Raad eens wie er zojuist iets over de uitbraak van het coronavirus heeft gevonden

Inhoudsopgave:

Raad eens wie er zojuist iets over de uitbraak van het coronavirus heeft gevonden
Raad eens wie er zojuist iets over de uitbraak van het coronavirus heeft gevonden
Anonim

Leven onder een steen is geen term die typisch van toepassing is op multi-getalenteerde rocksterren, maar dat was het geval voor Jared Leto. De koploper van 30 Seconds To Mars bevindt zich de afgelopen twaalf dagen in zelfisolatie van de wereld, zich totaal niet bewust van de verspreiding van de pandemie.

Tijdens Leto's afwezigheid miste hij de wereldwijde paniek rond het coronavirus, evenals de ongebreidelde hysterie. Nu is dat allemaal veranderd, en hij is een andere wereld binnengelopen. Leto's Instagram-post laat in het bijzonder de omvang van zijn reactie op de pandemie snel groeiend zien.

Wat nog verrassender is, is dat Leto niet de enige persoon is die buiten de kring wordt gehouden. The Guardian meldde dat de Duitse cast van Big Brother ook nog niets van de uitbraak had vernomen. Ze zouden tijdens een informatiestoring blijven, maar nadat SAT.1 hun standpunt over de kwestie had gewijzigd, kregen de 13 castleden in het huis van Keulen dinsdagavond in een speciale live-aflevering over de situatie te horen.

Hoe zal de cast van Big Brother op het nieuws reageren?

Grote Broer Duitsland 13
Grote Broer Duitsland 13

Het meest boeiende aspect van de cast van Big Brother die over de uitbraak leert, is hun reactie erop. Terwijl een meerderheid van hen het hoofd koel hield, barstte een deelnemer in tranen uit tijdens de uitzending. Houd er rekening mee dat de producenten naar verluidt de ernst van de zaak hebben gebagatelliseerd.

Volgens The Independent spraken de presentator van de show en hun arts ter plaatse zorgvuldig over het onderwerp om stakingen te voorkomen. Niemand deed dat, maar als de deelnemers waren geïnformeerd over hoe wijdverbreid het virus is geworden, waren ze misschien halverwege de opnames vertrokken.

In alle eerlijkheid, een veel voorkomende reactie op de uitbraak is paniek. De huidige reactie van mensen op het coronavirus is daar het bewijs van, en we verwachten dat iedereen die niet op de hoogte is, op dezelfde manier reageert. Er zullen individuen zijn die rationeel reageren, hoewel de meesten impulsief zullen reageren.

Hoewel die 13 mensen deel uitmaken van een kleine minderheid die net van de uitbraak verneemt, delen meer mensen hun standpunten. Geïnteresseerde kijkers krijgen hun volgende glimp van nieuwe reacties op de uitbraak van het coronavirus wanneer de cast van Big Brother Brazilië te horen krijgt. Ze hebben sinds januari een soortgelijke informatie-uitval gehad, dus ze hebben waarschijnlijk nog niets gehoord over de impact van het virus.

Big Brother Brazilië en Big Brother Canada tasten nog in het duister

De cast van Big Brother Brasil 2020
De cast van Big Brother Brasil 2020

Als ze de waarheid te weten komen, zullen de deelnemers waarschijnlijk een zo oprecht mogelijke reactie hebben. De Big Brother-producenten die de show leiden, zullen de heropvoeding van hun deelnemers vermoedelijk zo comfortabel mogelijk maken, maar het is niet te zeggen hoe ze zullen reageren op dergelijk verwoestend nieuws.

Naast de cast van Big Brother Brazil tast het Canadese team van 2020 ook nog in het duister. Ze hebben op 4 maart een update ontvangen, wat betekent dat ze enigszins op de hoogte zijn van wat er gebeurt. De deelnemers moeten echter nog weten wat de omvang van de uitbraak is.

Redelijkerwijs zal de cast van Big Brother Canada het meest waarschijnlijk een radeloze reactie hebben. Ze weten van het coronavirus, maar ze hebben geen idee dat er een wereldwijde pandemie op komst is, en een dergelijke onthulling zal vermoedelijk worden gevolgd door het snelle vertrek van de deelnemers uit de show.

Leto moet zich op korte termijn maanden in isolatie voorbereiden

Jared Leto in Blade Runner 2049
Jared Leto in Blade Runner 2049

Wat Leto betreft, hij heeft een grote uitdaging voor de boeg om zich wekenlang in afzondering voor te bereiden. Vermoedelijk heeft hij personeel dat de aankopen van levensbehoeften dekt, dat is natuurlijk niet het geval als ze Leto's zijde hebben verlaten om voor hun eigen gezin te zorgen.

Nu elke Amerikaan wordt geadviseerd om voorraden in te slaan om acht of meer weken mee te gaan, doet Leto's personeel waarschijnlijk hetzelfde. De zanger van 30 Seconds To Mars heeft hen waarschijnlijk instructies gegeven over hoe ze de tijd moesten vullen, maar met een gevaarlijke uitbraak die nadert, is het veilig om te zeggen dat het grootste deel van Leto's personeel stopte met wat ze aan het doen waren.

Aan de andere kant, misschien verwacht het personeel van Leto de crisis samen met hun rockstar-werkgever af te wachten. Het zou een slimme zet zijn om op dit moment bij iemand als Leto te blijven, vooral wanneer hij toegang heeft tot alles wat hij nodig heeft, en geld niet zo'n groot probleem is.

Wat Leto ook besluit te doen, hij zal zich adequaat moeten voorbereiden op de moeilijke maanden die voor hem liggen. Hoewel aan de positieve kant, alle downtime zou Leto de tijd kunnen geven die hij nodig heeft om wat nieuwe 30 Seconds To Mars-nummers te schrijven. Zijn band heeft sinds 2018 geen nieuw album uitgebracht, dus misschien is er nog een onderweg.

De enige belemmering die Leto in de weg staat, is om de band bij elkaar te krijgen. Tenzij ze dicht bij elkaar in dezelfde stad wonen, kan reizen naar het huis van de zanger voor opnamesessies op dit moment onpraktisch zijn. Wegen zijn nog steeds open en benzinestations functioneren, maar de nationale noodsituatie kan een volledige sluiting van alle niet-essentiële bedrijven afdwingen. Reizen zou ook worden beïnvloed door een dergelijke beslissing, in welk geval Leto's bandleden hem niet zouden kunnen ontmoeten en met hem aan nieuwe muziek kunnen werken.

Aanbevolen: