De meest verrassende onthullingen uit Timothée Chalamet's TIME Magazine Interview

Inhoudsopgave:

De meest verrassende onthullingen uit Timothée Chalamet's TIME Magazine Interview
De meest verrassende onthullingen uit Timothée Chalamet's TIME Magazine Interview
Anonim

TIME Magazine heeft Timothée Chalamet een van de 'next generation leaders' genoemd, met een coverfunctie en een interview met de acteur. Op 25-jarige leeftijd is het geen wonder waarom Chalamet is geselecteerd als een 'leider van de volgende generatie'. Hij heeft zichzelf gestold als een eliteacteur met onmiskenbaar talent en verdiende meerdere nominaties voor zijn werk in Call Me By Your Name, Lady Bird en Beautiful Boy. Hij is niet alleen een van de meest gevraagde acteurs, met hoofdrollen in langverwachte films als Dune, Wonka en Don't Look Up, maar hij wordt ook beschouwd als een stijlicoon. Hij woonde onlangs het Met Gala bij als covoorzitter, samen met Billie Eilish, Naomi Osaka en Amanda Gorman.

Chalamet bespreekt zijn passie voor klimaatverandering in het interview en zijn inspanningen om zijn platform te gebruiken om het bewustzijn voor dit probleem te vergroten. Afgezien van acteertalent en persoonlijke stijl, werd Chalamet uitgeroepen tot "next generation leader" voor het prediken van vriendelijkheid en gevoeligheid voor anderen, en zette een nieuwe standaard voor mannelijke Hollywood-acteurs. Hier zijn enkele andere toppunten uit zijn interview.

8 Zijn lunchbestelling

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de acteur zijn sexy slanke lichaamsbouw behoudt, hebben we misschien eindelijk enig inzicht in zijn voedingsregime. Timothée werd geïnterviewd in een restaurant in het centrum van New York City. Zijn lunchbestelling was matzah-ballensoep en een zwarte koffie. Een erg New Yorkse lunchbestelling, logisch, want Timothée is geboren en getogen in Manhattan. Sinds Wonka aan het filmen is in Londen, heeft hij onthuld hoe moeilijk het is om aan de andere kant van de vijver een goede matzah balsoep en zwarte koffie te vinden.

7 Hij is begonnen met het opnemen van muziek voor "Wonka"

Eerder dit jaar bevestigde Deadline dat Wonka een musical zou worden, met zang- en dansacts uitgevoerd door Chalamet. De acteur merkte op dat hij is begonnen met het opnemen van nummers voor de aankomende film in de legendarische Abbey Road Studios, waar de Beatles beroemde albums opnamen. Laten we niet vergeten dat Timothée zang- en danservaring heeft. Een paar jaar geleden dook een YouTube-clip op waarin hij rapt en danst als 'Timmy Tim'.

6 Noem hem bij zijn bijnaam… Timmy

Beschouw jezelf als een goede, dierbare vriend van de acteur als je de kans hebt om hem Timmy te noemen. In zijn interview werd opgemerkt dat "de meeste mensen" hem "liefdevol" "Timmy" zullen noemen. En zoals gezegd, in een vorig leven ging hij door het rap- alter ego "Timmy Tim."

5 Drie acteurs die hij als rolmodellen beschouwt

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Michael B. Jordan werden genoemd als zijn 'rolmodellen' en als andere acteurs naar wie hij opkijkt. Timothée zal samen met twee van zijn acteerrolmodellen, Leo en Jennifer, de hoofdrol spelen in de langverwachte Netflix-film Don't Look Up, geregisseerd door Adam McKay, die in december uitkwam.

4 Hij is een schoolverlater

Op verschillende momenten tijdens zijn interview beschreef schrijver Sam Lanksy de vele keren dat fans naar Timothée kwamen. Of het nu was om de acteur te vertellen hoeveel ze van hem houden, of om selfies te maken. Op een gegeven moment raakte hij in gesprek met een fan over college. "Oh, ga je naar Columbia?" zegt hij tegen een meisje. "Dat is cool! Ik ook." Hij stopt zelf. "Nou, ik ben afgevallen." Na het bijwonen van Columbia, schreef Timothée zich in voor NYU, maar studeerde ook niet af en stopte daar ook. Timothée is niet de eerste acteur die zowel een acteercarrière als een studieschema probeert te combineren. (Brad Pitt is ook een beroemde schoolverlater, maar het lijkt goed te werken voor beide acteurs.)

3 Zijn relatie met Armie Hammer

Tot dit interview heeft Timothée niet publiekelijk gesproken over zijn voormalige co-ster Armie Hammer en de meerdere beschuldigingen van aanranding en verkrachting tegen Hammer. Toen Timothée werd gevraagd naar zijn voormalige tegenspeler, "weigerde" hij een antwoord. "Ik begrijp helemaal waarom je dat vraagt", zegt hij, "maar het is een vraag die een groter gesprek waard is, en ik wil je geen gedeeltelijk antwoord geven." Niet alleen waren Timothée en Armie mede-sterren in de alom populaire en veelgeprezen film Call Me By Your Name, maar ze deelden een vriendschap buiten het scherm. Timothée, die niet vaak op zijn Instagram post, heeft in het verleden foto's van Hammer en zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers gedeeld.

2 Hij belt zijn oma

In het interview werd opgemerkt dat toen hij aankwam, hij met zijn oma aan het telefoneren was. 'Ik hou ook van jou, oma,' was wat hij zei terwijl hij de telefoon ophing. Nog een reden om Timothée Chalamet te aanbidden als acteur en algemeen fatsoenlijk mens.

1 Hij voelt zich niet op zijn gemak om beroemd te zijn

Ondanks zijn sterrenkracht en grote fanbase beschrijft hij zijn ongemak met roem en het idee een beroemd persoon te zijn. "Ik zoek het uit", zegt Chalamet. “Op mijn slechtste dagen voel ik een spanning bij het uitzoeken. Maar op mijn beste dagen heb ik het gevoel dat ik precies op tijd groei.”

Aanbevolen: