Het verrassende achter-de-schermen-drama van 'What Not To Wear

Inhoudsopgave:

Het verrassende achter-de-schermen-drama van 'What Not To Wear
Het verrassende achter-de-schermen-drama van 'What Not To Wear
Anonim

TLC is de thuisbasis van enkele van de meest interessante shows op het kleine scherm, en dat is al geruime tijd zo. Shows als Our Little Family en 90 Day Fiance waren hits die ervoor zorgden dat het opvallende namen in de popcultuur werden.

What Not to Wear was jarenlang een nietje op het netwerk, en dit was grotendeels te danken aan de chemie tussen Stacy London en Clinton Kelly. De dingen waren echter niet zoals ze op het scherm verschenen, en sinds het einde van de show is er een interessant drama ontstaan tussen de hoofdrolspelers van de show en voormalige vrienden.

Laten we eens kijken naar het drama van What Not to Wear.

'What Not To Wear' was een hit

In januari 2003 maakte What Not to Wear zijn debuut op het kleine scherm, en dankzij het interessante uitgangspunt en de fantastische gastheren kon de show een groot publiek vinden en jarenlang gedijen op televisie.

Gedurende 10 seizoenen en 345 afleveringen was What Not to Wear een dynamische show op televisie die hopeloze dressoirs hielp om het een en ander over mode te leren en hun garderobespel op te voeren.

Stacy London was vanaf het begin bij de show en Clinton Kelly zou zijn aanwezigheid laten voelen in het tweede seizoen van de show, wat de zaken naar een ander niveau bracht. Het duo had zo'n oprechte chemie met elkaar en fans waren dol op wat ze op tafel brachten.

Uiteindelijk zou de serie eindigen, wat jammer was voor de fans. De dingen werden echter pas echt interessant toen een of ander drama de krantenkoppen bereikte.

Het was niet makkelijk tijdens het filmen

E7EF839B-2333-4397-9775-0112B338F131
E7EF839B-2333-4397-9775-0112B338F131

Op het werk zijn met bekende gezichten kan vermoeiend worden, zelfs als de collega's bevriend met elkaar zijn. Het is gewoon de aard van zoveel tijd doorbrengen met dezelfde mensen. Het bleek dat Clinton een bepaalde manier had om met Stacy samen te werken, en hij vertelde erover in zijn boek.

In zijn boek schreef Clinton: "Ik aanbad haar of verachtte haar, en nooit iets daartussenin. We brachten bijna zestig uur per week door in gevangenschap, zelden meer dan een armlengte van elkaar verwijderd. Geloof me als ik je vertel dat het gewoon te veel tijd is om met een ander mens door te brengen, heb je er niet uit vrije wil voor gekozen."

Hij schreef ook: "Er is een deel van mij dat voor altijd van Stacy London zal houden, en een deel van mij zou prima zijn als ik haar de rest van mijn leven nooit meer zou zien."

Nu, Clinton was eerlijk en onthulde zijn ware gevoelens in zijn boek, maar dit moet als een schok voor Stacy zijn gekomen. Fans hadden geen idee dat Clinton zich zo voelde, aangezien alles aan de oppervlakte goed genoeg leek te gaan. Het is duidelijk dat Stacy niet al te vriendelijk was voor wat Clinton had geschreven, en plotseling begon het drama zich te ontvouwen op een manier die fans niet hadden verwacht.

Er gebeurde meer drama toen de show eindigde

Op sociale media escaleerde het in de ogen van fans toen Clinton werd geblokkeerd door Stacy London.

Clinton onthulde: "Het lijkt sappig, maar het was echt niet zo sappig. Ik zal het verhaal gewoon uitleggen. Dus gisteren verlaat ik mijn werk en check ik Twitter op weg naar de metro. Ik merk dat Ik ben in dezelfde tweet getagd met mijn voormalige What Not to Wear co-host, Stacy London. Dus ik klik op haar naam om te zien waar deze tweet over gaat, en wat verschijnt is: 'Je bent geblokkeerd voor de tweets van Stacy London bekijkt.'"

"Het was alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg, zoals 'Waar gaat dat allemaal over? Zoals hoe en waarom en wanneer?' Dus ik krijg een screenshot en ik heb het getweet omdat ik dacht dat de mensen van Twitter het zouden moeten weten, " vervolgde hij.

Stacy zou echter stoven op wat er was gebeurd, en uiteindelijk zou ze Clinton op sociale media deblokkeren.

Stacy schreef: "Maar gisteravond (en WAAROM gisteravond, ik weet het niet zeker) kwam het bij me op dat het nemen van actie, zoals het blokkeren van mensen om enig gevoel van controle te krijgen over de acties van anderen, een verspilling van mijn Ik kan mensen niet stoppen met hun gedrag. Ik kan ze niet stoppen om boos op me te zijn, me kwetsend of onverschillig tegenover me te zijn."

De twee waren samen dynamisch op televisie, maar achter de schermen waren de dingen niet wat ze leken. Misschien kunnen ze op een dag opnieuw contact maken en een nieuwe hitshow met elkaar starten.

Aanbevolen: