Waarom het gewichtsverlies van Rebel Wilson niet zo positief was als het leek

Inhoudsopgave:

Waarom het gewichtsverlies van Rebel Wilson niet zo positief was als het leek
Waarom het gewichtsverlies van Rebel Wilson niet zo positief was als het leek
Anonim

Rebel Wilson heeft zojuist verteld hoe ze anders is behandeld sinds haar gewichtsverlies van 60 pond. In december vorig jaar gebruikte de actrice Instagram Live om met fans te praten over haar zelfgetitelde 'gezondheidsjaar'. Tijdens het gesprek van een uur onthulde Rebel dat hoewel ze oprecht gelooft in schoonheid in alle maten, ze zich niet gezond voelde toen ze in de veertig was en positieve veranderingen in haar leven wilde aanbrengen. En ze was extreem eerlijk tegen fans met alle vragen die ze hadden.

Het lijdt geen twijfel dat fans enorm nieuwsgierig zijn naar het gewichtsverlies van Rebel. Ze zien het als een inspirerend verhaal. Maar de hele ervaring was misschien niet zo positief voor Rebel. Hier is alles wat we weten over haar reis en wat Rebel eigenlijk zei over de negatieve impact van haar gewichtsverlies.

Mensen begonnen Rebel Wilson anders te behandelen na haar gewichtsverlies

In haar Instagram Live onthulde de ster: "Ik ben ongeveer 28 kilo afgevallen sinds ik eind vorig jaar begon, dat is net alsof je een koffer van 28 kg oppakt, dat is verdomd zwaar!" Achtentwintig kilo wordt omgezet in ongeveer 68 pond, en nadat ze had onthuld hoeveel ze was afgevallen, zei Rebel: "Wat ik deed, was mijn algehele gezondheid verbeteren en mijn hele levensstijl verbeteren om me een gelukkiger, gezonder persoon te maken … Het doel was nooit mager. Het was nooit om in een bepaalde kledingmaat te passen… Ik denk dat het tijd werd. Ik heb al ongeveer 20 jaar overgewicht."

Rebel voegde er ook aan toe dat ze beter voor zichzelf wilde zorgen en prioriteit wilde geven aan haar gezondheid om haar eieren te bevriezen en later aan haar vruchtbaarheid te denken. En nu ze zich gezonder en gelukkiger voelt dan ooit, pronkt Rebel met haar lichaamsbouw op sociale media en herinnert ze fans eraan dat gewicht slechts een getal is. In een foto die ze op Instagram deelde, schreef de beroemdheid: "In plaats van op de weegschaal te gaan staan, kijk naar jezelf in de spiegel en wees als 'dammmm girrrrrl… je bent slim en getalenteerd en volbracht en perfect zoals je bent. '"

Fans zijn blij dat Rebel zowel mentaal als fysiek op een gelukkige en gezonde plek is. Maar tijdens een recent optreden op de radioshow The Morning Crew, onthulde de actrice dat ze na haar gewichtsverlies anders was behandeld dan anderen.

Ze zei: "Ik denk dat wat echt interessant is, is hoe andere mensen je behandelen. Soms, omdat ze groter waren, keken mensen niet per se twee keer naar je. Nu ik in goede vorm ben, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto en houd de deuren voor je open. Ik heb zoiets van, is dit wat andere mensen altijd hebben meegemaakt?"

Rebel zei dat ze nooit twee keer had nagedacht over hoe mensen haar eerder behandelden, omdat ze blij was met hoe ze eruitzag voordat ze afviel. Dus ze was verrast toen de energie van mensen om haar heen verschoof, omdat ze van binnen altijd dezelfde persoon is geweest. De komiek zei: "Ik vind het leuk om te denken dat ik er goed uitzag in alle maten en zo, en ik ben altijd behoorlijk zelfverzekerd geweest. Dus het was niet alsof ik geen zelfvertrouwen had, en nu ben ik zo, super zelfverzekerd."

Andere beroemdheden die anders zijn behandeld na hun gewichtsverlies

Helaas is Rebel niet de eerste beroemdheid die zich uitspreekt over dit onderwerp. In 2016 sprak Khloé Kardashian met Harper's Bazaar over hoe mensen haar behandelden nadat ze was afgevallen. Ze zei: "Ik denk zeker dat de mode-industrie, en mensen in het algemeen, meer naar me kijken nu ik ben afgevallen. Zelfs tijdens fotoshoots zou ik nooit opties voor kleding hebben. Kourtney en Kim zouden altijd aandacht hebben, maar ik was te veel werk voor [stylisten], of ze hadden niets in mijn maat."

In 2017 schreef de iconische tv-producent Shonda Rhimes in haar nieuwsbrief: "Nadat ik was afgevallen, ontdekte ik dat mensen me waardevol vonden. Een gesprek waard. Een persoon naar wie je zou kunnen kijken. Een persoon die je zou kunnen complimenteren. Een persoon die je zou kunnen bewonderen." En hoewel mensen als samenleving de afgelopen jaren een lange weg hebben afgelegd op het gebied van lichaamspositiviteit, laat de recente ervaring van Rebel zien dat er nog een lange weg te gaan is.

Fans zijn het erover eens dat Rebel, Khloé, Shonda en alle mensen respect en vriendelijkheid waard zijn, ongeacht hun grootte, gewicht of iets daartussenin. Hopelijk inspireren deze beroemdheden die zich uitspreken over dit onderwerp anderen om meer bewust te zijn en de mensen om hen heen te accepteren, ongeacht hoe ze eruit zien.

Rebel Wilson's traumatische ontvoeringservaring

Fans leerden de Australische actrice kennen en houden ervan in films als Pitch Perfect, Bridesmaids en How To Be Single. Maar Rebel werd net echt over een "verschrikkelijke" ervaring in een interview met de Britse show Straight Talking op Sky One. De actrice legde uit dat ze ooit werd ontvoerd en onder schot werd gehouden terwijl ze op vakantie was in Afrika op het platteland van Mozambique.

Ze specificeerde niet wanneer het incident plaatsvond, maar Rebel herinnerde zich de angstaanjagende ervaring en zei: "We zaten in deze veewagen en deze mannen kwamen op een andere vrachtwagen met veel geweren. Ze stopten naast ons met de grote kanonnen, en ze zeiden: 'Ja, je moet van je truck af.'"

Rebel zei dat zij en haar medereizigers gehoorzaamden en naar een "huis in het midden van nergens" werden gebracht en 's nachts werden vastgehouden omdat ze vreesden voor hun leven. Gelukkig waren Rebel en de rest van de groep ongedeerd en lieten de ontvoerders de groep 's ochtends vrij. Hoewel de actrice geen gemakkelijk leven heeft gehad, is ze veerkrachtig en blijft ze positief, ongeacht de situatie.

Aanbevolen: