‘America’s Got Talent’-ster Skilyr Hicks tragisch dood gevonden op 23

Inhoudsopgave:

‘America’s Got Talent’-ster Skilyr Hicks tragisch dood gevonden op 23
‘America’s Got Talent’-ster Skilyr Hicks tragisch dood gevonden op 23
Anonim

‘America’s Got Talent’-ster 23-jarige Skilyr Hicks werd maandag op tragische wijze dood aangetroffen in het huis van een vriend in South Carolina. De doodsoorzaak van de singer-songwriter is nog niet publiekelijk bekendgemaakt; haar moeder heeft echter beweerd dat ze worstelde met psychische problemen, waarvan depressie en middelenmisbruik de meest prominente waren.

Moeder Jodi maakte het nieuws aan TMZ bekend en vertrouwde emotioneel toe dat haar dochter erg geliefd was bij haar familie – inclusief haar 4 broers en zussen – en dat ze door haar muziek zal voortleven.

De zangeres verscheen in seizoen 8 van de gerenommeerde talentenjacht op 14-jarige leeftijd in 2013. Skilyr's uitvoering van haar originele lied maakte indruk op juryleden Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel en Howard Stern, zozeer zelfs dat ze door zeilde naar de volgende ronde en vier 'ja's' ontving.

Skilyr leerde zichzelf haar muzikale talenten na het droevige overlijden van haar vader

Bovendien bracht de ontroerende inspiratie achter Hicks' liefde voor muziek haar, haar eigen segment in de show, waarin werd onthuld dat Skilyr, nadat ze haar vader op jonge leeftijd had verloren, zichzelf had geleerd te zingen, de gitaar, en haar eigen muziek componeren.

Hoewel Hicks helaas werd geëlimineerd uit 'America's Got Talent' vóór de felbegeerde live-rondes, verklaarde Jodi trots dat de zangeres na haar tv-optreden haar muzikale talenten was blijven nastreven en haar muziek had gebruikt om mensen in nood te helpen.

Helaas bevond de getalenteerde zangeres zich door de jaren heen in juridische problemen

Helaas kwam de getalenteerde zangeres echter in de laatste jaren van haar leven in legaal heet water terecht en op 20-jarige leeftijd werd Hicks gearresteerd wegens alcoholgebruik door minderjarigen. Ze werd naar verluidt geboekt voor 'verkoop aan/gebruik door een minderjarige' en bracht een beperkte tijd in hechtenis door in Findlay, Ohio.

Er was echter een gevoel van verwarring over haar arrestatie, vanwege het feit dat het schijnbare misdrijf in oktober had plaatsgevonden, maar er werd pas eind november een bevel uitgevaardigd.

Toegevoegd aan de juridische ellende van de tekstschrijvers, bracht Skilyr in 2017 een korte periode door in een gevangenis in Georgia nadat hij was beschuldigd van 'huiselijk geweld'. De politie werd naar haar ouderlijk huis geroepen nadat ze naar verluidt haar grootmoeder en 2 andere familieleden had aangevallen terwijl ze dronken was.

Gelukkig zullen de muzikale talenten van de ster, ondanks dergelijke gebeurtenissen, niet overschaduwd worden, zoals blijkt uit de indrukwekkende meer dan 2 miljoen views die de zangeres 'America's Got Talent'-auditie al op YouTube heeft verzameld.

Aanbevolen: