Genieten Jenna Johnson en Val Chmerkovskiy van 'Dancing With The Stars' van het getrouwde leven?

Inhoudsopgave:

Genieten Jenna Johnson en Val Chmerkovskiy van 'Dancing With The Stars' van het getrouwde leven?
Genieten Jenna Johnson en Val Chmerkovskiy van 'Dancing With The Stars' van het getrouwde leven?
Anonim

Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy zijn in de loop der jaren fanfavorieten geworden als getalenteerde professionele dansers op Dancing With The Stars. Toevallig zijn ze ook in een liefdevol huwelijk en mogen ze elke maandagavond live de dansvloer van de ballroom delen op live televisie. Val kwam in 2011 bij de show nadat zijn broer, Maks Chmerkovskiy, bekendheid verwierf door de show. Jenna Johnson ontmoette Val voor het eerst toen ze in 2015 deel uitmaakte van de DWTS-groep. Het paar dateerde in 2015 maar stopte een paar maanden later.

Gelukkig vonden Val en Jenna de weg naar elkaar terug en in juni 2018 stelde hij de vraag. Het aanzoek was tijdens een zeer romantische reis naar Italië en het hele moment stond stiekem op tape! Val en Jenna trouwden op 13 april 2019 tijdens een prachtige ceremonie met uitzicht op de oceaan in het Terranea Resort in Rancho Palo Verdes, Californië. Het leven na het huwelijk was hectisch maar vol avonturen voor deze twee. Er komt nog zoveel meer voor Jenna en Val Chmerkovskiy en fans kunnen niet wachten om mee te rijden!

6 Dans bracht Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy samen

"Laten we door het leven blijven dansen?"

Johnson onthulde dat een romance met Chmerkovskiy bijna onvermijdelijk was. Ze verklaarde in november 2018: "Er is iets met de show, man. Je bent zo hands-on. … Dans is heel fysiek.” Veel danspartners in de show hebben na de show een relatie gezocht, bijvoorbeeld Artem Chigvintsev en Nikki Bella die nu verloofd zijn en een kind delen. Johnson voegde eraan toe: "Je brengt zoveel tijd door met die ene persoon", legde ze uit."Ik denk dat het onvermijdelijk is als er twee mooie, aantrekkelijke mensen zijn die getalenteerd zijn."

5 Val Chmerkovskiy's romantische voorstel aan Jenna

"Ik word elke dag meer verliefd op je. Dit zal voor altijd de beste dag van mijn leven zijn ?"

Val ging op één knie terwijl hij en Jenna langzaam aan het dansen waren in de straten van Venetië, Italië. "Ik wist vanaf het moment dat ik je ontmoette, je de man van mijn dromen was en ik wilde voor altijd bij je zijn", schreef Johnson destijds op Instagram. “Bedankt dat je mijn sprookje vandaag hebt laten uitkomen! Ik kan niet geloven dat ik je mijn verloofde mag noemen!!!! verloofd.”

4 Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy's prachtige bruiloft

Val en Jenna trouwden in een resort in Californië en hadden veel Dancing With The Stars-leden aan hun zijde. Adam Rippon, Lindsay Arnold en Gaby Diaz dienden als bruidsmeisjes, terwijl Laurie Hernandez, Normani, Ginger Zee, Artem Chigvintsev, Nikki Bella, Hayley Erbert, Witney Carson, Emma Slater, Sasha Farber, Mark Ballas, Cheryl Burke, Alan Bersten en Brandon Armstrong was allemaal aanwezig. Het paar organiseerde zelfs een tweede huwelijksfeest in Utah voor een meer intieme bijeenkomst.

3 Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy steunen elkaars carrière

Hoewel ze technisch tegen elkaar strijden in de reality-dansshow, steunen ze allebei de ander en hun respectievelijke partners volledig. Jenna werd onlangs tweede met partner Jojo Siwa en Val deelde enkele lieve woorden voor zijn getalenteerde vrouw. "Weinigen weten hoe hard je werkt, ik ben een van de gelukkigen die getuige is van je proces en hoe briljant je bent. Op de volgende keer dat je mag schitteren en de ster mag zijn die je altijd bent", schreef hij.

Toen er geruchten gingen over een mogelijke romance tussen Val en zijn partner Olivia Jade, veegde Jenna snel de leugens onder het tapijt en steunde ze ze allebei. Johnson legde uit: Het is niet nieuw voor mij en Val, want we zijn al vele jaren op de show en we hebben dit vaak meegemaakt. Wij allebei - met mij, met hem. Ik was trots op Olivia omdat ze zo snel sprak.”

2 Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy hebben babykoorts

Het tweetal geniet van het huwelijksleven en nu hebben ze maar één ding aan hun hoofd. Jenna zei: 'Ik wil baby's. Val wil heel graag baby's. We hebben er zeker over gesproken. Dat is onze toekomst. Dat is wat we willen als dat gaat gebeuren." Johnson voegde eraan toe: "Er is dat gezegde dat er nooit het juiste moment is, maar ik denk dat we dingen gewoon willen uitzoeken en het dan laten gebeuren wanneer het de bedoeling is dat het gebeurt."

Val en Jenna brengen veel tijd door met Maks en zijn professionele danseres, Peta Murgatroyd, en hun vierjarige zoon Shai. Voor je het weet zullen Val en Jenna dansersbaby's tevoorschijn toveren, net als Maks en Peta.

1 Wat volgt er voor Jenna Johnson Chmerkovskiy en Val Chmerkovskiy?

Het gerucht gaat dat Val Chmerkovskiy de DWTS-dansvloer voorgoed zal verlaten. Val's had een goede run in het afgelopen decennium en zijn laatste partner Olivia Jade was misschien wel zijn laatste. Hij beweert dat er geen kwaad bloed is of verbrande bruggen, hij voelt gewoon alsof het zijn tijd is om zijn dansschoenen op te hangen… voorlopig.

"Ik hoop dat dit niet het einde is", zei de finalist van seizoen 30. "Ik denk dat hij de beste mannelijke danser van de show is, en ik kan dat heel zelfverzekerd en trots zeggen. Ik denk dat er veel meer is dat we niet van hem hebben gezien dat ik graag zou zien." Johnson voegde toe: "Ik zal hem hoe dan ook steunen, en ik denk dat het leuk zal zijn om hem nieuwe dingen te zien uitproberen die hij wil doen. Hij is de meest artistieke persoon. Ik zou hem graag zien acteren, regisseren, nastreven muziek… we zullen zien. Ik hoop echt dat het niet is omdat hij zo goed kan dansen."

Jenna zal zeker terugkomen en strijden om die spiegelboltrofee in seizoen 31! Ze is tweede jaar achter elkaar geplaatst en is toe aan nog een overwinning. Val won twee seizoenen op rij, eerst met Rumer Willis en opnieuw met Olympisch turnster Laurie Hernandez.

Aanbevolen: