De kans is groot dat jij en prins William dezelfde favoriete kerstfilm hebben

Inhoudsopgave:

De kans is groot dat jij en prins William dezelfde favoriete kerstfilm hebben
De kans is groot dat jij en prins William dezelfde favoriete kerstfilm hebben
Anonim

Leef in het VK? Dan is de kans groot dat jij en prins William dezelfde favoriete kerstfilm delen. Will Ferrell's film 'Elf' was de duidelijke winnaar in een peiling waarin de favoriete feestfilm van Groot-Brittannië werd ontcijferd, en de hertog heeft onthuld dat hij het daar volledig mee eens is.

De prins maakte maandag in een radio-interview bekend dat hij, zijn vrouw Kate Middleton en hun drie kinderen elk jaar in december samen naar 'Elf' kijken, waarbij William eraan toevoegde: Het is erg grappig en ik blijf er elke kerst naar kijken, ik moet er nog steeds om lachen.”

William heeft onthuld dat zijn absoluut favoriete onderdeel van Kerstmis het eten is

Hij onthulde echter dat zijn favoriete aspect van de vakantie uiteindelijk het eten is: "Eten is heel belangrijk voor mij met Kerstmis. Ik heb de neiging om veel te eten met kerst. Er is altijd wel ergens een klein beetje ruimte in mijn maag voor wat meer kalkoen of worst of, je weet wel, een beetje wijn."

Bovendien werd toegegeven dat het koningshuis graag deelneemt aan een beetje bordspelplezier. De hertog antwoordde: “We spelen best veel bordspellen met de kinderen. We houden van Monopoly, dat is goed en Risk… Dat is een goed bordspel, het gaat uren door en meestal wordt iedereen erg boos omdat ze verliezen. Maar dat is wat ik graag speel."

De prins gaf toe dat hij nog nooit van 'Elf On The Shelf' had gehoord

More werd onthuld naarmate het interview vorderde, inclusief de ontdekking dat William een beetje achter liep met kersttrends. Toen hem werd gevraagd of hij een 'Elf op de plank' in zijn koninklijke woning had, was de prins stomverbaasd en verklaarde: "Ik weet eigenlijk niet wat Elf op de plank is, maar het klinkt best leuk en ik zou heel graag willen hebben een elf op mijn plank in mijn huis."

Zijn kennis leek echter meer up-to-date te zijn als het om auto's ging, zoals hij uitriep: "Ik zou dolgraag een Lamborghini willen hebben - een grote, felgele Lamborghini… helaas heb ik geen Lamborghini - Daar moet ik voor sparen als ik ouder word."

Dit laatste interview biedt een zeldzaam kijkje in het gezinsleven van de prins en volgt een reeks persoonlijke fragmenten die de hertog de laatste tijd verrassend heeft bekend, tot grote vreugde van het publiek.

Aanbevolen: