The Voice': Kelly Clarkson heeft mogelijk een nieuwe rivaal gevonden in Nick Jonas

Inhoudsopgave:

The Voice': Kelly Clarkson heeft mogelijk een nieuwe rivaal gevonden in Nick Jonas
The Voice': Kelly Clarkson heeft mogelijk een nieuwe rivaal gevonden in Nick Jonas
Anonim

Blake Shelton heeft Nick Jonas misschien als zijn nieuwe The Voice-rivaal beschouwd toen de Jonas Brothers-zanger zijn vriendin Gwen Stefani verving op het paneel van de roterende stoel, maar Nick's vete met Kelly Clarkson wordt veel intenser. Het duo is al verschillende keren in botsing gekomen over het recht om een verscheidenheid aan getalenteerde zangers te coachen, en ze hebben hun vlees op Twitter gebracht nadat elke aflevering is uitgezonden.

In de tweede aflevering van seizoen 18 gebruikte Nick zijn blokkade om te voorkomen dat Kelly een duidelijke fan van de American Idol-winnaar zou gaan coachen. Kelly nam diezelfde avond echter snel wraak door een zangeres toe te voegen die Nick zei dat hij "sterven om liedjes voor te schrijven" aan haar team.

Nick blokkeerde Kelly om Arei Moon te claimen

Afbeelding
Afbeelding

Toen singer-songwriter Arei Moon de tourversie van Miss Independent van Kelly Clarkson op The Voice uitvoerde, leek het onvermijdelijk dat ze een plekje in Team Kelly zou verdienen. Nick Jonas weigerde dat echter te laten gebeuren en gebruikte zijn blokkade om te voorkomen dat Arei haar waarschijnlijke eerste keuze kon kiezen.

"Sorry, Kelly," zei Nick nadat Kelly zich realiseerde dat hij zijn blokkade had gebruikt om te voorkomen dat ze de kans kreeg om Arei te begeleiden. "Dit is een spel."

Hij vervolgde zijn geklets met Kelly op Twitter en ze uitte haar voortdurende teleurstelling over het verlies van Arei.

Arei nam online deel aan het gesprek en zorgde ervoor dat hij geen verdriet uitte omdat hij deel uitmaakte van Nicks team. In plaats daarvan vierde ze gewoon dat ze überhaupt was geselecteerd en schreef ze: "Ahhhhhhhhh ik heb twee stoelwisselingen en een blok!" en "Nog steeds gek! TeamNick."

Kelly tegengegaan door een van Nicks favorieten aan haar team toe te voegen

Afbeelding
Afbeelding

Nick heeft misschien spijt dat hij zo vroeg in het seizoen een vete met Kelly begon, want nadat hij haar had geblokkeerd om Arei te coachen, wist Kelly een van Nicks favoriete artiesten onder hem vandaan te halen.

Nick, Blake en Kelly draaiden allemaal hun stoel om voor de 18-jarige zangeres Chelle tijdens haar uitvoering van Billie Eilish's idontwannabeyouanymore, en Nick probeerde haar onmiddellijk te overtuigen om hem als haar coach te kiezen.

"Je toon raakte me, ik werd er zelfs emotioneel van, wat ik als zanger en artiest het moeilijkste vind om te doen," zei hij. "Jij bent het soort zanger voor wie ik zou sterven om liedjes voor te schrijven."

Blake's pitch schoot tekort nadat hij voor de grap Chelle om haar e-mailadres had gevraagd, omdat Kelly hem daardoor een 'griezelige oom' kon noemen. Kelly legde vervolgens zelf de charme vast door Chelle te vertellen dat ze "zoveel mooi potentieel" had, wat ertoe leidde dat Chelle haar uiteindelijk als haar coach koos.

John Legend probeert Nick ook als zijn rivaal te claimen

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de seizoenspremière van The Voice op maandag maakte John Legend duidelijk dat Blake en Kelly niet de enigen waren die in de race waren voor de grootste rivaal van Nick Jonas in de show. Toen Nick Jonas zijn stoel omdraaide in de hoop om mentor te worden van Nelson Cade III tijdens zijn krachtige vertolking van Stevie Ray Vaughan's Pride and Joy, was Nick geschokt toen hij ontdekte dat John zijn enige blokkade gebruikte om hem de kans te geven.

"Hoe durf je," zei Nick tegen Legend, voordat hij Cade vertelde: "Ik ben jaloers dat ze voor je mogen vechten."

"Nick is de nieuwe man," zei Legend. "Dus ik ga mijn blokkade gebruiken omdat ik kan zien dat hij een bedreiging is. Het is de behandeling voor beginners, Nick. Maar het is altijd een vriendelijke rivaliteit."

Nick heeft nog niet vastgesteld welke van zijn drie concurrenten zijn belangrijkste rivaal is, maar tot nu toe heeft hij ervoor gezorgd dat hij een verscheidenheid aan hilarische beledigingen naar elk van de andere juryleden heeft gegooid.

Aanbevolen: