Hoeveel hulp kreeg Rumer Willis van haar rijke ouders toen ze haar nettowaarde van $ 4 miljoen vergaarde?

Inhoudsopgave:

Hoeveel hulp kreeg Rumer Willis van haar rijke ouders toen ze haar nettowaarde van $ 4 miljoen vergaarde?
Hoeveel hulp kreeg Rumer Willis van haar rijke ouders toen ze haar nettowaarde van $ 4 miljoen vergaarde?
Anonim

De afgelopen maanden was de familie Willis in de krantenkoppen vanwege de onthulling dat bij patriarch Bruce Willis afasie is vastgesteld. Als gevolg van het feit dat de wereld over zijn diagnose vernam, hebben mensen in een nieuw licht teruggekeken op Bruce's gedrag in het verleden. Daar komt nog bij dat veel mensen spijt hebben van de harde manier waarop ze Bruce's recente carrièrekeuzes hebben beoordeeld. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Bruce Willis niet de enige is wiens leven is beïnvloed door zijn recente diagnose. Houd er als bewijs van dat feit in gedachten dat Bruce's oudste dochter Rumer Willis degene is die de diagnose van haar vader aankondigde. Met dat in gedachten is er hernieuwde belangstelling voor Rumer's leven, inclusief hoe ze een indrukwekkend fortuin van $ 4 miljoen vergaarde volgens celebritynetworth.com.

Wat is de belangrijkste baan van Rumer Willis?

Als oudste dochter van Bruce Willis en Demi Morre, is Rumer Willis al sinds haar kindertijd actief in de acteerwereld. Sterker nog, in hetzelfde jaar dat Willis zeven jaar oud werd, maakte ze haar debuut op het grote scherm in haar moeders film Now and Then. Het jaar daarop speelde Rumer een ondersteunende rol in een andere film van haar moeder, Striptease, en die keer speelde ze de dochter van Demi's personage.

Na in verschillende van haar moeder- en vaderfilms in bijrollen te zijn blijven spelen, veranderde de acteercarrière van Rumer Willis in 2008 ingrijpend. Tot grote vreugde van velen speelde Rumer een belangrijke rol in de populaire komische film The House Bunny, een film waar geen van haar ouders deel van uitmaakte. In de jaren sinds die film werd uitgebracht, blijven fans geïnteresseerd in de cast van The House Bunny, inclusief hoeveel geld ze nu allemaal hebben.

Toen Rumer Willis bewees dat ze op eigen kracht kon slagen, kreeg ze rollen in verschillende tv-shows. Op het televisiefront verscheen Rumer bijvoorbeeld in shows als Medium, CSI: NY en Workaholics naast terugkerende rollen in de series 90210 en Empire. Bovendien verscheen Rumer in verschillende films en kreeg ze zelfs een kleine rol in Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat een rol in een Tarantino-film een grote deal is voor elke acteur.

Naast het spelen van personages op het grote en kleine scherm, liet Rumer Willis de wereld haar als persoon een beetje beter leren kennen in 2015. Dat was tenslotte het jaar dat Rumer meedeed aan het twintigste seizoen van de hit "reality" wedstrijdshow Dancing with the Stars. Naast het winnen van nieuwe fans tijdens haar deelname aan Dancing with the Stars, slaagde Rumer er ook in om te zegevieren en de veelgevraagde spiegelboltrofee mee naar huis te nemen.

Toen Rumer Willis eenmaal bewees dat ze kan acteren en dansen, gingen de meeste mensen ervan uit dat ze al haar vaardigheden kenden. Het bleek echter dat Willis nog een ander talent onder haar hoed had waarvan de meeste mensen zich helemaal niet bewust waren. Rumer trad immers op als de leeuw tijdens het eerste seizoen van The Masked Singer en ze overleefde tot de achtste aflevering omdat bleek dat ze een fantastische zangstem heeft. Gezien het feit dat Rumer werd betaald voor al haar acteerrollen en haar functies als Dancing with the Stars en The Masked Singer, heeft ze duidelijk haar acteervaardigheden enorm verzilverd.

Hoe anders heeft Rumer Willis haar fortuin vergaard?

Op basis van al het succes dat ze heeft genoten in haar entertainmentcarrière, is het duidelijk dat Rumer Willis daar alleen van had moeten kunnen leven. Gezien het feit dat Rumer een zeer gezond vermogen heeft, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er andere manieren zijn die ze in de loop der jaren aan haar fortuin heeft toegevoegd.

Een van de meest opvallende manieren waarop Rumer Willis geld heeft verdiend, is dat ze in het verleden heeft gemodelleerd. Zo besloot het modelabel Badgley Mischka in 2011 om een marketingcampagne te draaien rond afbeeldingen van Rumer. Volgens berichten verscheen het marketingmateriaal van Badgley Mischka met Rumer op de pagina's van tijdschriften als Vogue, InStyle en Harper's Bazaar. Bovendien werden de beelden ook online en in buitenreclame gepubliceerd.

Als je het leven van Rumer Willis van dichtbij bekijkt, is het heel duidelijk dat ze veel geld voor zichzelf heeft verdiend. Het zou echter dwaas zijn om te doen alsof Rumer niet veel hulp kreeg van haar rijke en beroemde ouders. Naast het starten van haar acteercarrière door in de films van haar ouders te verschijnen, werd ze een stuk rijker dankzij haar ouders toen ze 25 werd, want toen kreeg Rumer toegang tot haar trustfonds. Hoewel het onduidelijk is hoeveel geld Rumer uit haar trustfonds heeft gekregen, lijdt het geen twijfel dat het een aanzienlijk bedrag was.

Aanbevolen: