Aaron Carter maakt zich zorgen nadat hij zijn hoofd kaal scheert

Inhoudsopgave:

Aaron Carter maakt zich zorgen nadat hij zijn hoofd kaal scheert
Aaron Carter maakt zich zorgen nadat hij zijn hoofd kaal scheert
Anonim

Aaron Carter heeft zijn eigen fans geschokt nadat hij zijn hoofd volledig kaal had geschoren.

Aaron Carter debuteerde onlangs met een nieuwe gezichtstatoeage

"Mijn hoofd kaalgeschoren en ik wist niet helemaal zeker hoe ik het zou willen? Maar ik vind het geweldig!!!" vertelde de 34-jarige vrijdag aan zijn 561.000 volgers. "Ik dacht letterlijk dat mijn hoofd er ongemakkelijker uit zou zien lol!!" zei hij en voegde eraan toe: “F wat iemand denkt, IK HOU VAN HET! Mijn laatste kapsel was prullenbak en ik moest opnieuw beginnen.” De voormalige popster alarmeerde onlangs sociale media nadat hij twee nieuwe gezichtstatoeages aan zijn groeiende collectie had toegevoegd.

Aaron Carter had de gezichtstatoeage ter ere van zijn overleden zus Leslie

De zangeres van "Crazy Little Party Girl" onthulde dat de blauwe vlinder op zijn voorhoofd ter ere was van zijn zus Leslie, die in 2012 op 25-jarige leeftijd overleed aan een overdosis drugs.

Het filmen van de inkt voor zijn fans, Carter vertelde zijn tattoo-artiest: "Het is een beetje toevallig zou ik zeggen. Omdat je een Tweeling bent, en de blauwe vlinder vertegenwoordigt mijn zus die ook een Tweeling is overleden."

Aaron Carter beschuldigde zijn overleden zus Leslie ooit van misbruik

In 2019 beweerde Aaron Carter dat hij als kind was verkracht door zijn zus Leslie.

Destijds had hij getweet: "Mijn zus heeft me verkracht van 10 tot 13 jaar oud toen ze niet aan de medicijnen was", onthulde hij. Hij beweerde dat ze aan een bipolaire stoornis had geleden.

Nick Carter kreeg een straatverbod tegen Aaron Carter

In november 2019 kreeg Backstreet Boys-zanger Nick Carter een straatverbod van een jaar tegen Aaron.

Volgens gerechtelijke documenten was het Aaron ook verboden in contact te komen met zijn engel en hun gerespecteerde families.

Nick Carter beweerde dat Aaron Carter dreigde zijn zwangere vrouw te vermoorden

Angel beweerde in het straatverbod dat Aaron "het leven" van haar, haar man Corey Conrad en hun dochter Harper, die toen 8 maanden oud was, "bedreigde". Nick uitte soortgelijke beschuldigingen in zijn afzonderlijke indiening van een straatverbod.

Hij beweerde dat zijn broer hem had verteld dat hij "gedachten en bedoelingen koestert" om zijn toen zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden.

Aaron Carter wil de enige voogdij over zijn zoon

Ondertussen heeft Aaron Carter's ex-verloofde Melanie Martin, 28, onlangs een straatverbod tegen hem ingediend nadat het paar naar verluidt in februari had gevochten. Carter zou Martin's linkerzijde hebben geslagen, resulterend in verschillende gebroken ribben, zoals gemeld door The Blast. De twee zijn ook in een voogdijstrijd verwikkeld over hun zoon Prince, die vier maanden oud is. Carter zoekt de voogdij.

Aanbevolen: