontkende rechter Penney Azcarate de noodbeweging van TMZ om te voorkomen dat Depp voormalig veldopdrachtmanager Morgan Tremaine zou bellen als weerwoordgetuige.

"We vragen om tussenkomst om de relatie en hun bronnen te beschermen", vertelde Charles Tobin, de advocaat van de roddelsites, aan de rechter. De advocaat van Heard maakte ook bezwaar tegen de getuigenis van Tremaine, maar de advocaat van Depp merkte al snel op dat de voormalige TMZ-verslaggever niet was gedagvaard en uit eigen beweging zou getuigen.

Tremaine heeft op de tribune uiteindelijk geen bronnen genoemd. In plaats daarvan getuigde hij dat nieuwsproducenten bij TMZ werden getipt dat Heard aanwezig zou zijn bij twee rechtszittingen.

De eerste verschijning vond plaats in 2016 toen de Aquaman-ster een tijdelijk straatverbod aanvroeg tegen Depp. Tremaine zei dat hij paparazzi naar het gerechtsgebouw stuurde nadat hij een fooi had gekregen.

"We probeerden Amber te vangen terwijl ze het gerechtsgebouw verliet en een vermeende blauwe plek aan de rechterkant van haar gezicht", vertelde hij de rechtbank. "Ze zou stoppen en zich naar de camera draaien om de blauwe plek aan de rechterkant van haar gezicht te laten zien, de vermeende blauwe plek."

Op de vraag of TMZ de kans kreeg, antwoordde Tremaine: "Dat hebben we."

De verslaggever klapte terug naar de advocaat van Heard

Heard getuigde eerder dat ze geschokt was toen ze fotografen buiten de rechtbank zag, maar uit getuigenissen van Tremaine lijkt het alsof de actrice van plan was om gefotografeerd te worden en wilde dat haar blauwe plek vooraan en in het midden zat.

Tijdens een kruisverhoor suggereerde de advocaat van Heard dat de voormalige TMZ-reporter "15 minutes of fame" nastreefde door op het laatste moment te getuigen in het veelbesproken proces.

"Ik heb hier niets aan. "Ik plaats mezelf eigenlijk in het vizier van TMZ, dat een zeer litigieuze organisatie is", reageerde Tremaine.

Hij berispte de veronderstelling van de advocaat vernietigend: "Ik zou hetzelfde zeggen als je Amber Heard als cliënt aannam."

Aanbevolen: