De waarheid achter de bewering van Snoop Dogg dat hij bevriend is met prins William en prins Harry

Inhoudsopgave:

De waarheid achter de bewering van Snoop Dogg dat hij bevriend is met prins William en prins Harry
De waarheid achter de bewering van Snoop Dogg dat hij bevriend is met prins William en prins Harry
Anonim

Zijn Prins William en Prins Harry echt Snoop Dogg's 'jongens', zoals de rapper beweert? Toen de 50-jarige rapper onlangs vertelde aan de Britse krant The Mirror dat de koninklijke broers persoonlijke fans waren en buitengewoon openhartig waren in hun openhartigheid over hun vriendschap en fascinerende en bijna ongelooflijke details vrijgeven, waren veel lezers verrast en opgetogen. Het was een hele openbaring! Wie wist dat de prinsen zo'n uitstekende muzieksmaak hadden? William en Harry kennen veel mensen in de entertainmentindustrie en hebben nooit een tekort aan vrienden die graag op koninklijke feesten willen optreden, dus misschien is het niet helemaal verrassend dat ze op meer dan gewoon voornaam termen met de rapper-songwriter. Het lijkt erop dat de broers met iedereen in de showbizz-industrie omgingen, van James Corden tot Oprah Winfrey. Dus wat is de waarheid achter Snoop Doggs bewering dat hij maatjes is met de prinsen?

6 Dingen begonnen in 2010 tussen Snoop en The Princes

Volgens Vanity Fair begon de kennismaking van de koninklijke broers met Snoop Dogg in 2010, toen Harry contact opnam met de rapper om te vragen of hij zou optreden op het vrijgezellenfeest van broer William - vlak voor zijn huwelijk. Snoop kon er niet bij zijn, maar er ontstond een vriendschap tussen hen en er werden nummers uitgewisseld.

Kort daarna bracht hij een eerbetoon aan zijn koninklijke vrienden in de videoclip voor zijn nummer 'Wet', met lookalikes van het koningshuis. Hij zei dat het nummer perfect zou zijn voor een 'vrijgezellenfeest' in een tweet over het nummer. William en Harry waardeerden blijkbaar het grappige eerbetoon, dat hun vriendschap versterkte.

5 Snoop Dogg wist dat de broers fans waren

Snoop Dogg heeft ook gezegd dat hij contact heeft opgenomen met William en Harry nadat hij had gehoord dat ze fans waren, en zei dat hij het paar op een grote broer-achtige manier steunt - voor hen zorgt en rustig een oog op gebeurtenissen.

"Harry en William zijn mijn jongens", vertelde Snoop Dogg deze week aan de Mirror. “Zodra ik wist dat ze fans waren, heb ik contact met ze opgenomen en sindsdien zijn we cool. Ik let op ze en ze kunnen contact met me opnemen wanneer ze dat willen. Ik kijk naar ze uit en ze kunnen contact met me opnemen wanneer ze maar willen.”

4 En zegt dat zijn muziek 'Raised Them'

De rapper zegt dat de broers niet alleen bekend waren met zijn muziek, maar in feite grote fans waren en al sinds hun jeugd naar zijn muziek luisterden. Hij beweert dat zijn muziek een vormend effect had op de jongeren - en zei dat het hen hielp hun soms opstandige geest te vinden.

In een interview met The Guardian zei hij: "Ik wil mijn homeboys in Londen een shout-out geven: de prinsen, Harry en William" en vervolgde dat ze fans waren sinds ze kinderen waren, "Je weet dat ik ze heb opgevoed met deze muziek van mij. Ze waren op mij voorbereid', zei hij. “Ik maak deel uit van hun opstand. Ze waren op die leeftijd dat mijn muziek hen aansprak.”

3 De rapper heeft prins Harry geprezen voor zijn beslissingen

Snoop Doggs steun voor de koninklijke broers strekt zich uit tot Harry's recente persoonlijke beslissingen.

"â?‹â?‹Ik zei dat prins Harry grote ballen had toen hij Trump niet uitnodigde voor zijn bruiloft," zei Snoop, "En nu, echt, Ik zeg dat hij een nog grotere set ballen heeft. Hij en Meghan leven hun leven zoals ze willen en dat kan niet gemakkelijk zijn als de hele wereld hen veroordeelt. Ze moeten het leven op hun manier leven - daarvoor krijgen ze veel respect van mij.”

2 Hij heeft zelfs Harry en Meghan uitgenodigd voor Thanksgiving

Volgens de rapper heeft hij ook de hertog en hertogin van Sussex uitgenodigd om Thanksgiving door te brengen in zijn huis in Californië, op een steenworp afstand van het herenhuis van Harry en Meghan in Montecito.

“Als ze langs willen komen voor het Thanksgiving-diner, hebben ze iets speciaals in petto. Ze kunnen naar Snoops wieg komen, 'zei hij.

Of Harry en Meghan ingaan op het aanbod is onbekend, maar het is erg verleidelijk!

1 Dus hoeveel waarheid zit er achter de beweringen van Snoop Dogg?

Het is niet ongebruikelijk dat beroemdheden een connectie met roy alty's claimen of overdrijven, maar hier lijkt het erop dat Snoop Dogg echt goede connecties heeft!

De 'Wat is mijn naam?' rapper heeft waarschijnlijk de nummers van William en Harry in zijn kleine zwarte boekje, en ze halen ze in wanneer ze de kans krijgen in hun drukke schema's.

Het is bekend dat de muziek van de zanger af en toe werd gespeeld tijdens koninklijke knieën, waaronder - naar verluidt - tijdens de huwelijksreceptie voor de bruiloft van Meghan en Harry in 2018.

Zullen we Snoop en zijn koninklijke 'maatjes' binnenkort samen zien komen? Nou, het lijkt erop dat het mogelijk is!

Aanbevolen: