Hoe hebben Ed Sheeran en zijn vrouw van het getrouwde leven genoten?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben Ed Sheeran en zijn vrouw van het getrouwde leven genoten?
Hoe hebben Ed Sheeran en zijn vrouw van het getrouwde leven genoten?
Anonim

Het is geen geheim dat Ed Sheeran een romanticus is. Sinds het debuut van zijn allereerste single, "The A Team" in 2011, smelt de Britse superster harten met zijn tedere teksten en amoureuze gevoelens in nummers als "Shape of You", "Perfect" en "Castle on the Hill."

Sheeran is een vaste waarde geworden op bruiloften over de hele wereld, met zijn first-dance ready-nummer "Thinking Out Loud" dat de soundtrack wordt voor recepties sinds de release in 2014.

Heeft Sheeran het nummer gespeeld op zijn eigen bruiloft? Dat zou hij heel goed kunnen hebben. De Engelse hitmaker trouwde in januari 2019 met zijn jeugdvriend Cherry Seaborn tijdens een pauze van zijn wereldveroverende Divide Tour. Met een blockbuster-album dat maanden na hun huwelijk is uitgebracht en een ander net is uitgekomen, hoe heeft het privé-paar van het leven genoten sinds ze in 2019 in het huwelijksbootje stapten?

8 'Kende haar toen ik jong was'

Cherry Seaborn en Ed Sheeran waren geen vreemden voordat ze elkaar ontmoetten op Taylor Swift's Fourth of July-feest in 2015. De twee waren jeugdvrienden sinds hun elfde, groeiden op en gingen samen naar de middelbare school in Suffolk, Engeland. Sheeran had naar verluidt een oogje op Seaborn, maar romantiek was niet zoals ze op dat moment een vriendje had. En terwijl Sheeran op 16-jarige leeftijd de school verliet om zich op zijn muziek te concentreren (en daarbij de aandacht trok van Jamie Foxx!) voltooide Seaborn haar bachelordiploma aan de Durham University, voordat ze naar de Verenigde Staten vertrok om haar Masters te behalen aan Duke University, North Carolina.

7 'Er is iets geboren op 4 juli'

Cut to 2015, en Sheeran is op tournee om zijn X-album te promoten in de Verenigde Staten, en Seaborn werkt als consultant in New York City bij Deloitte en Touche. Sterren stonden eindelijk op één lijn - de twee waren tegelijkertijd op dezelfde plaats - ze konden eindelijk die eerste date hebben! "Ik ging weer op tournee en toen ging ik naar Taylor's feest op 4 juli", vertelde Sheeran aan People in 2017. "Ik sms'te [Seaborn] en ze zei: 'Ik ben in Rhode Island op 4 juli feest, ' en ik dacht: 'Ik ook.' Ik zei een beetje tegen Taylor: 'Mag ik een van mijn oude klasgenoten uitnodigen?' De rest is geschiedenis.' Een jaar later vierde het paar hun eerste verjaardag tijdens het jaarlijkse evenement. Sheeran verwijst naar het moment in zijn samenwerking met Swift, "End Game".

6 'Slechte gewoonten leiden tot late nachten'

Drie en een half jaar na de hereniging op Rhode Island stapte het paar in het geheim in het huwelijksbootje in januari 2019. Zo stiekem dat het nieuws pas in juli van dat jaar bekend werd toen de teksten van zijn vierde studioalbum nr. 6 Samenwerkingsproject verklaarde: "Kijk hoe de teksten in de liedjes verdraaid kunnen worden / Mijn vrouw draagt rood, maar ziet er beter uit zonder de lippenstift."De twee hadden een rustige affaire, trouwden om middernacht zonder gasten en vierden het met een curry. "De eigenlijke bruiloft van mij en Cherry was een kleine aangelegenheid, met bijna niemand daar," zei hij. "We deden het 's nachts, op een willekeurige "Niemand wist het, niemand kwam ernaartoe, we staken kaarsen aan en we trouwden, gingen terug en aten een curry."

5 'Ik vond een meisje mooi en lief'

Tussen maart 2017 en augustus 2019 reisde Sheeran de wereld rond tijdens zijn enorm succesvolle Divide Tour. De tour zou de meest winstgevende tour aller tijden worden, en ook het record voor de meeste tickets die door een tour werden verkocht. Seaborn, die werkt als Risk Advisory Manager bij Deloitte's kantoor in Londen, kon alleen maar "in en uit duiken" terwijl Sheeran het album promootte. Zoveel tijd alleen doorbrengen met zijn vriendin, toen verloofde en vervolgens vrouw, eiste zijn tol van de zanger, waarbij Sheeran in juni 2019 aankondigde dat hij een pauze zou nemen van het touren om tijd door te brengen met zijn vrouw."Ik begin een leven met Cherry," zei hij. "Ik kan de komende 20 jaar niet onderweg zijn."

4 'Harten breken hier niet'

Na de tour besloot Sheeran een "lange pauze" te nemen van de muziek, zodat hij quality time kon doorbrengen met zijn nieuwe vrouw. "Als je de krant leest, weet je dat ik onlangs met een meisje uit Suffolk ben getrouwd. Ik heb deze plaat hier geschreven. En het eerste deel van dit nummer gaat over haar. Het tweede deel gaat over Suffolk en mijn liefde voor hen beiden, " zei de zanger op de laatste avond van zijn Divide Tour, voordat hij in "Hearts Don't Break Around Here" lanceerde.

3 'Gewoon een kleine bult'

Sheeran en Seaborn profiteerden van de Engelse afsluiting van 2020 tijdens de coronaviruspandemie om samen tijd door te brengen en de aanstaande geboorte van hun kind geheim te houden, met een bron die zegt dat ze zelden tijd buiten hun huis in Suffolk doorbrachten. "Lockdown was een perfect excuus om niet te veel buiten gezien te worden, maar de dingen komen dichterbij en de opwinding neemt toe, dus zijn ze begonnen met het vertellen aan vrienden en familie", vertelde de bron in augustus 2020 aan The Sun.

Lyra Antarctica Seaborn Sheeran werd diezelfde maand geboren, terwijl Sheeran op Instagram schreef: "We zijn helemaal verliefd op haar. Zowel moeder als baby maken het geweldig en we zijn hier in de wolken." Sheeran was enthousiast geweest over de levensverandering die het ouderschap met zich mee zou brengen. Terwijl hij in 2017 met Zayn Lowe over het vaderschap sprak, zei de zanger van "Small Bump": "Als iemand me vertelde dat je de komende tien jaar niet meer kunt touren als je kinderen hebt, is dat prima, want dat is wat ik heb ondertekend klaar voor."

2 'I'm A Private Guy'

Sheeran en Seaborn hebben een rustig leven geleid sinds zijn laatste album, met de nadruk op tijd samen doorbrengen en het opvoeden van hun dochter. De zanger van "Shivers" zei dat zijn aankomende album zal weerspiegelen hoeveel zijn leven is veranderd sinds hij met Seaborn trouwde en vader werd. "=(Equals) is een heel persoonlijk record en een record dat veel voor mij betekent. Mijn leven is de afgelopen jaren enorm veranderd - ik ben getrouwd, vader geworden, heb verlies meegemaakt en ik denk na over deze onderwerpen in de loop van het album. Ik zie het als mijn coming-of-age-record en ik kan niet wachten om dit volgende hoofdstuk met jullie te delen."

1 'Gelukkiger'

Sheeran's aanstaande Mathematics Tour zal een andere ervaring zijn voor het nieuwe gezin, aangezien hij en Seaborn niet gescheiden hoeven te worden zoals in het verleden. De zanger van "Bad Habits" heeft aangekondigd dat zijn familie deze keer met hem mee op pad zal gaan, en de tour zal zo uitgebreid zijn dat tegen de tijd dat ze thuiskomen, zijn dochter klaar zal zijn om naar school te gaan. "Nu is het werk van [Seaborn] helemaal afgelegen omdat de pandemie ervoor heeft gezorgd dat iedereen vanaf hun laptops werkt, dus ze komt volledig op de weg, en meestal zou ik tussen de data door naar huis vliegen, maar we gaan gewoon zijn uit," legde Sheeran uit. "We zullen een week in Duitsland wonen, een week in Frankrijk wonen, het zal heel leuk zijn, en het zal ook heel goed zijn voor Lyra om andere culturen te zien en zij zal, tegen de tijd dat de tour eindigt, ze zal ongeveer 5 zijn, dus dat is goed. En dan meteen naar de basisschool, het is goed getimed!”

Aanbevolen: