Dit zijn de meest schokkende onthullingen van het personeel op de Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest schokkende onthullingen van het personeel op de Howard Stern Show
Dit zijn de meest schokkende onthullingen van het personeel op de Howard Stern Show
Anonim

Alles wat uit de mond van de staf van Howard Stern komt, is een schokkende onthulling. Daarom maakte hij ze zo'n belangrijk onderdeel van zijn iconische radioshow. In plaats van Howard's capriolen of zijn ongelooflijke interviews met beroemdheden die de enige focus zijn van The Stern Show, krijgt zijn stel goedbetaalde werknemers ook de schijnwerpers. De een is nog gekker dan de ander. Howard vindt dit geweldig en dat geldt ook voor zijn enorme publiek dat afstemt om te luisteren naar de capriolen van Sal Governale, Richard Christy, Gary Dell'Abate en Robin Quivers, net zo veel als de King Of All Media.

Eerlijk gezegd zou je individuele lijsten kunnen maken met schokkende onthullingen en bekentenissen van mensen als Sal, Richard en Ronnie 'The Limo Driver' Mund alleen. Vooral Sal heeft dingen toegegeven waardoor iemand zou worden ontslagen of uit de samenleving zou worden ontslagen. Maar de waarheid is dat alle medewerkers van Howard intieme, grove en zelfs enigszins criminele verhalen hebben gedeeld gedurende de meer dan 40 jaar durende show van de show. Dit zijn de meest schokkende…

14 Richard Christy raakte bevriend met een babykoe en at hem vervolgens op

Richard Christy groeide op op een zeer landelijke boerderij in Kansas en heeft een leven geleid dat de meeste luisteraars van Stern Show zouden vergelijken met de film Deliverance. Afgezien van alle verhalen over het eten van roadkill en het wassen van een keer per maand, beweerde Richard dat hij bevriend was geraakt met een babykalfje (genaamd 'Calfie'). Helaas dwong zijn vader hem om zijn nieuwe vriend op te eten.

13 JD Harmeyer wast zijn lakens al meer dan een jaar niet

In 2015 gaf JD Harmeyer toe dat hij zijn lakens al meer dan een jaar niet had gewassen. Om eerlijk te zijn, vond hij het niet zo'n groot probleem. Sinds hij in de uitzending werd uitgescholden omdat hij totaal onhygiënisch was, heeft JD zijn manier van doen veranderd.

12 Alle verschrikkelijke hygiëneverhalen van Richard Christy

Toen Richard voor het eerst werd aangenomen voor de show, nam Howards vrouw Beth hem voor het eerst mee naar de tandarts. Dit kwam deels doordat hij als kind zijn tanden poetste met een handdoek. Dit is natuurlijk verre van het meest weerzinwekkende verhaal over Richards hygiëne.

11 Sal Governale gelooft dat hij kan communiceren met eekhoorns

Howard maakt graag grapjes over Sals spiritualiteit. Dit omvat Sal's geloof in magische dubbeltjes en andere vreemde rituelen. Maar Sal's onthulling dat een eekhoorn "een boodschap van het universum" met hem deelde, was teveel…

10 Richard Christy draagt luiers naar concerten om te voorkomen dat hij naar de badkamer gaat

In 2008 gaf een zeer volwassen Richard toe dat hij luiers droeg naar concerten om niet naar het toilet te hoeven. In zijn gedachten zou het missen van een enkel nummer een misdaad zijn. Om eerlijk te zijn, dit is nadat hij tijdens een concert in zijn broek had geplast zonder een luier te dragen.

9 Wat Robin Quivers deed met vlees en groenten

Tijdens het beruchte Openbaringsspel van 2006 gaf Robin toe dat hij vlees en groenten op een heel, heel persoonlijke manier gebruikte.

8 Benjy Bronk en Sal probeerden hun therapeut en dokter te verleiden

Het is moeilijk om Benjy op deze lijst te zetten, omdat elk gek ding dat hij ooit heeft gedaan (zoals in een studentenhuis wonen terwijl hij in de veertig is) een grap lijkt. Maar Benjy gaf wel toe dat hij zijn therapeut probeerde te verleiden. Op dezelfde manier zag Sals dokter hem niet meer omdat hij haar probeerde te verleiden.

7 JD Harmeyer heeft zijn geld verspild aan lepels en erotiek

JD is niet een van de rijkere leden van het personeel van The Howard Stern Show. Hij kwam ook niet bepaald van geld. Dit is de reden waarom Howard en zijn publiek het zo schokkend vonden dat hij ooit zijn hele belastingaangifte verspilde aan online entertainment voor volwassenen. Hij gaf ook veel te veel geld uit aan volwassen dansers in clubs en aan zijn verzameling lepels en honkbalkaarten.

6 Richard Christy woonde in een busje en een opslagruimte

Als Richards gekke leven op de boerderij niet genoeg was, gaf hij ook toe dat hij in zowel een busje als een opslagruimte woonde voordat hij een baan verdiende bij The Howard Stern Show. Hoewel hij deel uitmaakte van een redelijk succesvolle band, heeft Richard geld bespaard door in een opgelicht busje (compleet met toilet) en een opbergkast te wonen. Bovenop deze onthullingen komen nog meer over zijn grove levensstijl die op deze twee plaatsen woont.

5 De verschrikkelijke vliegtuigetiquette van Richard Christy en Sal Governale

Alles wat Richard en Sal doen voor de show is walgelijk… maar hun persoonlijke leven is niet zo verschillend. Dit omvat hun vreselijke vliegtuigetiquette. Richard, die vliegangst heeft, gaf toe dat hij extreem dronken was en zelfs over zichzelf moest overgeven tijdens vluchten. Hij heeft ook in zijn broek geplast en erin gezeten. Er was ook de onthulling dat Richard en Sal het leuk vinden om met nummer twee in vliegtuigen te gaan. Bovendien gingen zowel Sal als Richard om de beurt naar het toilet in een vliegtuig om hun intieme verlangens te 'verlossen'.

4 De oncontroleerbare intieme drang van Sal Governale

Zal is zonder twijfel het meest ongepaste personeelslid van de show. Sommige van zijn grappen zijn gewoon ronduit bedorven. Maar ze verbleken in vergelijking met wat hij in zijn echte leven heeft gedaan. Dit houdt in dat hij toegeeft zichzelf te plezieren op het werk, in een McDonald's-badkamer en terwijl zijn tante de John gebruikte. Dan zijn er alle spullen met ondergoed en zijn verontschuldigingen aan Mutt's dochter. In elke andere wereld, behalve The Stern Show, zou Sal worden ontslagen en afgesneden van de samenleving.

3 Ronnie Munds ongepaste reactie op het betrappen van zijn ouders in bed met de buurman

Als Ronnie's bekentenis dat hij zijn vader en moeder in bed had gekregen met een buurman niet groot genoeg was, waren zijn opmerkingen over wat hij daarna deed nog schokkender. Ook al was hij destijds een hormonale tiener, zijn reactie was behoorlijk walgelijk.

2 Artie Lange's verslavingsonthullingen en de eerste keer dat hij bijna dingen beëindigde

Er is niemand in de geschiedenis van The Stern Show die meer moeilijke tijden heeft doorgemaakt dan Howards voormalige co-presentator. Terwijl Artie transparant was over zijn verslavingsproblemen en zijn eerste poging op zijn leven terwijl hij stand-up deed, was hij nooit brutaal eerlijker dan toen hij in de show was. Hij barstte zelfs in tranen uit toen hij zijn verslaving toegaf. Helaas werden zijn problemen niet beter tot zijn bijna tragische vertrek uit de show in 2011.

1 Robin Quiver's misbruik door toedoen van haar vader

Robin gebruikt de vreselijke ervaringen die ze had met haar vader toen ze nog maar een kind was als een satirisch wapen. Hoe duister en afschuwelijk haar ervaringen ook waren, ze vindt voortdurend een grappige manier om ze gemakkelijker te verteren te maken. Toch is het feit dat ze dit heeft toegegeven op The Stern Show en er meerdere keren over heeft gesproken in de ether echt schokkend. Het is zonder twijfel de meest onvergetelijke openbaring in de geschiedenis van Stern Show.

Aanbevolen: