Verdient het landgoed van Anna Nicole Smith nog steeds geld voor haar dochter?

Inhoudsopgave:

Verdient het landgoed van Anna Nicole Smith nog steeds geld voor haar dochter?
Verdient het landgoed van Anna Nicole Smith nog steeds geld voor haar dochter?
Anonim

Hoewel Anna Nicole Smith in 2007 overleed, blijven fans en anderen die geïntrigeerd zijn door haar leven en nalatenschap het verhaal van haar jonge dochter volgen. Na een juridische strijd om de voogdij over zijn dochter te krijgen, slaagde Larry Birkhead erin om zijn kleine meisje mee naar huis te nemen toen ze een peuter was, en sindsdien zijn ze samen.

Maar de herinnering aan haar moeder levend houden is belangrijk voor Dannielynn Birkhead, en haar vader steunt van harte haar inspanningen om meer over haar overleden moeder te weten te komen, buiten wat de media graag publiceren.

In feite bracht een recente fotocampagne met throwback-afbeeldingen van Anna Nicole haar nalatenschap opnieuw op de voorgrond. Maar deze keer zegt Larry dat Anna de erkenning krijgt die ze verdiende, in plaats van laster en geruchten zoals de roddelbladen vroeger graag publiceerden.

Voor fans die gefocust zijn op de toekomst van Dannielynn, vragen ze zich echter af of de activiteiten van de nalatenschap van wijlen Smith de tiener financieel ten goede zullen komen. Het is geen geheim dat haar moeder een flitsende levensstijl had en op een gegeven moment getrouwd was met een miljardair.

Maar waar staat het Anna Nicole Smith-trust vandaag, en verdient het nog steeds een inkomen voor de dochter van de ster?

Hoeveel was Anna Nicole Smith waard?

Anna Nicole Smith's nettowaarde op het moment van haar dood was ergens rond de $ 1 of $ 2 miljoen, volgens verschillende bronnen. Maar ze was ook bezig met een rechtszaak die had kunnen bijdragen aan wat ze op de bank had staan.

Maar met haar vroegtijdig overlijden waren er tal van potentieel lucratieve kansen die Anna Nicole waarschijnlijk zou hebben nagestreefd. Waardoor iedereen zich afvroeg of haar dochter kon profiteren van de nalatenschap van haar moeder, vooral omdat Larry Birkhead uiteindelijk de teugels in handen had als de wettelijke voogd van zijn dochter.

Heeft Dannielynn Birkhead iets geërfd van Anna Nicole Smith?

In het begin was het onduidelijk of Dannielynn niet alleen het vermogen van haar overleden moeder zou krijgen, maar ook een deel van waar Smith kort voor haar overlijden een petitie voor had ingediend. Omdat ze eerder getrouwd was met een oliemagnaat, leek de rechtszaak van Anna Nicole om wat van de nalatenschap van wijlen J. Howard Marshall II te krijgen veelbelovend.

Maar het bleek dat hij Anna Nicole niets achterliet, wat betekent dat Dannielynn geen van de miljoenen kreeg. Wat haar restte, bedroeg echter ongeveer $ 700.000, wat niet bepaald centen waren voor de toenmalige peuter.

Waar staan het landgoed en Dannielynns erfenis vandaag de dag?

Wat is het vermogen van Dannielynn Birkhead?

Bronnen combineren het vermogen van Dannielynn met dat van haar vader, voor een totaal van $ 3 miljoen. Dat cijfer omvat echter zowel de erfenis van Dannielynn als het inkomen van haar vader, aangezien hij nog steeds een "gewone" baan heeft, ondanks dat hij een beetje een beroemdheid is.

Maar een deel van zijn "baan" als de vader van Dannielynn is niet alleen het onderhouden van de financiën van zijn dochter, zodat ze er voordeel uit ha alt als ze volwassen wordt, maar ook om ervoor te zorgen dat ze kansen heeft om te profiteren van het imago van haar overleden moeder.

Het duo is tenslotte verschenen op shows ter nagedachtenis aan Anna Nicole, kreeg interviews waarvoor ze ongetwijfeld werden gecompenseerd, en Larry onderschreef ook de recente GUESS-campagne met het late model.

De enige resterende vraag is hoeveel geld er binnenstroomt op basis van zowel Anna Nicole's oeuvre voor haar overlijden als de waarde van interviews en shows met haar dochter.

Wat is de waarde van het landgoed van Anna Nicole Smith vandaag?

Het is enigszins onduidelijk wat de geldwaarde van Anna Nicole's landgoed vandaag is, deels omdat Larry Birkhead degene is die het lijkt te beheersen. Daarom is het mogelijk dat de bestaande nettowaardeberekening van $ 3 miljoen tussen hem en Dannielynn al de waarde van het imago van Smith omvat.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat Larry Birkhead het laatste woord heeft bij elk gebruik van Anna Nicole Smith's beeltenis, zoals hij in een Rolling Stone-interview verklaarde dat hij de recente GUESS-campagne koos met Anna Nicole's afbeeldingen en een lookalike Sydney Sweeney.

Hij wordt geciteerd als te zeggen: "we hadden geen bedenkingen om met GUESS samen te werken", "we werken samen met merken…" en "we kregen de campagne te zien voor de lancering…" Uit die opmerkingen lijkt het alsof Larry en Dannielynn, en mogelijk een volledig team, hebben controle over het gebruik van de afbeelding van Smith.

Wat betreft de waarde van de campagne? Alle fans hebben tot nu toe gissingen.

Maar op basis van het feit dat de toen zesjarige Dannielynn jaren geleden $10K binnenhaalde voor haar eigen GUESS-campagne, suggereert dit dat de heropleving van Anna Nicole's GUESS-roem veel meer waard is. En dat betekent dat Dannielynn nog steeds financieel profiteert van de nalatenschap van haar moeder, zoals Larry het altijd bedoeld had.

Aanbevolen: