Hoe de dochter van Chris Hemsworth, India, haar rol kreeg in Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Hoe de dochter van Chris Hemsworth, India, haar rol kreeg in Thor: Love And Thunder
Hoe de dochter van Chris Hemsworth, India, haar rol kreeg in Thor: Love And Thunder
Anonim

Doing Thor: Love and Thunder was een familieaangelegenheid voor zijn hoofdrolspeler, Chris Hemsworth - wiens dochter, India Rose Hemsworth, zich bij hem voegde in de film als Love, dochter van Gorr the God Butcher (Christian Bale).

Toen waren er ook cameo's van zijn vijf andere familieleden. Zijn co-sterren, waaronder regisseur Taika Waititi, hadden ook hun kinderen in de film. Hier is alles wat je moet weten over deze gastoptredens.

Welke beroemdheden hadden hun kinderen in 'Thor: Love And Thunder'?

Waititi's kinderen, Te Hinekāhu & Matewa Kiritapu Waititi; De kinderen van Natalie Portman, Amalia & Aleph Millepied; en Bale's zoon, Rex Bale, speelden allemaal Asgardische kinderen die door Gorr waren ontvoerd. Ondertussen speelden de zonen van Hemsworth, Sasha en Tristan, allebei Young Thor in een flashback-sequentie, afgezien van hun rol als Asgardiaanse kinderen.

In een interview met Marvel.com opende Hemsworth over de "grondige" ervaring van het werken met kinderen. "Ik hou van het eigendom dat de kinderen op zulke momenten hebben," zei hij.

Hij vervolgde: "Het is een goede herinnering voor ons allemaal, gewoon om trouw te blijven aan wie je bent en niet verstrikt te raken in het eigenbelang van dit alles. [Kinderen] brengen je echt terug naar de aarde en de hele ervaring aarden." Hij sprak ook uit hoe trots hij was op zijn dochter omdat ze haar eerste acteeroptreden had genageld. "Het was net alsof ik thuis was en haar probeerde te vertellen iets te doen, ze zei: 'Pfft, nee, ik doe het op mijn manier'", zei hij over India. "En kracht voor haar, goed voor haar, want ze deed het ongelooflijk."

Bale had ook leuke dingen te zeggen over het vader-dochterduo."Chris was een geweldig attente vader, de hele tijd buiten de camera, gewoon om te controleren of ze in orde was, mij duimen omhoog, ik hem duimen omhoog, controlerend," zei de nieuwe MCUtoevoeging. "Het was echt vertederend om die twee te zien. Hij liet haar met rust en ze deed het zelf."

Hoe werd de dochter van Chris Hemsworth gecast in 'Thor: Love And Thunder'?

Volgens Waititi waren ze aanvankelijk niet van plan om de dochter van Hemsworth in de film te hebben. "Het was niet altijd het plan", legde hij uit.

"Het idee begon echt toen Chris het over India had. En hij zei: 'O, weet je, het zou best cool voor me zijn om in een scène te zijn met mijn dochter.' Ik begon rond te kijken als: 'Oh, iedereen heeft kinderen. Al deze acteurs hebben kinderen.'" Hij voegde eraan toe dat hij "echt dol is op het idee dat mijn kinderen op dit moment kunnen terugkijken en kunnen zeggen, oh wauw, we waren er. Er is een verslag van."

Hemsworth zei echter dat India's cameo een "eenmalige" was, ondanks dat er ruimte was voor haar personage om terug te keren. "Ik wil niet dat ze nu kindersterren en acteurs worden", zei de Extraction-ster. "Het was gewoon een bijzondere ervaring die we allemaal hadden en ze vonden het geweldig. Ze hadden een geweldige tijd." De vrouw van de acteur, Elsa Pataky, verscheen ook in de film als een van Thor's exen, Wolf Woman. Toen speelde Luke, de broer van Hemsworth, Thor in de re-enactment van Thor: Ragnarok naast Matt Damon als Loki.

Christian Bale's kinderen overtuigden hem om mee te doen aan 'Thor: Love And Thunder'

In een interview met Screen Rant onthulde Bale dat zijn kinderen hem uiteindelijk overtuigden om Thor: Love and Thunder te doen. "Voor mij was het Taika. Ik hield van Thor: Ragnarok, net als mijn familie", zei de acteur over wat hem naar het project trok. "We hielden ook allemaal van Jojo Rabbit, en toen had ik met Natalie gewerkt en wilde ik met Tessa en met Chris werken. Daar komt het op neer, echt. Ik ging gewoon, 'Geweldig!' Hield van het script, hield van Taika's beschrijving van de schurk. 'Laten we dit gaan doen.'"

"Er waren enkele potentiële planningsconflicten", vervolgde hij. "Ik zei tegen mijn familie: 'Ik denk niet dat het gaat lukken', en ze zeiden: 'Nee, jij zorgt ervoor dat het lukt. Je doet dit, pap.' Ze gaven me mijn marsorders en ik gehoorzaamde plichtsgetrouw." Dat is een coole vader.

Portman zei ook dat haar kinderen een factor waren bij haar terugkeer naar MCU. "Ik heb het gevoel dat dit de fase van mijn carrière is waarin ik echt indruk wil maken op mijn kinderen", vertelde ze onlangs aan Variety. "Mijn 5-jarige en mijn 10-jarige waren zo geboeid door dit proces, dat ze de set bezochten en me gekleed in een cape zagen. Het maakte het echt cool. Weet je, het is zeer zeldzaam dat mijn kinderen zijn als, 'Ga alsjeblieft aan het werk!' Meestal is het precies het tegenovergestelde."

Aanbevolen: