Hoeveel geld betaalde Adam Sandler Halsey om op te treden tijdens de Bat Mitswa van zijn dochter?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld betaalde Adam Sandler Halsey om op te treden tijdens de Bat Mitswa van zijn dochter?
Hoeveel geld betaalde Adam Sandler Halsey om op te treden tijdens de Bat Mitswa van zijn dochter?
Anonim

We hebben Halsey een behoorlijke muzikale evolutie zien doormaken tijdens haar opkomst, maar zelfs de artiest had zo'n optreden niet kunnen voorspellen, toen ze optrad in Bat Mitzvah, de dochter van Adam Sandler's dochter Sunny.

We zullen de ervaring bekijken en waarom het zoveel Halsey betekende. Daarnaast zullen we ook de schijnwerpers zetten op hoe ze werd betaald voor het optreden. Gezien zijn Netflix-deal van $ 250 miljoen was Sandler meer dan in orde met de betaling. Zoals we echter zullen onthullen, hangt er een behoorlijk prijskaartje aan het privé boeken van Halsey.

Adam Sandler liet Adam Levine optreden op Sadie's Bat Mitzvah in 2019

Dankzij zijn Netflix-geld en nettowaarde die de grens van $ 500 miljoen nadert, is contant geld zeker geen probleem voor Adam Sandler. Dat was nogal duidelijk voor de Bat Mitzvah-evenementen van zijn dochters. In 2019 was hij in staat om Adam Levine voor het evenement te krijgen, die op het laatste moment opdook en drie van zijn nummers speelde.

Sandler vertelde het verhaal opnieuw tijdens zijn tijd naast Jimmy Kimmel: En ik dacht, ik… ik wist niet eens waarom ik dit deed, maar ik zei: 'Ik zou graag iets speciaals doen voor mijn dochter, ik hou zoveel van haar en bla, bla, bla.' Dus ik sms… je weet wat ik bedoel, iedereen houdt van hun dochter, maar wat dan ook', zei Sandler over zijn dochter Sadie. 'En ik sms hem: 'Ik' Het spijt me dat ik je dit moet aandoen, mijn kind krijgt zaterdagavond bat mitswa. Zou je het erg vinden om een paar deuntjes te komen zingen? Het zou ongelooflijk zijn.'

Sandler gaf toe dat hij meteen spijt had van de vraag, maar was verrast door het snelle antwoord: "Maar ik weet niet waarom ik het deed. Dan zie je de dot dot dot meteen. Ik heb zoiets van: 'Hij heeft het en hij staat op het punt iets te zeggen."

Levine trad niet alleen op, maar de acteur onthulde ook dat hij een grote favoriet was bij zijn dochter vanwege het optreden. In werkelijkheid deed Sandler niet minder zijn best voor de volgende Bat Mitzvah, die Halsey onlangs onthulde.

Halsey heeft de Bat Mitzvah gerelateerd aan Coachella

Deze keer was Halsey de hoofdact van Sunny's epische Bat Mitzvah. Volgens Halsey was het feest als iets dat ze nog nooit eerder had gezien, vergeleken met Coachella.

"Allereerst was het de gekste bat mitswa die ik ooit in mijn leven heb gezien", vertelde Halsey aan Jimmy Fallon in The Tonight Show.

“Zoals je zou verwachten van Adam Sandler. Het was alsof… ik bedoel, het was als Coachella. Ik kon het niet geloven. Ik had zoiets van, 'Wauw, jullie hebben me geboekt?' Ik was echt vereerd."

Halsey werd emotioneel toen ze de voorstelling besprak en noemde het een volledig cirkelmoment, aangezien ze al op jonge leeftijd fan was van Sandler's werk. Dat omvatte ook haar vader: Mijn vader is een enorme golfer en hield van 'Happy Gilmore' en keek er altijd naar. Dus de eerste zin die ik ooit in mijn leven zei, was: 'Ga naar je huis, bal.'

Op de gastenlijst stonden niet alleen Halsey, maar ook Adams goede vriend Jennifer Aniston, samen met Charlie Puth en Taylor Lautner.

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel de hele nacht Adam heeft gekost. Wat we wel weten, is dat het bereik om Halsey te boeken voor een privé-evenement ongelooflijk duur is … laten we hopen dat hij de korting voor jeugdhelden kreeg …

Halsey's boekingskosten variëren meestal tussen $1, 500, 000-$1, 999, 999

Volgens Celebrity Talent International is het vrij prijzig om Halsey voor een privé-evenement te krijgen. Met een waarde van $ 20 miljoen is de artiest al gevestigd - wat betekent dat een boeking niet goedkoop zal zijn.

De gebruikelijke prijsklasse ligt tussen $ 1,5 miljoen en iets minder dan $ 2 miljoen. Dit is een behoorlijk aantal, hoewel we aannemen dat de prijsklasse lager was voor Adam, aangezien ze geen volledige show opvoerde en geselecteerde nummers speelde, waarschijnlijk in het bereik van drie of vier vergelijkbaar met Adam Levine.

Desalniettemin zijn we er vrij zeker van dat Halsey het uiterlijk verliet met minstens zes cijfers en laten we eerlijk zijn, ze genoot ook van een hele ervaring en een ervaring die ze nooit zal vergeten.

Aanbevolen: