What Not To Wear'-hosts Stacy London en Clinton Kelly's ware relatie, uitgelegd

Inhoudsopgave:

What Not To Wear'-hosts Stacy London en Clinton Kelly's ware relatie, uitgelegd
What Not To Wear'-hosts Stacy London en Clinton Kelly's ware relatie, uitgelegd
Anonim

Fans van What Not to Wear van TLC genoten ervan om af te stemmen op de show die van 2003 tot 2013 liep en keken vol ontzag toe hoe, de een na de ander, mensen volledig werden getransformeerd met hete nieuwe make-overs. De stylisten Stacy London en Clinton Kelly regeerden over de show die het proces begeleidden en deel uitmaakten van de meesterlijke transformaties. De gelukkige deelnemers die genoten van een totale esthetische make-over waren doorgaans zeer verdienstelijke mensen die de tijd en moeite waardeerde om ze er op hun best uit te laten zien.

Stacy en Clinton waren de perfecte pijlers van het programma, ze maakten elkaars zinnen altijd af en vulden elkaar perfect aan op de set. Er is echter gebleken dat de zaken heel anders waren, en in werkelijkheid was hun vriendschap in de lucht niets meer dan een farce. Deze twee ogenschijnlijk goede vrienden kunnen elkaar in het echte leven niet uitstaan, en ze kregen te maken met een echt drama.

10 De relatie tussen Stacy London en Clinton Kelly was niet zo soepel als op de televisie werd afgebeeld

Kijkers waren gebiologeerd door Stacy en Clinton's on-air energie en waren echt verbijsterd om te horen dat ze in werkelijkheid een zeer rotsachtige relatie hadden. Ze waren een fantastisch gezamenlijk team op televisie, dat samenkwam om ervoor te zorgen dat hun deelnemers er aan het einde van elke aflevering fantastisch uitzagen en zich fantastisch voelden. Ze leken echt de allerbeste vrienden, maar toen de camera's stopten met rollen, loste die band snel op. Hun geestige scherts en gesynchroniseerde inspanningen om hun gasten te plezieren waren niets meer dan twee getalenteerde mensen die hun beste gezicht naar voren brachten omwille van hun werk. In werkelijkheid waren ze helemaal niet dol op elkaar.

9 Clinton had sterke gevoelens over hun relatie

Clinton Kelly heeft onlangs zijn allesomvattende boek uitgebracht met de titel I Hate Everyone, Except You, waarin hij zijn zeer sterke gevoelens jegens Stacy London onthulde. In zijn boek zegt hij: "Ik aanbad haar of verachtte haar, en nooit iets daartussenin", en werpt licht op de inspannende en schijnbaar geforceerde status van hun relatie. Dit was verre van de genegenheid die ze voor elkaar leken te hebben toen de show in de lucht was. Fans die voorheen aangetrokken werden door wat leek op totale synergie tussen de co-hosts, werden nu bewust gemaakt van hoe nep die band eigenlijk was.

8 Stacy London en Clinton Kelly zouden nooit hebben gekozen om samen te gaan

Het is nog nooit zo duidelijk geweest dat Stacy en Clinton er absoluut nooit voor zouden hebben gekozen om aan elkaar te worden gekoppeld. De manier waarop Clinton zijn tijd met Stacy beschreef, is een waarheidsgetrouwe weergave van zijn echte gevoelens voor haar. In zijn boek schreef hij: We brachten bijna 60 uur per week door in gevangenschap, zelden meer dan een armlengte van elkaar verwijderd. Geloof me als ik je vertel dat het gewoon te veel tijd is om met een ander mens door te brengen dat je niet kies niet uit eigen vrije wil.” De tijd vergelijken met Stacy als gevangen in 'gevangenschap' is een ware weergave van de vijandigheid die de twee voor elkaar hadden.

7 Clinton geeft toe dat hij een pauze nodig had van Stacy

Clintons boek was de eerste onthulling voor fans dat er problemen waren in het paradijs en het was een eye-opener voor hoe hij en Stacy echt voor elkaar voelden. Binnen de pagina's gaf hij toe dat hij soms een pauze van Stacy nodig had, en dat hun gedwongen tijd samen hun verschillen versterkte en benadrukte het feit dat hij echt helemaal niet van haar gezelschap genoot. De energie en gevatte humor die fans gewend waren hem te zien uitwisselen met Stacy tijdens de show, was niets meer dan verzonnen entertainment.

6 Clinton Kelly zegt dat hij 'voortdurend geïrriteerd' was door Stacy London

Natuurlijk, zoveel tijd doorbrengen met iemand die hij leek te verachten, leidde tot behoorlijk negatieve gevoelens. Clinton Kelly schildert Stacy London af als erg 'irritant' en geeft toe dat hij niet dol was op haar persoonlijkheidskenmerken. Hij ging verder met te beschrijven hoe geïrriteerd hij was door in Stacy's aanwezigheid te zijn, door te zeggen: "Ja, constant geïrriteerd zijn door je collega is nooit leuk, vooral als je moet doen alsof je van ze houdt voor camera's. day", wat duidelijk de inspanning weergeeft die hij elke dag in zijn werk steekt. Jarenlang geloofden fans echt dat hij en Stacy de allerbeste vrienden waren.

5 Stacy London werd beschreven als een constant verlangen naar aandacht

Stacy's imago werd meegesleurd door Clinton Kelly toen hij haar begon te beschrijven als het type persoon dat eiste dat alle ogen op haar gericht waren. Clinton zegt: "Ze leek echt te genieten van, ja, ze had de aandacht van anderen nodig, en ik had het gevoel dat ze er bijna constant mee bezig was. Ook al wilde ik zelden aandacht… ik irriteerde me voortdurend dat ze dat deed."

4 Stacy wilde niets te maken hebben met Clinton Kelly toen de camera's stopten met draaien

De vijandigheid tussen Clinton Kelly en Stacy London was niet eenzijdig. Fans weten nu dat Stacy absoluut niets met Clinton te maken wilde hebben als de camera's niet draaiden. Tijdens een interview werd haar gevraagd of ze Clinton ooit had bezocht in zijn huis in Connecticut, en ze nam onmiddellijk een veronderstelde kille houding aan toen ze zei: "Ik geef geen commentaar op Clinton … Maar ik bezoek wel familie in Connecticut in Norwalk en Greenwich, "waardoor het duidelijk werd dat ze opzettelijk haar co-ster niet bezocht en absoluut geen interesse had om buiten werkuren met hem om te gaan.

3 Stacy London blokkeerde Clinton Kelly van haar sociale media

Het lijkt erop dat de minachting van Stacy en Clinton voor elkaar zo diep ging dat Stacy hem zelfs blokkeerde van haar sociale media. Tegenwoordig trekken beroemdheden veel aandacht door elkaar simpelweg te 'ontvolgen', maar om zo ver te gaan dat ze hem helemaal van sociale media blokkeren, spreekt echt tot het niveau van vijandigheid die tussen hen bestaat. Na tien jaar samenwerken, lijkt het erop dat Stacy extreme maatregelen heeft genomen om ervoor te zorgen dat Clinton niet online in haar persoonlijke leven kon kijken of commentaar kon geven op haar berichten. Dit is een duidelijke en definitieve actie die boekdelen spreekt over hoe ze echt over hem denkt.

2 Het boek van Clinton Kelly maakte deel uit van de ondergang van de relatie

Het is in de loop der jaren misschien niet zo goed gegaan tussen deze twee co-hosts, maar het lijkt erop dat de release van Clinton Kelly's boek de druppel was. Toen hij de vele dingen die hij niet leuk vond aan Stacy London naar buiten bracht, en hij de manier waarop hij over haar dacht met de wereld deelde, werd dit een beslissend moment dat niet meer teruggedraaid kon worden. Clinton ontkent ooit Stacy te hebben vernield en houdt vol dat hij gewoon zijn mening in zijn eigen boek heeft uitgesproken, maar tegelijkertijd geeft hij toe en erkent hij dat het vrijgeven van de verklaringen die hij in de pagina's van het boek deed, werkte om een wig tussen hem te drijven. en Stacy.

1 Hun relatie werd een van totale onverschilligheid

Het is normaal dat de gemoederen oplaaien tijdens momenten van woede, maar wanneer een relatie met totale onverschilligheid wordt beantwoord, is er een besef dat de dingen voorbij het punt van terugkeer zijn verzuurd. Dat lijkt de positie te zijn waarin Stacy London en Clinton Kelly zich tegenwoordig bevinden. Toen een verslaggever aan Clinton vroeg of Stacy 'hem heeft gedeblokkeerd', antwoordde hij door nee te zeggen en vervolgens te zeggen: 'En raad eens? Het kan me echt niet schelen.' Het is duidelijk dat hij en Stacy gewoon blij zijn om gescheiden te zijn, en op basis van recente opmerkingen van hen beiden, lijkt het erop dat dit niet snel zal veranderen.

Aanbevolen: