Prins Harry & Meghan's dochter Lilibet is eindelijk toegevoegd aan de koninklijke opvolgingslijn

Inhoudsopgave:

Prins Harry & Meghan's dochter Lilibet is eindelijk toegevoegd aan de koninklijke opvolgingslijn
Prins Harry & Meghan's dochter Lilibet is eindelijk toegevoegd aan de koninklijke opvolgingslijn
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle's dochter Lilibet heeft misschien geen koninklijke titel - maar ze is nog steeds achtste in de lijn van opvolging van de Britse troon, naast haar broer Archie-Harrison die zevende is. Hun grootvader Prins Charles is de eerste in de rij, gevolgd door Prins William en zijn kinderen George, Charlotte en Louis.

Lilibet Diana, de eerste senior royal die in de Verenigde Staten is geboren, werd sinds haar geboorte bijna 2 maanden niet erkend door de officiële website van de familie. Op 26 juli werd Lilibet uiteindelijk vermeld als het achtste lid van de koninklijke familie in de officiële lijn van troonopvolging.

Waarom werd Lilibet niet eerder erkend?

Fans van Meghan en prins Harry waren woedend toen ze zagen dat Lilibet weken na haar geboorte werd genegeerd. Destijds stond prins Andrew als acht in de rij, terwijl de naam van Lilibet nog steeds afwezig was.

De website van de koninklijke familie houdt het publiek op de hoogte van alle zaken die verband houden met het House of Windsor, en volgens TMZ heeft Archie-Harrison's naam slechts twee weken na zijn geboorte aan de lijst toegevoegd.

Het is niet bekend of de koninklijke familie "een punt maakte" door de naam van Lilibet van de lijst te houden, of dat ze het gewoon zijn vergeten. Sinds fans ontdekten dat prins Harry de doop van Lilibet in Windsor wilde laten plaatsvinden (net als haar broer Archie), is de spanning in de familie altijd hoog geweest.

Sommige Twitter-gebruikers geloven dat de naam van Lilibet niet aan de website is toegevoegd omdat Prins Harry en Meghan het moeilijk hadden om de geboorteakte naar de koningin te sturen, en de familie besloot om op deze manier te reageren.

Een ander zei dat Lilibet en Harry misschien worden verwijderd uit de lijn van opvolging, en dat de hertog en hertogin van hun titels zullen worden ontdaan.

Een gebruiker schreef: "Lili is geboren in de VS en haar moeder is Amerikaans - dat maakt haar automatisch een Amerikaans staatsburger en komt niet in aanmerking" om de Britse troonopvolger te worden. Aangezien de website van de koninklijke familie Lilibet nu in de lijst had opgenomen, is het mogelijk dat haar staatsburgerschap er niet toe doet.

Aanbevolen: