Waarom fans dachten dat het gewichtsverlies van Star Dan Fogler niet zo positief was als het leek

Inhoudsopgave:

Waarom fans dachten dat het gewichtsverlies van Star Dan Fogler niet zo positief was als het leek
Waarom fans dachten dat het gewichtsverlies van Star Dan Fogler niet zo positief was als het leek
Anonim

Dan Fogler is absoluut de komische noot in de Harry Potter prequel-serie, de Fantastic Beasts-franchise. Hij staat bekend om het spelen van grappige personages en speelde in komedies als The Goldbergs, Balls of Fury en Kung Fu Panda. Maar wat niet grappig is, is het dramatische gewichtsverlies van Fogler. Veel beroemdheden hebben geworsteld met hun gewicht, maar geen enkele is zo drastisch afgevallen als Fogler. Nu ziet hij eruit als een heel ander persoon en fans zijn trots op hem. Nou ja, sommigen zijn dat tenminste. Anderen stonden sceptisch tegenover zijn afslankmethode. Dit is wat we weten over Fogler's reis naar gewichtsverlies en wat sommigen erover zeggen.

Hij verloor bijna te snel gewicht voor sommige fans

Fans merkten dat Fogler in een ongewoon korte tijd veel gewicht verloor toen ze hem zagen verschijnen als oom Dan in de aflevering "Angst-Giving" van The Goldbergs, en ze maakten zich zorgen over zijn methoden. Daily Detox Hacks schreef: "Wat denk je dat Dan Fogler is afgevallen? Volgt hij een dieet? Maakt het deel uit van zijn nieuwe projecten?"

Ze blijven schrijven dat Fogler ontkende dat hij gezondheidsproblemen had tijdens een optreden voor het promoten van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3. Door het drastisch snelle gewichtsverlies dachten velen dat hij onwel was. "Hij onthulde dat hij al bijna twee jaar aan intermitterend vasten en karate doet, waardoor hij meer kilo's kwijtraakt." Fogler's no-Mag Jacob Kowalski zal er heel anders uitzien tegen de tijd dat we de derde Fantastic Beasts zien.

Op zijn sociale media zei Fogler: "Dit is een wake-up call voor al mijn bezorgde fans die de laatste tijd zo subtiel hun zorgen hebben geuit over mijn gezondheid en gewichtsverlies. Toen ik 40 werd, vertraagde het metabolisme van deze formeel dikke kerel de fk, zodat ik alle vette, gefrituurde, kaasachtige, zoete verrukkingen niet zo snel kon verteren als ik in mijn jeugd kon."

Uiteindelijk is Fogler niet ziek en heeft hij zichzelf op geen enkele manier schade berokkend om de hoeveelheid gewicht die hij deed snel te verliezen.

Hij begrijpt dat zijn gewichtsverlies sommige mensen schokte

Als je een acteur bent in grote franchises op grote en kleine schermen, moet je je realiseren dat fans elk klein detail van je lichaamsbouw zullen beseffen. Zeker als je een ton bent afgevallen. Dit is waarom Fogler begrijpt waarom sommige fans zich zorgen om hem maakten.

"Ik heb intermitterend gevast en ik raakte 40 en mijn lichaam was alsof, mijn metabolisme werd uit het verdomde raam gegooid", legde Fogler uit over zijn reis naar gewichtsverlies. "Ik moest stoppen met het eten van voedsel dat bewerkt was. Alles wat ik aan het eten was, was verwerkt. Dus ik moest dat echt in evenwicht brengen met echt voedsel. En dat waren echt de eerste 60 pond die eraf kwamen. Het elimineren van frisdrank, brood, shit zoals dat. Zuivel. Je weet dat ik dol ben op pizza. Ik leefde op pizza."

Hij gaf ook aan Lauren Francesca toe dat de COVID-19-pandemie hem in staat had gesteld een deel van het verloren gewicht terug te krijgen. Maar het komt erop neer dat hij een manier heeft gevonden om gelukkiger en gezonder te zijn.

"Ik heb nu mijn quarantaine-tiener. Het is niet meer mijn quaran15, het is nu 20", vervolgde hij. "Ik kwam zo 20 pond bij. Ik woog 270 pond op mijn zwaarst. Dat werd gedocumenteerd in de eerste Fantastic Beasts-film. Dat was mijn zwaarste. Toen begon ik af te vallen, dus bij de tweede Fantastic Beasts-film verloor ik 20-30 pond. Toen, uh, in twee jaar tijd was ik ongeveer 100 pond afgevallen. Dus het was gek. Op dit moment ben ik ongeveer 195, dus ik ben ongeveer 75 pond afgevallen, het is gek."

Al met al verloor hij in totaal ongeveer 160 pond, en hij begrijpt dat sommige mensen geschokt zijn. "Ik ging van 270 naar 160", legde hij uit."Mensen keken me net aan van: 'Ga je dood?' Ik zou zeggen: 'Nee, ik ben perfect gezond, waarschijnlijk de gezondste die ik ooit in mijn leven ben geweest.' 'In dat geval zie je er geweldig uit.' Ik hou er niet van dat mensen denken dat ik dood ga. Dus ik ben een paar kilo aangekomen, zodat ik het gevoel heb dat iedereen om me heen in orde is.'

Volgens Daily Detox Hacks noemde Fogler zijn dochters als zijn grootste motivatie. "Ik heb twee kleine meisjes die ik wil zien uitgroeien tot sterke vrouwen en ik wilde er voor hen zijn en een goed voorbeeld geven", zei hij. "Dus wat heb ik gedaan? Ik ben gestopt met het eten van bewerkte voedingsmiddelen die ik niet snel kon verteren. Alles met een wikkel met meer dan 3 ingrediënten die je niet kunt spellen, is waarschijnlijk slecht voor je."

Met intermitterend vasten kun je door de beperkte tijd die je mag eten een lagere calorie-inname hebben. Als je aan het vasten bent, begint je lichaam ketose, wat betekent dat je vet en glucose (suiker) verbrandt. De methode kan ook "uw metabole routes herprogrammeren."

Veel mensen hebben deze methode gebruikt om af te vallen, waaronder enkele beroemdheden zoals Raven-Symoné, die ook veel gewicht verloor. Het lijkt misschien alsof de effecten schadelijk zijn, maar het is een natuurlijke manier van afvallen. Fogler zou blij moeten zijn met zijn vooruitgang; we weten dat we zijn.

Aanbevolen: