Dit is de meest winstgevende rol van Timothée Chalamet (volgens de inkomsten van de kassa)

Inhoudsopgave:

Dit is de meest winstgevende rol van Timothée Chalamet (volgens de inkomsten van de kassa)
Dit is de meest winstgevende rol van Timothée Chalamet (volgens de inkomsten van de kassa)
Anonim

Acteur Timothée Chalamet verwierf in 2017 internationale bekendheid met zijn vertolking van Elio Perlman in Luca Guadagnino's coming-of-age romantische drama Call Me by Your Name. Sindsdien lijkt het alsof Hollywood gewoon geen genoeg kan krijgen van de ster en hij is gecast in talloze beroemde blockbusters.

Vandaag bekijken we welke van de rollen van Timothée Chalamet zijn meest winstgevende is. Terwijl de meeste van zijn films winst maakten, deden sommige dat verrassend genoeg niet. Van Lady Bird tot Little Women - blijf scrollen om te zien in welke film Timothée Chalamet speelde en meer dan $ 700 miljoen verdiende aan de kassa!

9 'Beautiful Boy' - Box Office: $ 16,6 miljoen

De aftrap is het biografische drama Beautiful Boy uit 2018. Daarin portretteert Timothée Chalamet Nicholas "Nic" Sheff en speelde hij samen met Steve Carell, Maura Tierney, Amy Ryan, Kaitlyn Dever, LisaGay Hamilton en Timothy Hutton. De film werd gemaakt met een budget van $ 19,3 - $ 25 miljoen en verdiende uiteindelijk slechts $ 16,6 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Beautiful Boy een beoordeling van 7,3 op IMDb.

8 'A Rainy Day In New York' - Box Office: $ 22 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com A Rainy Day in New York uit 2019. Daarin portretteert Timothée Chalamet Gatsby Welles en speelde hij samen met Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Kelly Rohrbach en Annaleigh Ashford. A Rainy Day in New York werd gemaakt met een budget van $ 25 miljoen - maar het verdiende slechts $ 22 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de film een beoordeling van 6,5 op IMDb.

7 'Vijanden' - Box Office: $ 35,7 miljoen

Laten we verder gaan met de revisionistische westernfilm Hostiles uit 2017 waarin Timothée Chalamet Pvt speelde. Philippe Déjardin. Naast Chalamet zijn in de film ook Christian Bale, Rosamund Pike, Wes Studi, Jesse Plemons, Adam Beach, Rory Cochrane en Ben Foster te zien.

De film is gemaakt met een budget van $39 miljoen - en verdiende $35,7 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Hostiles een 7,2 beoordeling op IMDb.

6 'Call Me By Your Name' - Box Office: $ 41,9 miljoen

Het romantische coming-of-age-drama uit 2017, Call Me by Your Name, is de volgende op de lijst van vandaag. Daarin portretteerde Timothée Chalamet Elio Perlman en speelde hij naast Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel, Victoire Du Bois, André Aciman, Peter Spears en Beppe Grillo. Call Me by Your Name werd gemaakt met een budget van $ 3,5 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 41,9 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de film een 7,9 rating op IMDb.

5 'Love The Coopers' - Box Office: $ 42,4 miljoen

De volgende op de lijst is de kerstkomedie Love the Coopers uit 2015 waarin Timothée Chalamet Charlie Cooper vertolkte. Naast Chalamet zijn er in de film ook Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Jake Lacy, Anthony Mackie, Amanda Seyfried, June Squibb, Marisa Tomei, Steve Martin en Olivia Wilde. Love the Coopers werd gemaakt met een budget van $ 17-24 miljoen en verdiende $ 42,4 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de kerstkomedie een beoordeling van 5,8 op IMDb.

4 'Dune' - Box Office: $ 100,3 miljoen

Laten we verder gaan met de epische sciencefictionfilm Dune die op 15 september 2021 internationaal werd uitgebracht. Daarin speelt Timothée Chalamet Paul Atreides en schittert hij samen met Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa en Javier Bardem.

Dune is gemaakt met een budget van $ 165 miljoen en heeft momenteel een kasinkomst van $ 100,3 miljoen - een aantal dat nog steeds stijgt. Vanaf nu heeft Dune een 8,4 rating op IMDb.

3 'Lady Bird' - Box Office: $79 miljoen

Het coming-of-age-komedie-drama Lady Bird uit 2017 is de volgende op de lijst van vandaag. Daarin portretteert Timothée Chalamet Kyle Scheible en speelde hij samen met Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Beanie Feldstein, Lois Smith, Odeya Rush en Stephen McKinley Henderson. De film is gemaakt met een budget van $ 10 miljoen - en verdiende $ 79 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Lady Bird een 7,4 rating op IMDb.

2 'Little Women' - Box Office: $218,9 miljoen

De volgende op de lijst is het coming-of-age-drama Little Women uit 2019, waarin Timothée Chalamet Theodore "Laurie" Laurence speelt. Naast Chalamet zijn er in de film ook hoofdrollen voor Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Meryl Streep, Tracy Letts, Bob Odenkirk, James Norton, Louis Garrel en Chris Cooper. Little Women werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen - en verdiende $ 218,9 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft het periodedrama een 7,8 rating op IMDb.

1 'Interstellar' - Box Office: $701.8 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het epische sci-fi-drama Interstellar uit 2014. Daarin speelde Timothée Chalamet de jonge Tom Cooper en speelde hij naast Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn, Michael Caine, David Gyasi, Wes Bentley en Casey Affleck. De film werd gemaakt met een budget van $ 165 miljoen en verdiende maar liefst $ 701,8 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Interstellar een 8,6 rating op IMDb.

Aanbevolen: