Hoeveel geld kreeg de dochter van Anna Nicole Smith van haar landgoed?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld kreeg de dochter van Anna Nicole Smith van haar landgoed?
Hoeveel geld kreeg de dochter van Anna Nicole Smith van haar landgoed?
Anonim

Toen Forbes Kylie Jenner een selfmade miljardair noemde, waren er veel mensen die om twee hoofdredenen groots op die kop reageerden. Ten eerste zijn er veel vragen geweest over de vraag of Jenner daadwerkelijk een miljardair is of niet. Ten tweede waren veel mensen het oneens met het idee dat iemand Jenner als selfmade zou bestempelen. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Jenner het meeste van haar kansen heeft geprofiteerd, tot haar eer, is het ook duidelijk dat de faam van haar familie veel deuren voor haar opende.

Natuurlijk, alleen omdat sommige mensen onvermurwbaar zijn geweest dat Kylie Jenner niet zelfgemaakt is, wil dat nog niet zeggen dat mensen een hekel hebben aan andere sterren die veel geld hebben geërfd. In feite geven de meeste mensen niets om het geld dat sommige sterren hebben geërfd. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat de familie van Julia Louis-Dreyfus ongelooflijk rijk is en dat het haar miljoenen fans niets kan schelen. Aan de andere kant, wanneer een beroemdheid overlijdt, zijn veel van hun fans geïnteresseerd om te weten hoeveel geld hun kinderen erven. Veel mensen die de carrière en het leven van Anna Nicole Smith hebben gevolgd, zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd om te weten hoeveel geld haar dochter van haar landgoed heeft gekregen.

Anna Nicole Smith vecht voor een enorm fortuin

Een paar jaar nadat Anna Nicole Smith voor het eerst beroemd werd, was de wereld geschokt toen ze hoorde dat ze was getrouwd met een man genaamd J. Howard Marshall. Smith was tenslotte 26 jaar oud toen zij en Marshall trouwden en hij was toen 89 jaar oud. Natuurlijk waren de roddelbladen om een aantal redenen gefascineerd door het huwelijk. Ten eerste deed het feit dat Marshall meer dan 62 jaar ouder was dan Smith veel wenkbrauwen fronsen. Bovendien was Marshall een zakenman, academicus, advocaat en overheidsfunctionaris wiens betrokkenheid bij de aardolie-industrie hem miljardair maakte.

Toen de meeste mensen hoorden over het huwelijk van Anna Nicole Smith en J. Howard Marshall, kwamen ze tot een voor de hand liggende conclusie: ze liep door het gangpad om te proberen zijn geld te pakken te krijgen. Aannames terzijde, leden van Marshalls familie maakten publiekelijk bekend dat ze geloofden dat Smith een goudzoeker was. Natuurlijk kunnen willekeurige waarnemers op geen enkele manier zeker weten wat er in Smiths hoofd omging toen ze met Marshall trouwde.

Na 14 maanden getrouwd te zijn geweest met Anna Nicole Smith en J. Howard Marshall, stierf de bejaarde miljardair. Toen dat nieuws de pers bereikte, ging vrijwel iedereen ervan uit dat Smith geld zou gaan verdienen. Maar Marshall herzag zijn testament kort voor zijn overlijden en verwijderde Smith en een van zijn zonen ervan. Na die onthulling werkten de zoon van Smith en Marshall, die uit het testament was geschrapt, samen om de nalatenschap van de miljardair aan te klagen voor een stukje van de taart. Uiteindelijk sleepten al die juridische inspanningen zich jarenlang voort, wat betekende dat de nalatenschap van Smith ze na haar overlijden opnam. Na jaren voor de rechtbank te hebben gevochten, won Smith's landgoed geen geld van zijn inspanningen.

Hoeveel geld heeft de dochter van Anna Nicole Smith geërfd?

Toen Anna Nicole Smith plotseling overleed, was er een langdurige juridische strijd over wie de voogdij over haar dochter Dannielynn zou krijgen. Hoewel het voor iedereen duidelijk had moeten zijn dat het welzijn van Dannielynn het belangrijkste is, hebben de media de rechtszaken om één ding gestuurd: geld. De belangrijkste reden daarvoor is het feit dat veel mensen nog steeds geloofden dat het landgoed van Smith een fortuin zou kunnen ontvangen van zijn inspanningen tegen de begunstigden van J. Howard Marshall. Uiteindelijk zou Dannielynns biologische vader Larry Birkhead de voogdij over het kind krijgen en hij gaf zijn dochter zijn achternaam.

Hoewel het landgoed van Anna Nicole Smith nooit een deel van het geld heeft gekregen dat J. Howard Marshall achterliet, kreeg Dannielynn Birkhead toch een aardig stuk kleingeld van haar moeder. Smith was tenslotte een zeer succesvol model, acteur en 'reality'-tv-ster tijdens haar leven. Als gevolg hiervan liet Smith volgens rapporten naar schatting $ 700, 00 achter voor haar dochter Dannielynn.

Als je in gedachten houdt hoeveel geld Anna Nicole Smith achterliet, zal het mensen waarschijnlijk verbazen dat Dannielynn en haar vader Larry nu $ 3 miljoen waard zijn volgens celebritynetworth.com. Dat aantal is echter heel logisch als mensen de situatie nader bekijken. Alleen al door inflatie zou het geld dat Smith achterliet vandaag immers meer waard zijn. Bovendien heeft Dannielynn als model voor Guess Kids gewerkt en Smith's landgoed kreeg zeker een nieuwe infusie van geld toen oude afbeeldingen van Anna Nicole werden gebruikt voor een recente Guess-campagne.

Aanbevolen: