Is Lance Bass aan het genieten van het vaderschap?

Inhoudsopgave:

Is Lance Bass aan het genieten van het vaderschap?
Is Lance Bass aan het genieten van het vaderschap?
Anonim

Lance Bass werd voor het eerst beroemd als een van de zangers van de iconische jongensband NSYNC uit de jaren 90. Na de band zette Lance zijn carrière voort in de entertainmentindustrie, zowel in de muziek als op televisie, en zelfs na al die jaren is hij nog steeds een relevante artiest.

Tien jaar geleden ontmoette Lance Bass de liefde van zijn leven, acteur en beeldend kunstenaar Michael Turchin, en na een paar jaar daten, trouwden ze in 2014 in Los Angeles. Alle NSYNC-leden waren aanwezig (ze zijn allemaal nog steeds erg close), behalve Justin Timberlake, die op dat moment op tournee was. Ze wisten bijna meteen dat ze ouders wilden worden, en hoewel het iets langer duurde dan verwacht, slaagden ze erin om die droom dit jaar waar te maken. Laten we wat meer te weten komen over Lance's ervaring met het vaderschap.

6 Het was geen gemakkelijk proces

Toen Lance Bass en zijn man Michael Turchin besloten dat ze ouders wilden worden, wisten ze dat het een ietwat ingewikkeld proces zou zijn, maar ze hadden niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om mee om te gaan. Lance vertelde dat hij en Michael moeite hadden om zwanger te worden en met veel surrogaten werkten voordat ze een goede match vonden. Ze vertelden dat, toen hun draagmoeder zwanger werd van een tweeling, ze zich al hadden voorgesteld hoe hun leven als ouders zou zijn, dus het was vooral hartverscheurend voor iedereen toen ze een miskraam kreeg. Dit is voor elke ouder heel moeilijk om mee om te gaan, dus het is fijn dat ze een happy end hebben gehad.

5 Lance Bass's babyaankondiging

Toen ze erachter kwamen dat ze een tweeling zouden krijgen, wachtten ze voorzichtig tot het veilig was en kondigden ze het toen in stijl aan. Lance plaatste een video op Instagram waarin hij en Michael te zien waren in een soort horrorfilm, maar uiteindelijk glimlachten ze opgelucht en verschenen de woorden "twee broodjes in de oven" op het scherm. De aankondiging was zo omdat de tweeling rond Halloween uitgerekend zou zijn.

"Ik hou van Halloween. Toen ik erachter kwam dat ze met Halloween zouden komen, dacht ik meteen: 'Onze babyaankondiging moet een soort Halloween-thema zijn. Misschien moeten we een filmtrailer maken, een horrorfilmtrailer waar we het niet echt zeggen. Je moet het uitzoeken', "vertelde Lance. "En dat is wat we deden. En dus belden we mijn vriend, Colton Tran, die een ongelooflijke horrorregisseur is. We deden het binnen drie dagen. We hadden het geschreven en alles, we schoten het op een dag en monteerden het een andere dag en het was klaar. Dus ik was zo blij met hoe het uitkwam. Michael moet aan boord zijn met al mijn gekke ideeën."

4 Lance Bass had een jongen en een meisje

Op de vraag hoe ze besloten wiens sperma ze gingen gebruiken, zei Lance dat er geen twijfel over bestond: ze wilden dat van Michael gebruiken omdat ze een tweeling wilden.

Michael heeft een tweelingzus en hij hield van die dynamiek, dus ze waren absoluut opgewonden toen ze erachter kwamen dat ze een jongen en een meisje kregen. Ze werden geboren op 13 oktober en het echtpaar noemde hen Violet Betty en Alexander James.

3 Lance Bass had nooit gedacht dat het zou gebeuren

Onlangs is Lance openhartig over zijn worsteling met het accepteren van zichzelf. Het voormalige NSYNC-lid heeft, net als veel mensen van zijn generatie, helaas te maken gehad met terugslag als het op zijn seksualiteit aankwam, dus hij had lange tijd niet durven geloven dat hij een gezin zou kunnen stichten met de persoon van wie hij hield.

"Ik had nooit gedacht dat dit moment zou komen", zei hij. "Nooit. Vroeger zat ik zo in de kast. Ik kijk naar mijn interviews van toen ik bij NSYNC was en ik heb het gevoel dat ik dat niet eens was. Ik klink niet hetzelfde, ik gedraag me niet hetzelfde Ik verborg mijn ware zelf, maar nu mag ik gewoon mezelf zijn en dat is het beste gevoel."

2 Lance Bass is zo dankbaar voor hun surrogaat

Als het proces moeilijk was voor hen twee, kan je je alleen maar voorstellen hoe moeilijk het moet zijn geweest voor hun surrogaat, haar lichaam blootgesteld te hebben aan alle veranderingen en risico's van een zwangerschap. Lance en Michael zijn haar eeuwig dankbaar dat ze hun hun dierbare kinderen hebben gegeven.

"We noemen haar onze engelenmoeder, en ze is gewoon zo lief geweest", zei Lance over haar. "Elke keer als ze een afspraak heeft, zien we die en stuurt ze de echo… Ze is gewoon een uitkomst geweest."

1 Lance Bass kon niet gelukkiger zijn

In het geval dat de eerste vraag niet in al het bovenstaande werd beantwoord, vertellen we je nu dat Lance Bass niet alleen geniet van het vaderschap, hij is gelukkiger dan ooit. Lance en Michael hebben zoveel moeten doorstaan, niet alleen met betrekking tot het proces om hun prachtige baby's op de wereld te zetten, maar ook om hun leven samen te kunnen leven, zonder zich zorgen te maken over wat mensen zouden zeggen. Tegenwoordig is de samenleving sterk geëvolueerd, en toch zijn er mensen die zich graag met hun privéleven bemoeien, dus het is hartverscheurend om na te denken over wat ze decennia geleden hebben meegemaakt. Dat doet er nu echter niet toe, want het paar leeft hun leven ten volle.

"Ik kan niet uitdrukken hoeveel liefde ik nu voel", schreef Lance toen de tweeling werd geboren. "Bedankt voor alle lieve wensen. Het betekende veel. Nu, hoe verander je een luier??! Ahhhhhhhh!"

Aanbevolen: