Waar is 'What Not To Wear' Star Stacy London vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is 'What Not To Wear' Star Stacy London vandaag?
Waar is 'What Not To Wear' Star Stacy London vandaag?
Anonim

TLC staat bekend om talloze reality-tv-shows, waaronder 90 Day Fiance, 19 Kids & Counting en Welcome To Plathville, om maar te noemen een paar, echter, tijdens de primeur van het netwerk, regeerden shows zoals What Not To Wear oppermachtig.

De show kwam voor het eerst tot stand in 2003 en duurde maar liefst 12 seizoenen! Niemand minder dan Stacy London en Clinton Kelly, beide mode-experts, presenteerden de show toen ze iemand overhaalden die dringend wat kledingtips en begeleiding nodig had. Aangezien TLC bekend staat om een aantal nogal bizarre shows, was What Not To Wear altijd een verademing voor kijkers.

Stacy London hield de dingen altijd echt, open en eerlijk, wat altijd het beste eindresultaat opleverde! Naast haar modekennis, was Londen ook een behoorlijk hilarische persoonlijkheid, en in combinatie met co-host, Clinton Kelly, is het geen verrassing dat het een van de beste TLC-shows aller tijden is. Dus, met een carrière die zo uitgebreid is als die van Stacy, wat doet de ster vandaag?

Stacy London, waar is ze nu?

Stacy London Netto waarde
Stacy London Netto waarde

TLC's What Not To Wear werd voor het eerst voorgesteld aan fans in 2003 en werd gepresenteerd door niemand minder dan Stacy London en Clinton Kelly. Clinton voegde zich bij de serie in het tweede seizoen na Stacy's co-host van seizoen één, Wayne Scot Lukas vertrok.

Het werd duidelijk dat Stacy en Clinton zonder twijfel het beste duo waren dat ooit onze televisieschermen sierde, en toen je de modebonus toevoegde, leverde dat televisiegoud op!

Terwijl Stacy altijd het gemene karakter van de twee was, was haar gevoel voor mode ongeëvenaard! De vertel-het-zoals-het-is-ster veranderde het leven van hun gasten als het om hun garderobe ging, en hoewel sommige mensen een wonder nodig hadden, wist Stacy London precies wat ze moesten doen.

Nou, de show kwam helaas tot een einde in 2013, maar dat zou niet het laatste zijn dat we van Londen zien. De ster landde later haar eigen show op TLC genaamd Love Lust or Run, slechts enkele maanden nadat ze What Not To Wear had ingepakt.

Stacy London Vriendin Cat Yezbak
Stacy London Vriendin Cat Yezbak

De make-over-serie, die in 2013 werd uitgezonden, duurde drie solide seizoenen voordat ze eindigde in 2016. Gedurende deze tijd deed Stacy London een stap terug uit de schijnwerpers, wat alleen maar redelijk was gezien het feit dat ze de afgelopen 15 jaar op televisie was verschenen en zich op haar liefdesleven had gericht.

In 2017 begon de ster te daten met Cat Yezbak, wat uiteindelijk de 'eerste serieuze relatie met een vrouw' van Londen werd, zei ze. Hoewel het duo niet de meest openbare relatie heeft, blijft Stacy enkele van hun beste momenten samen delen op sociale media.

De ster deelde eind 2019 een mooie post op Instagram om stil te staan bij hoe geweldig een jaar het was, en ze bedankte niemand minder dan vriendin Cat voor alles. De 50-jarige zegt dat ze nog nooit zo'n "ongelooflijke vreugde" heeft gevoeld, wat bewijst dat een beetje tijd voor jezelf wonderen kan doen voor lichaam, geest en ziel.

Aanbevolen: