Dit is wat Allison Janney meenam uit de set van 'Mom

Inhoudsopgave:

Dit is wat Allison Janney meenam uit de set van 'Mom
Dit is wat Allison Janney meenam uit de set van 'Mom
Anonim

Allison Janney is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord! De actrice verplettert het spel sinds haar debuut in 1991 en is sindsdien verschenen in klassieke films en tv-shows zoals The Help, Hairspray en natuurlijk Mom.

Janney verscheen naast Anna Faris in de hitshow, dat wil zeggen tot het vertrek van Faris na seizoen 7. Nou, na maar liefst 8 jaar aanloop komt er officieel een einde aan mama, en fans zijn net zo diepbedroefd als Allison en mede-co-ster, Jaime Pressly.

Aangezien de show een van de beste familie-sitcoms aller tijden was, spreekt het voor zich dat Allison iets wilde om het aan te herinneren. Dus de actrice nam een paar items mee op haar laatste opnamedag, en fans willen graag weten waarmee Allison Janney precies is weggelopen.

Alison Janney neemt afscheid van 'mam'

Allison Janney is een integraal castlid van de hitshow Mom sinds de start in 2013. Hoewel de show een hit kreeg na het vertrek van Anna Faris na seizoen 7, kregen fans nog meer slecht nieuws toen het netwerk kondigde aan dat seizoen 8 het laatste zou zijn.

Nou, op de laatste opnamedag maakte Janney duidelijk dat ze niet met lege handen zou weglopen! Na bijna een decennium de rol van Bonnie te hebben gespeeld, is het alleen maar passend voor Allison om een paar decorstukken voor de herinneringen te pakken.

Tijdens haar interview op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, onthulde de 61-jarige dat ze inderdaad een paar dingen had genomen voordat de serie werd afgesloten, en een van hen kwam zelfs als een schok voor de moeder producenten.

Het allereerste item dat Allison mee naar huis nam, was niet alleen belangrijk voor de actrice zelf, maar ook voor haar karakter, aangezien Bonnie er vanaf het begin een droeg, ondanks dat niemand het besefte.

"Niemand wist dat ik een pruik droeg. En ik kom binnen voor dit seizoen van mama en de producers zien me zo [met grijs haar], en ze zeggen: 'Wat heb je gedaan? Jij had het ons moeten vragen voordat je dit met je haar deed!" zei Janney.

Terwijl de producenten een korte paniekaanval kregen omdat ze dachten dat Allison haar haar had geverfd en geknipt, maakte de actrice duidelijk dat ze de hele tijd een pruik droeg, en je kunt er zeker van zijn dat ze die mee naar huis heeft genomen.

De pruik is niet waar Allison de grens trok! De actrice nam ook een paar joggingbroeken mee naar huis en beweerde dat "mijn personage Bonnie ervan hield om comfortabel te zijn, net als Allison Janney, dus ik nam veel joggingbroeken en ging ermee op pad", zoals ze zou moeten!

Hoewel de meeste van haar meeneemkeuzes uit de kledingkast kwamen, wilde Allison niets stelen van de eigenlijke set, aangezien het toch Bonnie's huis is.

Toen hem werd gevraagd naar het einde van de show, zei Janney dat de conclusie "ongelooflijk bitterzoet" is. Bovendien vond de ster het moeilijk om door elke scène te komen zonder in tranen uit te barsten!

"Het was de grootste emotionele achtbaanrit", zei ze. "Letterlijk iedereen was overal. Het was echt triest. Het was zo'n familie die we hier hadden", zei Allison. Hoewel de laatste aflevering een zware pil zal zijn om te slikken, konden mama-fans niet gelukkiger zijn met hoe geweldig een sitcom het echt was.

Aanbevolen: