Lizzo en Niall Horan's relatie uitgelegd

Inhoudsopgave:

Lizzo en Niall Horan's relatie uitgelegd
Lizzo en Niall Horan's relatie uitgelegd
Anonim

Toen Lizzo en Niall Horan gastoptredens maakten als zoon Jimmy Kimmel Live, hadden fans geen idee dat ze op het punt stonden getuige te zijn van een van de meest interessante en ongelooflijk intrigerende Hollywood-relaties die zich voor hun ogen ontvouwen. Deze twee beroemdheden zijn op zichzelf al ongelooflijk, maar samen zijn ze absoluut fascinerend, en fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Mensen melden dat er gewoon iets is aan hun gecombineerde energie waar fans zich onmiddellijk door aangetrokken voelen, en de manier waarop ze met elkaar omgaan en op elkaar reageren trekt iedereen echt aan. Ze voelen zich volledig op hun gemak bij elkaar en lijken een licht te delen gevoel voor humor en een toewijding om elkaar aan het lachen te maken. Fans willen absoluut alles weten over deze unieke match-up en hoe deze fantastisch leuke relatie tot stand is gekomen…

10 Ze ontmoetten elkaar in Londen

Bustle meldt dat dit leuke duo elkaar ontmoette in Londen op BBC Radio 1, en het klikte meteen vanaf het begin. Lizzo maakt zelfs grapjes over hoe ze een menigte fans buiten zag wachten terwijl haar voertuig stopte en ze aanzag dat ze fans van haar waren. Het blijkt dat ze er waren voor Niall, en de grappen tussen hen begonnen meteen. Ze begonnen meteen een vriendschap vol luchtige humor en hebben die geest sindsdien kunnen behouden.

9 Fans wilden meteen met Niall Lizzo daten

Niall is eerlijk over een zeer interessant feit dat meer dan een paar hoofden heeft doen draaien. Vanaf het allereerste begin, het moment dat hij Lizzo voor het eerst ontmoette, begonnen Niall Horan's fans te suggereren dat de twee meer zijn dan alleen vrienden. Het duurde niet lang voordat fans begonnen te suggereren dat Horan en Lizzo hun geluk beproefden bij het daten, en ze drongen er bij elke gelegenheid op aan.

8 Ze hebben al een soort huwelijkscontract gesloten

In een uitwisseling van vriendelijk geklets begonnen Niall Horan en Lizzo te praten over de vraag of ze een huwelijkscontract zouden hebben als ze met elkaar zouden trouwen. Lizzo suggereerde dat ze zeker wat van dat "One Direction-geld" zou willen en leek in het voordeel van de huwelijkse voorwaarden te zijn, terwijl Horan zei dat hij zich helemaal op zijn gemak zou voelen bij het aangaan van een relatie met Lizzo zonder een huwelijkse voorwaarden te hebben.

7 Nialls vertrouwen in Lizzo is sterk

Fans konden niet verder kijken dan deze ongelooflijke onthulling. Hollywood-huwelijken zijn zo zelden gebaseerd op vertrouwen, dat ze absoluut gevloerd waren toen ze Nialls bekentenis van volledig en volledig vertrouwen in Lizzo te horen. De gedachte dat hij zich echt zo op zijn gemak zou voelen bij haar en zo zeker zou zijn van Lizzo dat de verdeling van het geld er niet toe zou doen als hij met haar zou trouwen, was alles wat fans nodig hadden om te horen. Ze werden gek van deze liefdesgolf en drongen tot nu toe harder aan voor Horan en Lizzo.

6 Ze zijn eeuwige zielsverwanten

Veel fans hebben duidelijk vastgesteld dat de relatie tussen Lizzo en Niall Horan zo speciaal is dat ze ongetwijfeld eeuwige zielsverwanten zijn. De manier waarop ze met elkaar omgingen heeft iets natuurlijks, en het is op het eerste gezicht duidelijk dat ze veel voor elkaar betekenen en de tijd die ze in elkaars gezelschap doorbrengen echt waarderen.

5 Hun vonk verlicht de kamer

Er is iets aan de chemie die Lizzo en Niall Horan delen dat echt intrigerend is voor fans over de hele wereld. Ze lijken een vonk in elkaar te ontsteken en het is een onmiskenbare energie die echt elke kamer verlicht die ze binnenkomen. Ze glimlachen en lachen als ze samen zijn, en fans kunnen niet anders dan zich realiseren dat ze op elk niveau met elkaar verbonden zijn.

4 Naill Horan en Lizzo zijn niet bang om flirterig te worden

Een van de belangrijkste redenen waarom dit celebrity-duo op dit moment zoveel aandacht trekt, is te wijten aan een zeer, zeer flirterige verschijning die ze maakten in The Jimmy Kimmel Show. Ze plaagden elkaar en lieten hun grappen vaker wel dan niet naar de goot leiden. Het viel absoluut niet te ontkennen dat ze het prettig vonden om elkaar te prikkelen en de lat voor hun gesprek hoger te leggen, fans het hoogst mogelijke niveau van entertainmentwaarde te geven en nog meer intriges te genereren over de mogelijkheid om in de toekomst te daten.

3 Het lijkt erop dat Niall geslagen is

Niall Horan lijkt absoluut geslagen door Lizzo. Eén Twitter-gebruiker ging zelfs naar sociale media om te schrijven; "Ze horen bij elkaar, de lach die ze hebben, ik heb Niall nog nooit zo vaak in mijn leven zien blozen!" In de ogen van Horan lijkt het erop dat Lizzo geen kwaad kan, en ze is meer dan blij om zijn energie af te kaatsen en complimenten op zijn manier te delen.

2 Ze hebben allebei hun liefde voor elkaar verklaard

Interessant genoeg hebben zowel Niall Horan als Lizzo hun liefde voor elkaar al publiekelijk verklaard. Het lijkt heel gemakkelijk voor hen om "I love you's" rond te gooien, en het is duidelijk dat ze de woorden die ze zeggen echt menen. Het is duidelijk dat ze alles voor elkaar zouden doen en dat ze elkaar echt altijd steunen.

1 Naill en Lizzo zijn ongelooflijk compatibel

Lizzo en One Direction-ster Niall Horan zijn ongelooflijk compatibel met elkaar, en ze hebben veel gemeen. Ze hebben dezelfde interesses en delen een flair voor humor en een luchtige levensstijl. Fans herkennen hoe compatibel ze zijn, en voor de lol hebben ze een compatibiliteitstest gedaan… de resultaten waren duidelijk en fans kijken uit naar nog veel meer interacties tussen deze twee.

Aanbevolen: