‘Bling Empire’s’ Kim Lee onthult dat ze nooit in dit hotel zou verblijven

Inhoudsopgave:

‘Bling Empire’s’ Kim Lee onthult dat ze nooit in dit hotel zou verblijven
‘Bling Empire’s’ Kim Lee onthult dat ze nooit in dit hotel zou verblijven
Anonim

We zagen de vele ups en downs van Kim Lee tijdens seizoen 1 op 'Bling Empire'. Een van de grootste momenten was het vinden van haar echte biologische vader. Zoals ze met Vice toegaf, was dat deel van de show niet het gemakkelijkste om te filmen: "Het was eigenlijk ongelooflijk moeilijk om dat op tv te doen", zei Lee over het delen van iets zo delicaats met miljoenen mensen. "Oorspronkelijk lieten de producers me zitten en vroegen me naar mijn relatie met mijn ouders - mijn moeder en stiefvader. Ik legde hun uit dat het heel bijzonder is, maar dat ik helemaal geen relatie had met mijn biologische vader. En uiteindelijk zeiden ze: 'Zullen we je helpen hem te vinden?'”

Natuurlijk weten we allemaal hoe dat is afgelopen, toen Lee erachter kwam dat haar vader was overleden. Het was een moeilijk moment, maar wel een die ons een andere kant van de realityster liet zien. Ze was ook erg onder de indruk van hoe gemakkelijk haar moeder zich aanpaste. “Mijn moeder was een natuurtalent in de show, ze is zo’n karakter en ze was gewoon zichzelf. Zij is echt degene die normaal foto's van mij maakt; ze wordt er steeds beter in', vertelde Lee, 32, aan VICE in een videogesprek vanuit Los Angeles. “Ik ben erg trots op haar, want dit was de eerste keer dat ze zo voor de camera stond. Veel Aziatische ouders zijn erg privé en ze deed dit echt alleen voor mij en om mij te steunen.”

Nu de show voorbij is, blijft Lee optreden, zoals onlangs, ze was te zien in de Wine and Weed Podcast. Zoals ze tijdens de show onthulde, is er een bepaald hotel waar ze nooit zou verblijven.

The Cecil Hotel

Het lijkt erop dat fans samen met Kim Lee praten over de nieuwe Netflix-documentaire, Crime Scene, The Vanishing in het Cecil Hotel. De documentaire kijkt naar vreemde gebeurtenissen in het hotel, waaronder de verdwijning van Elisa Lam. Er wordt gezegd dat het hotel misschien opengaat, onthulde Lee, ze heeft absoluut geen interesse om deel te nemen.

We nemen Lee echt niet kwalijk dat hij zich zo voelt! Gezien de verhalen zou het veel tijd kosten om een kamer te boeken!

Aanbevolen: