Ondanks dat hij eruitziet als een Griekse god, is dit de echte reden waarom Zac Efron zijn Baywatch-routine nooit meer zou volgen

Inhoudsopgave:

Ondanks dat hij eruitziet als een Griekse god, is dit de echte reden waarom Zac Efron zijn Baywatch-routine nooit meer zou volgen
Ondanks dat hij eruitziet als een Griekse god, is dit de echte reden waarom Zac Efron zijn Baywatch-routine nooit meer zou volgen
Anonim

Betreden van een Hollywood-film met een groot budget is al stressvol genoeg voor elke acteur of actrice. Stel je nu de stress voor om daaraan toe te voegen, door er op een bepaalde manier uit te moeten zien. Sommige van de topsterren kennen deze formule maar al te goed. Miles Teller nam een behoorlijk dieet voor zijn shirtloze strandscène in Top Gun: Maverick.

Iemand als Zac Efron kan zich inleven in Teller en in de beste vorm van zijn leven komen voor Baywatch.

Hoewel Zac eruitzag als een Griekse God in de film, onthulde hij dat het ondergaan van zo'n transformatie niet iets is dat hij ooit nog zal doen.

Laten we eens kijken wat er achter de schermen gebeurde.

Zac Efron is tegenwoordig veel flexibeler met zijn training en dieet

Zac Efron houdt er nog steeds van om zichzelf te pushen, vooral vanuit trainingsoogpunt. Er zijn echter dingen veranderd sinds Baywatch. De acteur wil niet langer dat gevoel beperkt te zijn - hij wil vrij leven.

"Het is zoveel beter om vrij te zijn en vrij te zijn", legde hij uit. "Ik vind het heerlijk om wakker te worden en te doen wat ik wil doen. Ik ben niet verplicht om te trainen of ik eet een bepaald ding niet."

Een grote verandering die Efron doorvoerde na Baywatch, legde meer nadruk als het gaat om een goed gevoel in zijn lichaam. Dit omvatte meer rekken en minder gewichten.

"Ik wil nog steeds klaar zijn om alles te doen, in staat zijn om te doen wat het leven nodig heeft of wil dat ik doe, dus er is nu net zoveel stretch als er training is", zei hij.

Efron houdt van het aspect van zichzelf pushen, maar als hij het voor rollen doet, is het volgens de acteur gewoon onrealistisch om vol te houden.

"Het is absoluut leuk omdat je alles op het spel kunt zetten in termen van je werkethiek en zien hoe ver je het kunt pushen", vertelde Efron aan PEOPLE. "Het is een eindige periode, maar ik zou dat niet als een gezonde of normale manier van leven van alledag beschouwen."

Zac Efron's Baywatch-routine werd ruw tegen het einde

Om de camera van Efron klaar te maken, heeft zijn trainer onderweg een aantal belangrijke veranderingen in het dieet aangebracht. Na elke twee weken zag de acteur veranderingen in zijn eiwit-, koolhydraten- en vetgeh alte.

Eiwit werd ook erg hoog gehouden, zodat zijn spieren niet zouden breken. De koolhydraten waren echter extreem laag om de camera gereed te maken - wat leidde tot Efrons stemmingswisselingen.

"Mensen vertelden me niet dat ik gemeen was of zo", legde hij uit aan PEOPLE, "maar ik voelde dat gebrek aan koolhydraten."

Voor de acteur moest alles precies goed zijn. Zijn koolhydraten waren helemaal op, wat leidde tot de film, maar vlak voor de opnames zag hij een grote toename in hen, zodat ze vol raakten en eruitzagen als een Griekse God op het scherm.

Alsof deze manipulatie niet moeilijk genoeg was, werd het water van Efron ook aanzienlijk gesneden, zodat de acteur een droge en gebruinde blik kon behouden, zonder de bloat. Cleary, zijn lichaam absorbeerde alles als een spons. Toch wil Efron nooit meer met deze formule te maken hebben…

Zac Efron zal niet meer in Baywatch-vorm komen

Zo te zien was de formule alsof Zac meedeed aan een echte bodybuildingshow. We kunnen ons de stress voorstellen die de acteur had, niet alleen omdat hij er op een bepaalde manier uit moest zien, maar tegelijkertijd moest hij zijn A-game voor de film meenemen.

Gezien zijn woorden met Cinema Blend, was het allemaal te veel: "Dat was eigenlijk een heel belangrijk moment om Baywatch te doen. Omdat ik me realiseerde dat toen ik klaar was met die film, ik daar nooit meer in wil zijn weer goed in vorm."

"Echt. Het was zo moeilijk. Je werkt met bijna geen bewegingsruimte. Je hebt dingen als water onder je huid waar je je zorgen over maakt. Van je six-pack een four-pack maken. Zo shit dat is gewoon niet… het is gewoon dom, het is gewoon niet echt."

Terugkijkend is de acteur blij dat het allemaal gelukt is, maar hij zou zijn nadruk graag ergens anders willen leggen bij het voorbereiden van een film. "Alsof ik blij ben dat het heeft gewerkt. Ik ben blij dat ik er doorheen ben gekomen. Misschien doe ik het nog een keer als het iets de moeite waard is, maar laten we wachten tot het zover is. Ik ben goed. Zorg goed voor je hart. Zorg goed voor je hersenen. Het gaat goed met me."

Volledig begrijpelijk.

Aanbevolen: