Volgt de dochter van Anna Nicole Smith in haar voetsporen?

Inhoudsopgave:

Volgt de dochter van Anna Nicole Smith in haar voetsporen?
Volgt de dochter van Anna Nicole Smith in haar voetsporen?
Anonim

Vijftien jaar geleden stierf de 39-jarige Anna Nicole Smith aan een accidentele overdosis drugs - slechts enkele maanden na de geboorte van haar dochter, Dannielynn Birkhead, 15, en de dood van haar zoon, Daniel Smith, 20. De erfenis van de realityster gaat verder met eerbetoon zoals die controversiële GUESS-campagne. Maar tegenwoordig kunnen fans niet wachten om te zien of Anna's dochter in haar voetsporen zal treden. Dit is wat ze tegenwoordig heeft gedaan.

Heeft Dannielynn Birkhead iets geërfd van Anna Nicole Smith?

Anna stapte berucht naar de rechtbank voor het fortuin van haar overleden echtgenoot, J. Howard Marshall. Hij was 89 toen hij haar voor het eerst ontmoette. Ze was 26. Toen hij stierf, had hij een nettowaarde van $ 1.6 miljard die hij verdiende met zijn 16%-belang in Koch Industries. Dat zou vandaag 16 miljard dollar zijn. Een van de zonen van J. Howard is uit het testament geschreven, en hoewel Anna er nooit bij betrokken was, was ze verrast dat een geschenk dat haar was beloofd toen de miljardair nog leefde, nooit is uitgekomen. De twee werkten uiteindelijk samen om de nalatenschap van de oliemagnaat aan te klagen. Na een juridische strijd van zes maanden kregen ze echter geen van beiden iets.

Toen Anna stierf, had ze $ 1,8 miljoen aan onroerend goed met een hypotheek van $ 1,1 miljoen. Haar testament liet alle bezittingen na aan haar zoon, Daniel. Haar naaste familie was Dannielynn, die slechts drie dagen voor de dood van Daniel werd geboren. Volgens rapporten heeft Anna $ 700.000 achtergelaten voor haar dochter. Celebrity Net Worth schat dat Dannielynn en haar vader, Larry, momenteel een gecombineerd vermogen van $ 3 miljoen hebben. Ze hebben het hoogstwaarschijnlijk verdiend met Anna-gerelateerde projecten zoals Dannielynn's modellenwerk voor GUESS-kinderen en die controversiële GUESS Originals x Anna Nicole Smith-collectie waarvan de prijs varieert van $ 12 tot $ 248.

"Ik denk dat het veel zegt over Anna's aantrekkingskracht en uithoudingsvermogen dat ze 15 jaar na haar overlijden nog steeds de aantrekkingskracht heeft die een internationaal merk als GUESS zou investeren in een campagne als deze", zei Larry over de campagne tijdens een interview met Rolling Stone in oktober 2021. Larry voegde eraan toe dat Dannielynn trots was om de foto's van haar moeder op de items te zien. "Dannielynn zei één woord na het zien van de foto's van haar moeder: 'Iconisch!'", vertelde de alleenstaande vader. "GUESS heeft ons verschillende gigantische dozen van de collectie gestuurd. Ik en Dannielynn vechten om wie wat krijgt - zij mag de portemonnees hebben; ik wil de hoodies!"

Wat vindt Dannielynn Birkhead van haar moeder Anna Nicole Smith?

Op de vraag wat Dannielynn denkt over Anna's overlijden, zei Larry dat samenwerking met Guess heeft geholpen om hun dochter verbonden te houden met haar moeder. "Dannielynn was slechts enkele maanden oud toen Anna stierf", legt de fotograaf uit."Sinds Dannielynn een kind was, nam ik haar mee naar de GUESS-winkels en ze keek op naar de posters van haar moeder, bijna alsof ze naar de hemel keek, en zo leerde ze haar moeder echt kennen van die foto's. Eerlijk gezegd, als niet één persoon de items [uit de collectie] zou kopen maar Dannielynn een billboard of een mooie foto van haar moeder te zien krijgt, dan is deze campagne de moeite waard."

Larry onthulde ook dat hij "werkte aan het produceren van een definitieve Anna Nicole-documentaire". Hij zei dat Anna gelukkig een verzamelaar was, dus het was gemakkelijk om haar verhaal samen te stellen. "Ik word het beu om mensen haar verhaal te zien vertellen, terwijl ze genoeg achterliet om haar eigen verhaal te vertellen. Het was behoorlijk emotioneel om terug op reis te gaan", zei hij over het project. "Ik denk dat Anna op veel manieren verkeerd werd begrepen. Nu zien we verhalen over een aantal van de vrouwen van Hollywood, zoals Britney Spears, Brittany Murphy en Anna Nicole, die een ruwe deal kregen en echt slecht werden behandeld in de pers en de roddelpers. Dus voor mij is het tijd voor de rechtvaardiging voor Anna."

Dannielynn Birkhead heeft een talent voor muziek

Volgens de Daily Mail heeft Dannielynn gitaar leren spelen. Tijdens het jaarlijkse Kentucky Derby-uitje bracht Dannielynn haar gitaar mee, in de hoop deze te laten signeren door Bon Jovi's gitarist, Ritchie Sambora. TMZ meldde dat ze meer kreeg dan dat - Samboara bood haar gitaarlessen ook aan wanneer ze naar Los Angeles kwam. Hij moedigde haar zelfs aan om haar muzikale ambities na te jagen. "Richie gaf haar bemoedigende woorden en drong er bij haar op aan haar dromen te volgen om een volleerd gitarist te worden", aldus de uitlaatklep.

"Larry zegt dat het zo overweldigend was, dat zijn dochter bijna flauwviel. Richie vertelde hen dat hij normaal gesproken geen lessen geeft, maar hij maakte een speciale uitzondering voor Dannielynn," vervolgde TMZ. Het lijkt erop dat ze op weg is om de wereld van entertainment te betreden. Ze probeerde eerder acteren, maar ging er niet echt naar toe. Maar in 2021 zei ze tegen TMZ dat "ze in een oogwenk zou inspringen op een aanbod voor Stranger Things of The Mandalorian."

Aanbevolen: