Twitter reageert als 'consistent' blijft met Gabby Petito's worden gevonden

Inhoudsopgave:

Twitter reageert als 'consistent' blijft met Gabby Petito's worden gevonden
Twitter reageert als 'consistent' blijft met Gabby Petito's worden gevonden
Anonim

De zaak Gabby Petito verbijstert Amerika al meer dan een week, sinds ze voor het eerst als vermist werd opgegeven op 11 september.

Maar misschien is ze toen al overleden, vrezen veel mensen, na de laatste ontwikkeling in de zaak.

Op zondag hebben onderzoekers die het gebied in Wyoming doorzochten, waar ze voor het laatst was gezien, een lichaam gevonden dat volgens hen "in overeenstemming was met de beschrijving" van het 22-jarige meisje dat geld probeerde te verdienen als blogger.

Veel rapporten zeggen dat het gisteren gevonden lichaam waarschijnlijk klein is

Er is voor het laatst iets van haar vernomen eind augustus toen ze in Grand Teton National Park waren, en na twee weken geen contact hebben haar ouders haar als vermist opgegeven.

Haar verloofde Brian Laundrie, die bij haar was tijdens de reis, werd thuis in Florida gevonden met haar busje en wilde niet met de politie praten over waar Gabby was of wat er met haar was gebeurd.

Hij is sindsdien verdwenen en er wordt aangenomen dat hij zich verstopt, aangezien de autoriteiten hem vorige week bestempelden als een persoon van belang.

Gisteren kondigden de autoriteiten aan dat ze menselijke resten hebben gevonden die op Gabby lijken in het gebied waar ze uit verdween.

Hoewel nog niet is bevestigd dat zij het is, komen de meeste mensen tot die conclusie.

Het internet is woedend over hoe de politie met dingen omging

Mensen op Twitter zijn verdrietig dat het waarschijnlijk de resten van Petito zijn die zijn gevonden, maar velen zijn ook boos over de manier waarop de politie de zaak heeft afgehandeld.

Wasserij ontweek de politie en maakte een advocaat toen Gabby als vermist werd opgegeven, wat veel mensen erg verdacht vonden.

Maar de autoriteiten hebben haar verloofde nooit gedwongen om met hen te praten over Gabby's verdwijning voordat hij ook verdween - en Twitter-gebruikers zeggen dat ze de zaak hebben verknoeid.

Actrice Kirstie Alley sprak haar ongeloof uit dat de autoriteiten de daad weigerden.

"Hoe kan deze vriend van Gabby Petito WEIGEREN om de politie of haar familie te vertellen waar ze voor het laatst was? En hoe kan iemand niet worden gedwongen om legaal informatie aan de familie te geven? Ik begrijp het niet. Arresteer hem voor DIEFSTAL van haar VAN tenminste!" schreef ze.

"Ik begrijp niet hoe het hem werd toegestaan om helemaal niet met de politie te praten en vervolgens volledig te verdwijnen", zei een andere persoon.

Aanbevolen: