Alles wat we weten over 'Dancing With The Stars' Pro, Val Chmerkovskiy

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Dancing With The Stars' Pro, Val Chmerkovskiy
Alles wat we weten over 'Dancing With The Stars' Pro, Val Chmerkovskiy
Anonim

Dancing With The Stars heeft door de jaren heen niet alleen veel beroemdheden gehad, maar ook veel professionele danspartners. De professionals komen van over de hele wereld en van professionele wedstrijden of andere dansshows (zoals So You Think You Can Dance).

Valentin Aleksandrovich "Val" Chmerkovskiy is een van die professionele dansers. Chmerkovskiy werd geboren op 24 maart 1986, waarmee hij 35 jaar oud was. Hij werd geboren in Odessa, Oekraïne en verhuisde als kind naar de VS.

Momenteel, tijdens het dansen in seizoen 30 van DWTS met YouTuber Olivia Jade, is Val een van de oude pro's van de show en al jaren een favoriet onder fans. Van zijn tijd in de populaire dansshow tot werelddanswedstrijden, een memoires, tours, relaties en alles daartussenin, hier is alles wat we weten over Dancing with the Stars pro, Val Chmerkovskiy.

9 Vroege leven

Val Chmerkovskiy werd geboren in de Oekraïne als zoon van Aleksandr "Sasha" Chmerkovskiy, een zeekoopman, en Larisa Chmerkovskaya, een ingenieur. Hij heeft ook een broer, Maksim "Maks", die ook een pro is geweest op DWTS. Hij groeide op in een multiconfessioneel huishouden - zijn vader is joods en zijn moeder is christelijk.

In 1994 verhuisden ze naar Amerika, met name Brooklyn, NY, om een nieuw leven te beginnen, waar hij naar de Hudson School ging. Zijn vader en broer begonnen een dansstudio, waar hij een van de studenten was. Chmerkovskiy begon op 7-jarige leeftijd te dansen en begon op 12-jarige leeftijd mee te doen aan wedstrijden.

8 Dansstudio's

Naast een succesvolle danscarrière op Dancing With The Stars en anderszins, verdient hij ook zijn geld door mede-eigenaar te zijn van negen sociale dansstudio's. Chmerkovskiy is samen met zijn broer eigenaar van "Dance With Me Studios". Er zijn zes locaties in het grootstedelijk gebied van New York en nog drie in Southlake, Texas, The Woodlands, Texas en Summerlin, Nevada. Ze hadden er eerder een in Sherman Oaks, Californië, maar dat is sindsdien van eigenaar veranderd.

Volgens hun website biedt DWM "de ultieme danservaring waarbij plezier, gemak en comfort worden gecombineerd met hoogwaardige dansinstructie - in de mooiste dansstudio's." Ze bieden ook privélessen, groepsdanslessen, sociale feesten en evenementen.

Hij is ook de mede-oprichter van Dance & Co., een video-on-demand website die leden toegang geeft tot danslessen, training en entertainment, allemaal binnen handbereik.

7 Val Chmerkovskiy's Nationale Kampioenschappen

De 35-jarige begon al heel jong met dansen, aangezien hij werd opgeleid door zijn vader en als kind en tiener meedeed aan nationale en internationale danswedstrijden. Op 12-jarige leeftijd deed hij mee aan zijn eerste buitenlandse wedstrijd, de German Open. Val en zijn partner waren daar een van de slechts twee stellen. Zijn broer en zijn partner waren de tweede.

Op 15-jarige leeftijd werden Val en zijn partner, Diana Olonetskaya, eveneens 15, het eerste Amerikaanse dansteam dat een wereldkampioenschapstitel voor junioren won op het IDSF Wereldkampioenschap. Tijdens zijn 15-jarige danscarrière is Chmerkovskiy 14 keer Amerikaans kampioen geweest, waaronder German Open, Asian-Pacific Championships, US Open, Blackpool en de World Championships 2 keer (Junior en Youth).

6 'Dancing With The Stars'

Chmerkovskiy verscheen voor het eerst in seizoen twee van Dancing With the Stars als een leerling van zijn broer. Hij verscheen nog een paar keer in de show voordat hij daadwerkelijk een professional werd tijdens seizoen 13. Zijn eerste partner was met model en actrice Elisabetta Canalis. Sindsdien werkt hij ook samen met Sherri Shepherd, Kelly Monaco, Zendaya, Elizabeth Berkley Lauren, Danica McKellar, Janel Parrish, Rumer Willis, Tamar Braxton, Ginger Zee, Laurie Hernandez, Normani, Victoria Arlen, Nancy McKeon, Sailor Brinkley- Cook, Monica Aldama en momenteel Olivia Jade.

Hij heeft de spiegelb altrofee twee keer gewonnen, één keer met Willis en opnieuw met Hernandez, en hij heeft zich vele malen in de finale geplaatst. Hij is de enige professional die drie opeenvolgende seizoenen heeft gespeeld zonder ooit minder dan een 8 te scoren.

5 Val Chmerkovskiy's Tours

Naast het toeren door het land met zijn DWTS-co-sterren, heeft Chmerkovskiy ook getoerd met zijn broer, schoonzus en andere dansers tijdens hun eigen tours. Ze gingen onlangs op hun "Stripped Down"-tour, een aangepaste versie van hun geannuleerde "Motion Pictures"-tour uit 2020. Ze begonnen samen te touren in 2016 en zijn sindsdien op pad gegaan, waarbij ze locaties in de VS uitverkochten, in de voetsporen van een ander DWTS-broer-zuspaar, Derek en Julianne Hough.

4 Zijn memoires

In maart 2018 bracht Chmerkovskiy zijn eerste boek uit, een memoires getiteld "I'll Never Change M Name: An Immigrant's American Dream from Ukraine to the USA to Dancing with the Stars." Het boek beschrijft zijn leven, carrière en ervaring als immigrant die op jonge leeftijd naar de VS verhuisde en zijn tijd op de show. Zijn boek heeft andere DWTS-professionals gevolgd, waaronder Derek Hough, Cheryl Burke, rechter Len Goodman en voormalig gastheer, Tom Bergeron.

3 Getrainde muzikant

Iedereen weet dat Val Chmerkovskiy een getrainde en getalenteerde danser is, maar niet veel mensen weten dat hij ook een muzikant is. Onder de naam VC werd de professionele danser korte tijd rapper en bracht hij nummers uit als "White Boy Boogie", "Champagne Diet" en "Straight Outta Jersey", waarin zijn hond Sir Sleep-a destijds - veel verscheen in de video. In zijn stuk "25 Things You Didn't Know About Me" voor Us Weekly onthulde Chmerkovskiy dat hij een klassiek geschoolde violist is en in een jeugdorkest in Carnegie Hall speelde.

2 Val Chmerkovskiy's relatie

Val zou volgens geruchten een relatie hebben met een aantal van zijn vroegere partners, maar niets was ooit serieus totdat hij collega Dancing With The Stars pro en So You Think You Can Dance alum, Jenna Johnson, ontmoette. Ze begonnen te daten in 2015, in een knipperlichtrelatie. Na een paar moeilijke jaren bevestigde hij dat ze in 2017 weer aan het daten waren. Johnson en Chmerkovskiy verloofden zich in juni 2018, wat ze bevestigden op Instagram en trouwden op 13 april 2019.

1 De huidige geruchten over Val Chmerkovskiy

Door in de publiciteit te komen en gedurende het seizoen intieme relaties met je danspartner te ontwikkelen, gaan fans geloven dat er iets aan de hand is tussen Val en Olivia Jade, meer dan hun professionele relatie. Er werd gespeculeerd dat het seizoen 30-paar 'aan het aansluiten' was. De YouTuber en TikTok-ster stopten de geruchten heel snel door te zeggen dat ze geen relatie hebben, nog nooit hebben aangesloten en dat ze dol is op zijn vrouw.

Aanbevolen: