Wie is het meest succesvolle castlid uit 'Once Upon A Time'?

Inhoudsopgave:

Wie is het meest succesvolle castlid uit 'Once Upon A Time'?
Wie is het meest succesvolle castlid uit 'Once Upon A Time'?
Anonim

Once Upon a Time was een geliefde drama-fantasieserie die zich afspeelde in twee tijdlijnen. De eerste vertelde de verhalen van sprookjes die zich afspeelden in een fantasiewereld, compleet met magie en de favoriete Disney-personages van fans.

In de tweede tijdlijn van de show die zich afspeelde in de hedendaagse echte wereld, waren de verhalen met elkaar verweven en kregen de kijkers na verloop van tijd het volledige verhaal te horen. Maar de serie was uiteindelijk succesvol vanwege de getalenteerde castleden (zelfs als Lady Gaga nooit heeft ingestemd om te verschijnen).

Once Upon a Time was afhankelijk van een cast met Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas, Robert Carlyle en Emilie de Ravin, allemaal in hoofdrollen. Het maken van gedenkwaardige optredens door de serie waren Sebastian Stan en Jamie Dornan.

De show had liefde, magie, cliffhangers, avontuur en prinsessen. Wat hebben kijkers nog meer nodig?

De door Disney goedgekeurde show op ABC ging in première in 2011 en liep zeven seizoenen. Sindsdien is de cast van het ensemble verder gegaan en heeft nieuwe acteerprojecten aangenomen.

Dus wie is het meest succesvolle castlid van Once Upon a Time? Laten we eens kijken.

Een levensecht sprookje tussen sneeuw en charmant

Ze was een bekende actrice voor Once Upon a Time, en Ginnifer Goodwin heeft sindsdien veel werkdruk gehad. Ze is zowel op tv als in films succesvol. Goodwin speelde de rol van Mary Margaret, een lerares in de moderne wereld die toevallig Sneeuwwitje was in de fantasiewereld.

Vóór OUAT was Goodwin al eerder een serie regelmatig op Big Love. Ze had ook rollen in films als Mona Lisa Smile, Win A Date With Tad Hamilton, He's Just Not That Into You, Something Borrowed en Zootopia.

Sinds haar tijd als Snow speelt Goodwin de hoofdrol in de Paramount Plus-serie Why Women Kill en heeft ze momenteel een nieuwe show genaamd Pivoting. Ze trouwde ook met collega Once Upon a Time castlid Josh Dallas. Dallas speelde Prince Charming in de fantasiewereld en de moderne wereld. Hij is een knappe kerel genaamd David. Dallas en Goodwin trouwden in 2014 en hebben twee zonen.

Na Once Upon a Time scoorde Dallas een hoofdrol in de NBC-serie Manifest. Zijn show werd onlangs geannuleerd voor een laatste vierde seizoen, maar het werd opgepikt en wordt uitgezonden op Netflix.

Het lijkt erop dat Dallas in de jaren na Once Upon a Time een achterbank heeft genomen in de carrière van zijn vrouw Ginnifer. Tussen de twee is Goodwin zeker het meest succesvolle castlid van Once Upon a Time.

In de show hadden Sneeuwwitje en Prins Charming samen een kind. Dat kind werd als volwassene gespeeld door Jennifer Morrison, die geen onbekende is in televisieseries.

Ze speelde zes jaar in de medische show House voordat Once Upon a Time.

Nadat ze mevrouw Swan speelde, speelde Morrison een rol in This Is Us en maakte ze haar regiedebuut met de film Sun Dogs in 2018.

Lana Parrilla was de Evil Queen in Once Upon a Time en was het castlid dat fans graag haatten. Tot ze gewoon van haar hielden.

Nadat ze haar stiefdochter Sneeuwwitje had gemarteld, lijkt het erop dat Parrilla wat welverdiende vrije tijd nam. Ze heeft geen acteercredits van 2018-2020, hoewel ze een rol had in de film The Tax Collector uit 2020. Ze speelde onlangs ook in het tweede seizoen van Why Women Kill.

De volgende Once Upon A Time-castleden om mee op te volgen zijn Robert Carlyle en Emilie De Ravin. Ze speelden respectievelijk Repelsteeltje en Belle. Hun karakters hadden veel liefde voor elkaar om logisch te zijn om deze twee samen te bekijken.

Carlyle was een gevestigde acteur voor Once Upon a Time met rollen in The Full Monty, Angela's Ashes en The Unloved. In 2019 speelde Carlyle in de BBC-versie van The War of the Worlds.

DeRavin was eerder op Lost geweest voor Once Upon a Time en had rollen in films The Hills Have Eyes en Remember Me. Sinds haar tijd als Belle lijkt De Ravin een kleine pauze te hebben genomen met acteren sinds ze OUAT verliet.

De succesvolle serie gaststerren

Het belangrijkste castlid maakte Once Upon a Tome een langdurig succes, maar de show had wat Jamie Dornan was een seriegastster in het eerste seizoen. Hij ging natuurlijk door met de rol van Christian Grey in de Fifty Shades-films.

Sebastian Stan had ook een grote rol in Once Upon a Time. Je herinnert je hem als de Mad Hatter die in het seizoen werd geïntroduceerd

Zijn personage was zo'n grote favoriet dat hij naar zijn gezaaide spin-off-serie Wonderland gaat. Dat duurde maar één seizoen en sindsdien is Stan duidelijk een beetje een filmster geworden. Hij trad toe tot de Marvel-familie als Bucky Barnes, de beste vriend van Captain America, en de Winter Soldier.

Stan is voor het laatst gezien in de Disney+ serie Falcon and the Winter Soldier. In termen van succes is het behoorlijk succesvol zijn om een Marvel-ster te zijn.

Aanbevolen: